בוקר טוב

צלליתה

New member
ועוד משהו על ערום

לאור הכתבה שכרגע קראתי, על לוסיאן פרויד, או בעצם המחיר של התמונות שלו (לא ממש שייך לדיון) (אבל כן שייך לדיון, יופיה של האישה היפה בתמונה) בעברית אומרים ערום באנגלית מבחינים בין NAKED ל NUDE. ציור ערום, NUDE, לא NAKED. וכך נפתרו כל הבעיות.

ben 911

New member
הידע שלי באמנות לא נחשב למשהו מדהים..

ואם אומרים שהתמונה שווה 33 נקודה 6 מיליון דולר, וגם מכרו את התמונה במחיר הנקוב הנ"ל... סבבה ושיבושם ליורשיו.. כי בגילו (85) אני לא חושב שהוא יכול לעשות הרבה עם כל כך הרבה הכסף אלא אם כן חשקה נפשו בקטטר דיגיטלי חדש. או כיסא גלגלים עם מנוע סילוני הכולל דגש טורבו. אולי גם לתרום קצת למוסדות.. החשש הכי גדול שלי הוא שיתכן ולא שמנו לב.. שלא נתנו את דעתנו מספיק על כך ששמנה זה הכי יפה... ראבבבבבבק 33 פסיק 6 מיליון דולר, אינם טועים.

גאיה ק

New member
אפרופו לוסיאן פרויד,

נזכרתי ששמעתי השבוע על מחקר/חוקר שמפריך את עיניין התת מודע(פרויד). תת מודע הוא חרטא ברטא. הכתבה בדרך אלי.אם מישהו מתעניין,תתאזר/ו בסבלנות.

ben 911

New member
לאאאאאא...לאאאאאאא. גאיוששש. ../images/Emo4.gif

אל תעשי את זה.
עד שהתרגלנו להאשים את התת מודע... את מי נאשים עכשיו?

לישון עמו

לפעמים בלילה שקשה לי להרדם , עוצמת את עיניי ומפעילה דמיחון מודרך ומתחברת לאחד הידידים שלי ששולח לי רייקי ונכנסת לחלום שבו אני ישנה לצידו , תמיד זה עזר לי להרדם בכמה החודשים האחרונים שהייתי קטנה הייתי מזמינה חלום ונרדמת אל החלום ומקווה שאכן החלום יתגשם ואוכל לישון לצד המאהב הורטואלי שלי לחוש את הלטיפות שלו עלי וככה להרדם שראשי על חזהו חשה את חום ידו בגבי , נעה על השרירים המכווצים מרפה אותם במסג עדים שהוא ספק ליטוף ספק מסג ,וידו החמה מטיילת על גבי ככה נרדמת שצליל הפעימות הלב שלו זה המוסיקה שבאוזניי

../images/Emo24.gif

אתה חש בחום העוטף אותך ,כן ככה זה ששולחים רייקי אני עושה את זה לפעמים לאחרים שאני שולחת להם אנרגיות אני מצליחה להתחבר מבלי לצאת מהבית לעזור ברייקי ובדמיון מודרך לחבק בהמון חום ואהבה אבל אתה צריך להתחבר לזסה ולהסכים לקבל אנרגיה

זה לא איש

זו צורה של קבלת אנרגחיה קוסמית לאזן ולחזק את הגוף וזה בעיקר במגע של הידיים על הגוף בתנוחות מסויימות למשך זמן קצוב ע"פ התחושה של האדם שאת שוכבת על המיטה ישר ונמצאת בשקט, נהנת מהאנרגיה הנשלחת אליך יש טיפול עצמי ויש טיפול לאחרים ע"י הנחת ידיים על הגוף שלך או של המטופל ויש אפשרות לשלוח את אנרגיית רייקי מרחוק , ע"י סמלים מסוימים וזה כרוך באישור שלך שאת מסכימה שהאנרגיה תכנס לגופך לפעמים יש אנשים שמניחה עליהם יד ומרגישה שהגוף שלהם שואב אנרגיה שאת נוגעת ביד היא רגילה קרירה , אבל בטיפול את מרגישה את היד חמה לפעמים לוהטת להבדיל מהילינג שאת נותנת מעצמך, ברייקי את צינור מהאנרגיה הקוסמי אל המטופל תנסי פעם טיפול כזה ותראי מה את תרגישי

המיקום של החלום שלי הולך ונגוז...

היה לי חלום [כשאצא לפנסייה] לקנות בית ליד הים [התיכון] להזדקן בו עם בן זוגי....מאחר ואני אשקלונית במקור חלמתי לחזור לעיר הולדתי

אבל עירי הופכת מן הסתם להיות

ישוב ספר...רק אתמול נפל קאסם בקניון ואנשים תמימים נפגעו....לא שאני פחדנית..אבל לכו תדעו...אולי יחזירו גם את אשקלון לפלשתינאים....הרי שמשון הגיבור חי שם עם הפלישתים..לכו תדעו...

המרכז הצפוף

הם שם מתחמשיחם בלי סוף ,המרכז כל כך צפוף והמרחלקים קטנים נראה לי כל הדרום הופך לספר כיום , כל הזמן המרחקים גדלים זו מלחמת דתות תראי איך הם הרסו את לבנון זו שהיתה הפנינה של הנופש בדרום לבנון דודתי מספרת על דירות נופש ברי השוף ובבנת גבל , שהיו באים בקיץ להרגע מהחום היתה נביעה של מים ככה שהילדים יכלו לשלחק בפלגי המים וכל האזור הפך לאיזור קרבות , הנוצרים ברחו משם אל בירות הפכון לפליטים בארצם שלהם

למעלה