בוקר טוב

אתם מתכננים להתאבד ביחד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

מקומות גבוהים...עדיף ביחד...זה לא נשמע טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני דורשת הסבר!

לונורא אביחי../images/Emo122.gif

זה יעבור
עוד שלושה חודשים בלי חופשת פסח מסתיימת השנה
עוד מעט מתחילה הספירה

אביחי 33

New member
אעעע והיום בביצפר...../images/Emo10.gif

היה לנו טקסים על חיילים שנהרגו בקרב מהבית ספר. מסכנים בני 18-20 הם היום במותם. הם היו אמורים להיות היום גג 24. אז כל שנה אנחנו עושים להם טקסים ונטיעת עצים לזכרם וכאלה. המשפחות היו והביאו כל מיני דברים סיכום ועידוד. היה מרגש. גם האחות של אחד החיילים שיבחה אותי על שתרמתי בנושא,והראתי אכפתיות כלפי המשפחה(עבודה שהמורה הביא לי.) ממש שמחתי לעזור. באמת יום עצוב, אבל מחזק מאוד

ערב טוב!../images/Emo189.gif../images/Emo205.gif../images/Emo24.gif

מקורה כוולם?! וואי לא הייתי כאן כל היום...... בבוקר קמתי וישר עשיתי תרגלים בלאגברה(כי המבחן היה לי בשעה ראשונה-ומהורה אמרה לנו את זה יום לפני ובד"כ אומרים לנו את זה באותו יום ככה שהייתי כולי לחוצה)ואז מהר התארגנתי ווזתי לביצפר... בביצםר היה לי את המבחן הזה בתמטיקה-והלך לי דפפקא נורא טוווב! ואז היה לי שיעורים חופשיים בזכות השכבה של דסי שיצאו לטיול שנתי אז המורה צביקה לא נמצא....ואז ספרות בעע המורע עשתה בדיקות מחבורת והיא אמרה לי שאני יכולה להיות יורת מסודרת...עאלק
ואז צרפתית...בבעעעע...היה לנו בחון...והמטומטמת המציאה לי טעות!מעצבת!הגיעה לי מאהה! ו7אחרי זה עוד פעם חוםשי...ואז שעתיים היסטוריה
סיווט..למרות שה מורה נחמדה פשוט הייתי הרוגה מעייפות והיא נרוא רצתה שישתתפו... ואז נסעתי לאחיינים שלי
הם כאלה מתתתוווקייים! ועכשיו חזרתי הבייתה סופסו..וגיליתי את החשבון סלקום....308 שקלים זמן אווויר...לא כולל SMS....והקטע הוא שיש לךי עכשיו מכשיר ענתיקה עד אני ארד מתחת ל-200 ואז יחזירו לי את המכשי המקסים ששלי..אז חודש שעבר כבר הייתי על 250 הכככל!ועכשיו אני כבר מעל ה-300 רק זמן אווויר(אני מפחדת לראות את הסה"כ...)למישו יש תירוצים?! וזהוס...מצטערת על המגילה... וח"ח למי שקרא...

אייללוש

New member
קראתי בריפרוף../images/Emo3.gifלי היה פעם יותר מאל

מ1000 שקל
והכל על הורדות וכו'.... ואצלי זה היה יותר נורא אבל לע עשו לי כלום בסוף

כועסים עליי בגלל שזה נורא מסרטן

ואת מיודעת אמא שלי עם כל השיגעונות שלה בגלל זה הורידה את המצלמות המפלאפון-בגלל שזה מסרטן

למעלה