בוקר טוב

itaf10

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוי הוי

זה מה שקורה שממהרים ללחוץ על השלח מבלי לעשות הגהה. כמובן שהבנת שהכוונה ללחם מחיטה מלאה בתוספת דגנים. חחחחחחח אגב, לחם עם דגים גם לא רע חחחחח די טעים לדעתי.

ben 911

New member
יטף, אין לי ספק שאת הכי פורחת ויפה.../images/Emo39.gif

אז זהו שקניתי לפני כמה ימים לחם שיפון אגוזים והוא עדיין טעים לי. בלי להקפיא ובלי לשגע לו את השכל. אני חושב שכל מזון שמקפיאים אותו או "מתעללים" בו בצורה כזו או אחרת משנה את טעמו מטה.
כמו שאמרו הגששים: "משתפר לרעה".

itaf10

New member
נו טוףףףףףףף שיהיה ../images/Emo13.gif

כל לחם יש לו תוקף טריות. לחם טרי לאחר שלושה ימים כבר אינו טעים, מתחיל להעלות עובש. תלוי בכמות שאתה אוכל. לי מספיק 2 פרוסות ליום... חשב בעצמך לכמה ימים אני צורכת כיכר שלם? בתיאבון ולבריאות.

ben 911

New member
מאחר ואני בעד לשמור ולא לזרוק, בעיקר לחם..

אז כל הכבוד לך ייטף. אני קונה את זה למרות הטעם לוואי.

66Amiram

New member
לארוחת הבוקר שלי נהגתי לאכול כך :

לוקח כיכר לחם שחור רגיל ,חוצה אותו לשניים מוציא את הבפנוכו של מחצית הכיכר מכניס פנימה נקניק ( לאחר שהוסרה העטיפה) ואוכל לתיאבון . הקושי היחידי הוא בפתיחת הפה הענקית .

או...לזו אני קוראת ארוחה לעניין..

ובתוספת של כף עריסה....יאמי...אני לא אוכלת ארוחת בבוקר..בשעה עשר בערך שתי זוגות פתית עם גבינה לבנה או קוטג..זהו...עד הצהריים...

66Amiram

New member
את שיטת האכילה הזאת למדתי מהמג"ד

שהיה לנו בסדיר ב גדוד 601 , הוא היה קודם בצבא הרוסי...

הארוחה המועדפת שלי

לצערי לא אוכלת אותה יותר כי אני לא חברה של הפרה זה טוסט מלחם עטים וסלט ירקות ישראלי ליד חתוך קטן עם שמן זית ולימון ולסיום נס קפה חם עם מעט קינמון למעלה זה מה אהבתי לאכול בבוקר לפינוק אמיתי לאחרונה טעמתי יוגורט של בופלו הטעם יאמי כמו יגורוט עיזים מעולה אבל נשארתי עם דייסת שיבולת שועל + ממתיק שנקרא סוכרה דיאט + לטעם הטוב מוסיפה מעט מי ורדים+מעט חלב שקדים בטעם וניל זה דומה לסחלב שמכינה ערב קודם , אוכלת קר בבוקר מה שנקראא הכינותי מראש

66Amiram

New member
תנסי פעם חביתה עם נקניק.

הרבה יותר טעים ומזין ויש כאלה שאומרים שזה נותן כוח למוח..

צלליתה

New member
בוקר אור, למרות שכבר ערב

נסיכה עד כמה שאני יודעת יוגורט סויה עשוי מסויה, ולא מחלב, ולכן גם מי שנמנע מחלב יכול להנות מהמוצר הזה. אני, למרות שמנסה, מתקשה מאוד לאכול ארוחת בוקר. אבל אם אז לחם מלא, גבינה, פרי או גרונלה עם יוגורט או יוגורט עם זרעי פשתה טחון ועם חמוציות וכמובן, קפה.

זהירות מפיטו אסטרוגן שקיים בסויה

הרופאים האנקולוגים מבקשים ממי שחלה בסרטן להתרחק הסויה כי יש בהם פיטואסטרוגן שמזיק לגוף שנים צרכתי את הסןיה ,בעקבות מה שעברתי שנה שעברה, נדרשתי חד משמעית לא לאכול מוצרי סויה בשום מצב !!!!! לכן אחרי שנים שהבחלפתי מוצרי חלב במוצרי סויה, נדרשתי חד משמעית להתרחק ומייד, גמילה בכוח וזה קשה מאד מסתבר שעודף באסטרוגן גורם נזק לגוף , מעודד יצירת של תאים לא תקיניים , לכן גם הפ-סיקו לתת הורמונים לנשים בגיל המעבר כי זה יצר נזק , יותר ממה שהועיל לתופעות של המנופאוזה

סימפתי

New member
הזהירות היחידה, צריכה להיות מ "שעון שווצרי"

כהיפוכנדר מושבע הלכתי הבוקר לבדיקה אצל הרופא. הרופא מישש לי פה... מישש לי שם... ובדק לי גם את ה "ציוד" שאצלי למטה תוך כדי הבדיקה הרופא מילמל לעצמו "כמו שעון שווצרי", "כמו שעון שווצרי".. נבעתתי, מה פירוש כמו שעון שווצרי,,, זה טוב? זה רע? לבסוף אזרתי אומץ, ושאלתי את הרופא: "מה הכוונה, כמו שעון שווצרי?" הוא הביט לי בעניים וענה: "לא יעמוד לעולם"....

ש ר ה לה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifואוווווווו הצחקת אותי בטרוף סימפטי ח

חבוב...... אבל כואבבבב לייייייי ולא יכולה לצחוקקקקקקק............... כבר שבוע אני ככה כמו קופים חיה על בננות וגם על תזונה רכה...... השינייםםםםםם... זה פשוט לא עובר...
ברגיל ארוחת הבוקר שלי כוללת פרוסה או שתיים של לחם קל עם קוטג' 5% או גבינה לבנה כנ'ל או אבוקדו, או פרוסה של עמק לייט 9%, או עם מעט חומוס ולפחות שתי כוסות גדולות של מים זכים ביחד עם התרופות ותוספי המזון למיניהם.... שאלה לך ערדי. האם לקיחה של אומגה 3 ומגה גלופלקס אפשרית ביחד? האם הם לא מנטרלים האחד את פעולת האחר? את המגה אני נוטלת כבר מעל 4 חודשים. היום קניתי לי את האומגה3 וחוץ מזה יש לי גם ויטמין E וגם משהו ללחץ דם ואנטיביוטיקה לשיניים ומשהו לאנמיה גם.... אוףףףף אני מרגישה ממש כמו בית מרקחת נייד......

ben 911

New member
../images/Emo6.gif אהבתי. אבל איך שאני מכיר אנשים

אלה "המתבכיינים" על חוסר יכולתם לכאורה של...
נוקטים בשיטה של הפוך על הפוך.
למעשה הם האנשים הכי ממוקדים.
בטוחני שהרופא התכוון ל: "דופק כמו שעון שוויצרי".

מה הרופא בודק את זה ?

מילא בגיל 18 צחקו על זה שלשכת הגיוס בדקו את "ענבים" גם בגיל בוגר יותר הרופא הןדק האם המערכת תקינה?

ben 911

New member
בוודאי שהוא בודק את זה.../images/Emo4.gif

זה כמו כל מערכת אחרת בגופנו עלול או עשוי להתקלקל...בגלל מורכבות המנגנון
לכן אם זה תקין, משאירים אותו על מקומו..והכל בסדר.
במידה ו- זה פגום.... פשוט מסירים אותו ושולחים לביח"ר לנקניק. כי מי צריך את זה כך בלתי שמיש?

סיכום קולינרי על שאלתה של נסיכה..

שימו לב חברים..הנשים אוכלות "בריא" סויה, לחם מלא, גרנולה, פתית, גבינה, ירקות, הגברים..אחד נהג לאכול נקניק בככר לחם..השני לא אוכל בכלל ..לא ברור לי למה.. האם יש למשהוא הסבר לכך שגברים מעדיפים בשר..ונשים אוכל יותר בריא? קבלו מתוך מאמר של אגודת שומרי משקל % גברים מעדיפים לאכול ארוחות גדולות יותר במהלך היום ומנשנשים אם בכלל בשעות הערב, בעוד שנשים לעומת זאת מוותרות בקלות על ארוחות ובמקום מנשנשות כל היום (הן מאשימות בכך את הילדים והבעל או את החברים לעבודה ו...) % גברים אוהבים לאכול בעיקר ארוחות מבושלות עם בשר ובכמויות גדולות ואפשר כתוספת גם פחמימות כשירקות נדחקים הצידה ברוב המקרים. נשים לעומת זאת, מעדיפות פחמימות, סלטים ומוצרי חלב כחלבונים. ארוחות קטנות לא מבושלות מאוד אופייניות לנשים בעיקר באמצע השבוע, כשהבשר מהווה חלק מתפריט סוף שבוע לנשים רבות. % גברים רבים אוכלים את מרבית ארוחותיהם מחוץ לבית - בד"כ במסעדות והם יטו פחות להסכים להביא איתם את האוכל מהבית. נשים לעומת זאת מסתדרות נפלא עם ארוחות שהן מביאות מהבית. מבחינה זו קל להן יותר לתכנן את ארוחותיהן. % גברים נוטים לוותר על ארוחת בוקר ולעיתים לא מתפנים במהלך כל היום לאכילה. את מרבית האכילה שלהם הם מרכזים בשעות הערב והלילה. נשים לעומת זאת נוטות לפזר את האכילה על פני כל היום ואוכלות לעיתים קרובות. % גברים מקפידים הרבה פחות מנשים על תזונה בריאה. הם מקדישים פחות אנרגיה לפיתוח מודעות להמלצות התזונתיות ברמה הבסיסית ביותר.

למעלה