בוקר טוב

בוקר טוב

בוקר לשבוע חדש , שבוע עם ציפיות להתחדשות והבוקר אני רוצה לפתוח בשאלה חוצפנית מה מכילה ארוחת הבוקר המועדפת עליכם בעבר הייתי מוציאה יוגורט סויה ונהנית ממנו כיום צריכה לאלתר משהו אחר שלא חלבי ספרו לי מה אתם אוהבים לפתוח את הבוקר

ben 911

New member
אני כבר לא אוכל ארוחות בוקר. ../images/Emo10.gif

יום חמישי היכנתי שעועית חריפה ברוטב אדום.. בדרך כלל אני נוהג להרתיח את השעועית לפני הבישול... את יודעת, כדי לשחרר את הגזים.
הפעם משום מה שכחתי להרתיח ולשחרר... מזל שהייתי כל השבת בעבודה...אחרת היו זורקים אותי מהבית. שלא לדבר על זה שהתחת הלך לי.
היום תודה לאל השסתומים חזרו למקומם.. אבל אני צריך לצאת לקניות ואין לי כל כך חשק. מה עושים?

תודה לך בן על השיתוף ...

ממש מרתק...כל הכבוד..אתה מתחיל לדבר כמו זקן מצוי..שמה שיש לו לדבר על הבוקר זה על פעולת המעיים שלו אופיה,,ריחה, צבעה,, אם אין לך חשק לעשות קניות..תתקשר לסופר דיל תשאיר רשימה ותקבל הכל ישר הבייתה...

ben 911

New member
זקן מצוי? זה כמו בזאולוגיה דרור מצוי.../images/Emo118.gif

אם נתבונן היטב בטח נמצא גם זן של זקן נדיר.
לוסובל סופר ולא אוהב דיל... אני מעדיף לעמוד ליד הדוכנים ולבחור. תגידי ערדניקית, אילו היו מציעים למכירה בסופר דיל, חתנים...
היית מעדיפה להשאיר רשימה שיעשו לך משלוחה?
נכון שהיית הולכת לבחור?

66Amiram

New member
המומחה בארץ למרק שעועית נמצא פה איתכם !

חריף, אדום,סמיך במידה הנכונה, מבושל שעתיים בסיר לחץ כדי כדי להפיק את המיטב מעצמות הבקר .

קבלו את ה..מומחית למרק שעועית

הולכים לסופר...קונים קופסאת שעועית משימורים..שופכים לשיר..מוסיפים קילו עריסה..קילו שום...וואלה...מרק שעועית חם אדום וחריף....

66Amiram

New member
אם מדובר על תחליפים אז :

נוסעים לאוקראינה מביאים יפיפיה בלונדית בת 18 ואתה מסודר עד סוף חייך ,( אם היא לא גומרת אותך תוך חודש...)

עמי..מה עניין מרק שעועית ליפיפיה מאוקראינה???

וטעות...אתה לא מסודר עד שארית חייך...אתה מסודר עד שארית כספך...כי היום כבר לא מתים מאהבה..וגם לא מזיו...

66Amiram

New member
אם מרק מקופסה נחשב למרק

אז גם אוקראינית נחשבת כתחליף לישראלית מבוגרת .

itaf10

New member
נסיכה, אם ארוחת הבוקר שלי מעניינת אותך, בבקשה

ארוחת הבוקר היא הכי חשובה לגבי, כך הורגלתי מאז שיצאתי לעבודה ועד היום זה הרגל מאז ומתמיד. שתי פרוסות לחם מחיטה מלאה-דגנים (מקפיאה כך שתמיד יש לי על מוכן חם וטרי) קוטג' ו\או גבינה לבנה למריחה, עליה חצי פרוסת עמק (סה"כ פרוסה ליום) עגבניה ומלפפון, ואם יש גם צנון. ולבסוף אני סוחטת מיץ מ2 תפוזים קטנים. זהו. זה מספק\ומספיק עד הצהרים 1-2 מבלי להזדקק לכלום, (שבעה לחלוטין) יתכן אולי במקרה הטוב שתיית קפה הפוך עם חברות בבית קפה. סטו. שיהיה על כולנו בריאות שלמה והרבה הרבה כיף ושמחה.

ben 911

New member
סלחי לי יטף. אבל אני לא מבין את הקטע של לחם..

קפוא.
אני נחרד כל פעם מחדש כשאני מוצא אצל אנשים פרוסות לחם קפואות בפריזר. זה לא טעים.
זה לא בריא.
זה גורם לחיוורון על הפנים.
בזמן האחרון אני רואה המון אנשים חיוורים הולכים כסהרוריים על המדרכות. תיכף רואים שהם שומרים את הלחם שלהם במקפיא. אני לא מבין מה קורה לכם, אנשים. זוכרים? אצל ההורים שלנו שמרו את כיכרות הלחם בקופסה מיוחדת עם תריס זז כזה בעל משטח גלי.. הלחם "החזיק מעמד" בתוך הדבר הזה יומיים שלושה והכי חשוב, אף אחד לא נראה חיוור.

itaf10

New member
בני יקירי, אני נראית ../images/Emo99.gif

פורחת ויפה. את כיכר הלחם אני קונה בעודו חם, טרי ופרוס. כאשר מקפיאים אותו ומחממים במיקרו יוצא רך וטעים "כאילו" אפו אותו באותו רגע. קאפיש? מה אעשה בככר לחם שלמה לארוחת בוקר? אם מספיקים לי רק 2 פרוסות? זה גם לחם מיוחד, מלא דגים וטעים מאוד. נסה ותיווכח בעצמך.

גאיה ק

New member
אפשר מתכון

ללחם עם הדגים? בקיבוץ חפציבה יש מסעדת דגים שנקראית "דגדגן".. בטח בן בלבל אותך.

ש ר ה לה

New member
תקון סמנטי קטן אבל חשוב. שם מסעדת הדגים ב...

בקיבוץ חפציבה הוא דג-דגן ... בתור מנה ראשונה מקבלים שם פוקאצ'ה חמה עם סלטי הבית., שני סוגי רוטב, וחמאת שום.. שזה בפני עצמו כבר יכול להשביע אדם רעב.... אני נוהגת לבקר במקום אחת לכמה זמן.... נכון שהיתה ירידה משמעותית במסעדה אחרי שהוחלפו הבעלים המיסדים.... לאחרונה ביקרתי שם שוב לפני כחודש וחצי וחייבת להגיד שהם מצליחים לחזור לשם המקורי שלהם.... בפעם האחרונה שביקרתי הציון שלי היה שמונה וחצי....!!!

למעלה