בוקר טוב

בוקר טוב

הבוקר עוד מעט נעלםפ ומתחלף לו בצהרים ,ואני חולמת בהקיץ על ימים אחרים הכתיבה מושכת אותי לימים אחרים ,וכאן ועכשיו כה רחוק ממני חיה בתוך חלום והזמן חולף לו כאילו טס , החלומות נהדרים משהו הלוואי וחצי מהחלומות היו מתגשמים איזה חלום יש לכם שאתם עדיין רוצים להגשים?

ben 911

New member
בוקר טוב נסיכה. ../images/Emo42.gif

החלום שלי זה להפסיק לעבוד.
אבל לפני הכל להחליף את הטרנטה שלי במשהו חדיש יותר.
עוד משהו שלא הספקתי.. להיות חודש על איזה אי.
אתם יודעים, קובע קש, כוס ארוכה של לימונדה עם מטריה ופרוסת לימון בקצה. |מטריה| אך יש עוד חלום ישן נושן.. לשכור את בלומפילד.. להתקשר לסוכנות ליווי שישלחו לי בערך איזה 2000 או 20000 עלמות.. רצוי שכולן תהיינה עם חזה מידה C. ואז אשכיב את כולן על הרצפה כפי שנוהג האומן ספנסר טוניק לעשות...
מאד רציתי לנסות ולו פעם אחת בחיים לזחול על דונם שדיים.

66Amiram

New member
אפילו ליוסאריאן לא היו חלומות כמו ל Ben 911

אתה בדרך הנכונה חבר רק תמשיך עוד קצת ובסוף נטפל בך אנחנו לא מפקירים נפגעים נפשיים בשטח וביחוד לאחר שהתמוטטו מזחילה על דונם שדיים .

ben 911

New member
עמירם תמיד ידעתי שאפשר לסמוך עליך. ../images/Emo45.gif

אבל רגע... כשאתה אומר: "אנחנו לא מפקירים נפגעים נפשיים"... אני שואל את עצמי...מי זה אנחנו? עצמי עונה לי: "אנחנו, זה אני ואתה, לא כן?"
לזה אתה מתכוון עמירם כשאתה אומר :"אנחנו"?

66Amiram

New member
כדי להקל עליך אתן לך דוגמא מהחיים :

כשדוחפים משאית כדי להוציאה מהבוץ , 20 חברה דוחפים ואחד צועק : הופה ! הופה ! ( יעני בשביל הקצב ) אני נותן את הקצב ל 20 הדוחפים וביחד א נ ח נ ו הוצאנו המשאית מהבוץ . פשוט לא כן ? זה נקרא אנחנו ! (תמיד נוח לתת דוגמאות מהחיים ).

../images/Emo6.gif

התמונות זה של הצלם ההוא שלקח לו משימה לצלם הרבה אנשים עירומים יחד הוא מצלם אותם בכל מיני פרויקטים בכל העולם ראיתי את הסרט בערוץ 8 אם פעם חשבתי על ציור בעירום פנטזיה שממשתי פעם אחת ,אבל כיום לא מעיזה לחשוף את גופי ובטח לא לתעד אותו רק בחושך שלא רואים ברור את גופי , מתביישת מאד ואולי זה כתוצאה מהחוויות שעברתי שנה שעברה אז כיום הולכת צנוע וסגור יותר בלי מחשופים

נסיכה, התעטלות בציבור זה צורך נפשי ו,,,

לא חשוב איזה גוף יש,אני רואה בחורות עם גוף מ'זה מכוער והולכות ברחוב עם מינמום בד על הגוף,

לא כתבתי על התערטלות

ציור בעירום שיש צייר ומודליסטית זה לא בפומבי הרישום נשאר ברשותי , זה נעשה לפני ניתוח שלי לשמר את צורת הגוף לפני הניתוח וזה נעשה עבורי בלבד כצורך נפשי לא להפצה כמו התמונות של בוטצלי של הנשים השופעות בריאות אני מתכוונת על חולצות שהן שקופות או חצי שקופות, שלובשים גופיה מלמטה אני מדברת על מחשוף החולצה, שכיום הצואר פחות חשוף או שתפרתי כל מני תחרות לטשטש את המחשוף אני הלכתי וגם כיוןם בחוץ תמיד לבושה צנוע

ש ר ה לה

New member
נסיכה, הרשי נא לי לייצג את הצד של הצייר לרגע.

אז ככה, טרם סיפרתי לכם שבין השאר אני גם ציירת. למדתי רישום אצל האמנית הבין-לאומית דליה מאירי... ויש לי בסטודיו שלי לא מעט רישומים וגם עבודות בצבע בהן ציירנו דוגנים ו/או דוגמניות בעירום מלא או חלקי או בלבוש מלא.... הציורים הטובים ביותר היו אלו בהם ציירנו את הדוגמניות השמנות, יש בהן קסם בלתי מוסבר... אין לך במה להתבייש נסיכה... אגב,בעת הציור ישנו איזשהו ניתוק רגשי,אומרת מנסיון, כאמור ציירתי דוגמני עירום. וגם כשציירנו בקבוצה דוגמניות בעירום מלא, לא נוצר שום ריגוש מיוחד אצל הגברים שבחבורה (אלא אם כן הצליחו להסוות זאת היטב...)

ש ר ה לה

New member
עוד ציור אחד להמחשה....

למה ציירתי אותו רק חלקית אינני יכולה להסביר היום....

ש ר ה לה

New member
לימדו אותנו להגיע למקסימום ביטוי במינימום זמן

הנה רישום של חצי דקה על השעון

66Amiram

New member
הופהההה ! את ממש טובה ! כמה משלמים לדוגמן

עירום זקן קרח ושמן כמוני ?

גאיה ק

New member
נפלא שרהלה

גם אני ציירתי אותן והיו גם גברים ממודל (ריאלי) וזאת הנאה צרופה. סיפור להביא ולו דוגמה לכאן. דוגמנית עירום ידועה היתה לילה שוורץ,שמעת עליה?

בוקר טוב שרהלה

עשית לי את הבוקר עם הרישומים והציורים שלך כל כך אהבתי את מה שכעתבת תודה שרהלההההההההההההה

גאיה ק

New member
נשים שופעות

נשים שופעות יש לרובנס ואולי לרנואר התכוונת,נסיכה, אך בטח לא נשותיו של בוטיצ'לי. יש בית אפנה למידות גדולות שנקרא "רובנס"... אצל פרננדו בוטרו הן ממש שופעות,אך אצלו גם הגברים כאלו

צלליתה

New member
שנים רבות למדתי ציור ורישום

הסטודנטים תמיד התלוננו כשהבאתי מודל גבר. גם אני, אישית, מעדיפה לצייר אישה, אבל בשביל הגיוון, ובשביל הלמוד (ציטוט של המורים שלי עצמי) מן הראוי גם לצייר מדי פעם גבר. בכל מקרה, מעולם לא התעוררה בעיה בכתה בגלל הערום. בכתה איתי למד בחור ערבי מאחד הכפרים, והוא היה מבוהל מאוד כשנודע לו במה כרוך שיעור רישום. לאחר שיחה עם ראש המחלקה הוא נרגע. אין לי מושג מה נאמר שם בשיחת הגברים, אבל מה שנאמר פתר את הבעיה. כסטודנטית לאמנות התפרנסתי פה ושם מדוגמנות. שם התעוררה בעיה. המורה של הכתה להם דגמנתי נהג להסיע אותי הביתה ולא מהר להגיע הביתה. אני לא חושבת שזה שייך לדוגמנות אלא ליחסי עובדת מעביד, ליחסי גבר מזדקן בחורה צעירה, ולסתם איש גועלי ובוגד באשתו. אני הייתי כאמור צעירה, סטודנטית, הוא היה מכוער וזקן, בטח לפחות בן 45.

למעלה