ערב טוב!../images/Emo189.gif../images/Emo205.gif../images/Emo24.gif
מקורה כוולם?! וואי לא הייתי כאן כל היום...... בבוקר קמתי וישר עשיתי תרגלים בלאגברה(כי המבחן היה לי בשעה ראשונה-ומהורה אמרה לנו את זה יום לפני ובד"כ אומרים לנו את זה באותו יום ככה שהייתי כולי לחוצה)ואז מהר התארגנתי ווזתי לביצפר... בביצםר היה לי את המבחן הזה בתמטיקה-והלך לי דפפקא נורא טוווב! ואז היה לי שיעורים חופשיים בזכות השכבה של דסי שיצאו לטיול שנתי אז המורה צביקה לא נמצא....ואז ספרות בעע המורע עשתה בדיקות מחבורת והיא אמרה לי שאני יכולה להיות יורת מסודרת...עאלק
ואז צרפתית...בבעעעע...היה לנו בחון...והמטומטמת המציאה לי טעות!מעצבת!הגיעה לי מאהה! ו7אחרי זה עוד פעם חוםשי...ואז שעתיים היסטוריה
סיווט..למרות שה מורה נחמדה פשוט הייתי הרוגה מעייפות והיא נרוא רצתה שישתתפו... ואז נסעתי לאחיינים שלי
הם כאלה מתתתוווקייים! ועכשיו חזרתי הבייתה סופסו..וגיליתי את החשבון סלקום....308 שקלים זמן אווויר...לא כולל SMS....והקטע הוא שיש לךי עכשיו מכשיר ענתיקה עד אני ארד מתחת ל-200 ואז יחזירו לי את המכשי המקסים ששלי..אז חודש שעבר כבר הייתי על 250 הכככל!ועכשיו אני כבר מעל ה-300 רק זמן אווויר(אני מפחדת לראות את הסה"כ...)למישו יש תירוצים?! וזהוס...מצטערת על המגילה... וח"ח למי שקרא...