בוקר טוב..

לילי301

New member
יופי..בנוסף לשיחת ההפתעה שכמעט

חיסלה אותי קליל גם את מבקשת להרוג אותי..לאט ובעדינות. עוזבת הכל ומגיעה אליך לקפואה..

רק שיר

New member
יווו איזה מותק את../images/Emo25.gif

נשמע לי המון מצרכים ועבודה.. אך יש לי בשלנית שמוכנה לבשל לנו את זה מחר לצהריים! (אמא אמא שלי )

שרשירית

New member
ב בו בוק בוקררררר

המטרה: לנטוש את הבית ב8.
השעון מכוון ל6:15 אבל תמיד קמה ב7 בבהלה שאין זמן
. כבר יצא כמה פעמים להתעורר ב7:30 ואז באמת אין זמן.
לשטוף פנים ולצחצח שיניים לקטנצ'יק זה הדבר השנוא עליי בבוקר, אף פעם לא עובר חלק. עד עכשיו הוא לא מבין למה צריך את זה
מה עוד יש שם: שוקו, שוגי, טלויזיה.
אם יש עוד קצת זמן אז אמא מתפנקת עם ה
, ה
והעיתון ויאללה יצאנו...

rrredshay

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אצלי יש שמש, איזה כיף להגיע למשרד בלי פקקים!!!! לא יודע מה קרה היום, אבל כל בוקר אני נלחם בפקקים לפחות 45 דקות ולפעמים גם יותר משעה, היום לקח לי 20 דקות!!!!!!! לגבי הסקר... קשה לקום בבוקר, אם אני צריך לצאת ב8 מהבית אז השעון מכוון ל7, יוצא מהמיטה ב7:45 ישר למקלחת והחוצה. את הקפה אני שותה כבר במשרד... כמובן שכל זה תקף כשלא מעירים אותי ב6 בשביל מעשים מגונים...

Bubble Girl 27

New member
גם אצלי היום לא היו פקקים עד איילון!

הגעתי תוך 10 דקות לאיילון ושם עמדתי ועמדתי ועמדתי.. אבל כבר רגילה... קצת מוזיקה בווליום שכל איילון שומע קצת מחשבות זימה על ליל אמש ויאללה מגיעה עם חיוך...

בוקר אור לכולם

ולסקר: קמים בלי שעון מעורר שונאת את הצלצול, הבנות תמיד קמות בזמן שעון ביולוגי מעולה 6:30 קופצות מהמיטה ארוחת בוקר בגדים שיניים והופ טרללה יציאה לגן 7:30 הבנות בגנים כל אחת בשלה. ומזל שיש חורף כי בקיץ ההשכמה ב5:00 יום נפלא לכולם

mitza navim

New member
good morning my lovessssssss

i'm in amsterdam, got here by accident, bubble- i got new boots, 30 euro, you will love them...

שרשירית

New member
יש כאלה שנהנים בעבודה ../images/Emo24.gif

כל אחד והעבודה שלו
מגפיים - יאמי, 30 אירו - יאמי יאמי. תעלי תמונה שנראה מה אנחנו מפסידות.

למעלה