בוקר טוב..

tintong

New member
בוקר טוב..

בוקר קריר בוקר גשום בוקר של חורף אמיתי.........עוד יום סופ"ש.......פישששש עבר מהר ......אולי נעשה עוד מסיבה
ואת ...את....היחידה ....הרגשת את זה ....
............זה היה בעדינותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

ניצלת את העובדה

שלא היה
ב-5 בבוקר
לא מוותר על הסקר - כמה זמן לוקח לכם להתעורר בבוקר? עד ההשכמה הראשונית
... ועד שאתם מוכנים לצאת לדרך
... 10 דקות עד רבע שעה עד ההשכמה הראשונית
... שעה עד שאני יוצא לדרך
... זה נחשב הרבה זמן?
בוקר טוב מהעבודה

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif

ווינסוש נראה לי כדאי תעשה לך סופ"ש הבא סופ"ש שינה... אתה והאישה מתחת לפוך בכירבול וחרופ...

shon שון

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif הרסת אותי

מה יכול להיות לו עם שינה, מסכן , כל היום הוא ער

tintong

New member
ניצלתי...

...מחכה לסקר על ... מה אתם עושים עם ה........ה של הבוקר /tapuzforum/images/emo6.gif

אני נחום תקום

שומעת את השעון (אם היה לי המזל להתעורר ממנו ולא מאחד הילדים
) וישר מתיישבת במיטה. 10-15 דקות מקלחת חמה חמה ואז אני מתחילה לארגן את הילדים. מהרגע שאני קמה בבוקר ועד הרגע שאנחנו יוצאים מהבית עוברות 50 דקות.

לילי301

New member
בוקר מקסים..לא מבינה על מה אתם

מדברים.. באזור השרון שמש חמימה ובת"א היא שולחת קרניים לכל מי שמבקש.. ולגבי הסקר: אם הבוקר מתחיל עם הצוציקית מתעוררת ב6:30 מתקלחת, מתארגנת, עושה מושי לצוציקית 10 דק' על השעון, מעירה מארגנת..7:30 ברכב. אם הבוקר מתחיל בלעדיה, מתעוררת ב6:15 (נוהל התארגנות) - 6:40 אני בחוץ..

shon שון

New member
בוקר לח, יקיצה אוטומטית

חייב מקלחת תגלחת בבוקר, כולל אירגון הילדה, ארוחת בוקר, צחוקים, לא אוהב להלחיץ אותה בבוקר, גג 45 דקות אנחנו בחוץ , לבד 20 דקות

magic40

New member
בוקר טוב|מטרייה../images/Emo186.gif

פיכס של מזג אויר לפחות ישנתי טוב
שיהיה אחלה יום לכולם

Bubble Girl 27

New member
בוקר אור

בחוץ גשם וקר בלב חם ונעים... אחחחח שכל הבקרים יתחילו לי ככה....
יום מקסים ונעים.... מחר סופ"ש...אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני 27

New member
בוקר אור ...

אוטוטו סופ"ש .... ולגבי הסקר .... מתעורר 15 דקות לפני שיוצא... השעון מצלצל חצי שעה לפני שמתעורר .. ואז מושך עוד חצי שעה במיטה ...

sharon30a

New member
בוקר בוקר

קפאון כאן בבירה... אבל בלב..בפנים... חם...
היום פרגנתי לעצמי day off.. סתם כי בא לי... מרק ח'רירה מתבשל כבר על הסיר...איזה ריחות...חבל"ז...תיכף עוברת לקפה השני... ו.... אחלה יום לכולם!!!

לילי301

New member
הלוווו מהס'תומרת חופש..

לא קבענו לחודש הבא, ותשלחי לי צלחת ממי, אני מטורפת על המרק הזה! תהני בובית,

sharon30a

New member
זהו מרק הדגל של כל בית מרוקאי

אצלנו עושים אותו במיוחד במוצאי כיפור ובאירועים מיוחדים.. כמו ימים קפואים במיוחד (היום למשל...) אני מוסיפה גם חתיכות בשר (מס' 3 או טלה אם יש) וזה... מעדןןןן...יאממייי קבלי מתכון: מרק 'חרירה' מרוקאי המצרכים 1 כוס עדשים חומים 1 כוס חומוס, שרוי במים במשך לילה 2 כוסות עגבניות מרוסקות, טרי או מקופסה חצי כוס קמח חצי כוס לימון טרי 3 ליטר מים 1 כוס איטריות דקות למרק ראש סלרי שלם עם עלים 1 חבילה פטרוזיליה 1 חבילה כוסברה 3 בצלים יבשים 1 כפית פלפל שחור 1 כף מלח חצי כפית כורכום 3 כפיות אבקת מרק עוף אופן ההכנה משרים את החומוס למשך הלילה. רצוי למחרת לקלף את הקליפה אבל לא הכרחי משרים גם את העדשים למשך כמה שעות לפני הבישול שוטפים את הסלרי וקוצצים, וביחד עם הבצלים הקצוצים מטגנים בסיר גדול במשך כמה דקות תוך ערבוב מוסיפים לסיר את המים, העגבניות, החומוס והעדשים, מבשלים כשעתיים מדללים את הקמח בכוס אחת של מים, ומוסיפים אל המרק שהתבשל כבר, ושהחומוס שלו רך. מוסיפים את האיטריות, פטרוזיליה וכוסברה קצוצות, פלפל שחור וכורכום, אבקת מרק ומיץ לימון. מבשלים יחד עוד כחצי שעה, ומערבבים מדי פעם כדי שלא יידבק בתחתית.

למעלה