בוקר טוב

ערבבבבבבבב

ערבבבב טובב.. מיקמיק==>70 באנגליששש שתהיה בריאההה זה מעולההההההה...=]] תביני כבר כמה אני מוציאה ואז נדבר=[[..חחחחחחחח יעל מאמי תהני בחרמון.. ומיקמיק תודה על העידוד של המבחן בביולוגיה זוכרת במקרה שאלות?!?!?! ומחר לא לשכוח לדבר עם גדלית על הטיול והחדרים ואני לא אכפתת יל לישון עד המזרון לא שאני הולכת לישון בלילה אבל...=]]... תעני לי..=]]

זוכרת בערך../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחחחחחחח נסכם כבר בחדר עצמו.. לי לא מפריע.. ומחר אני אדבר עם דלית.. ובקשר למבחן
היה לצייר תא זרע, תא בייצית, תא דם אדום של אדם ושל צפרדע, ולרשום את האברונים שהם מכילים היה 2 טבלאות על אותו הדבר! רק שפעם אחת את אמורה לעשות ופעם אחת את אמורה רק להשלים! אבל אל תגידו למורה כי ככה מקבלים יותר נקודות אם מצליחים ואם טועים יורדות פחות נקודות.. היה טבלה על תא דם אדום של אדם ושל צפרדע.. הבדלים והתאמה בין מבנה לתפקיד והחארטה הזה.. והיה אממממממממממממ היו מלאאאאאאא טבלאות.. היה גם נדמה לי טבלה על זרע ועל בייצית.. והיה מלא שאלוווווות קשות בטירוףף.. היתה שאלה על ילד שגר בהמליה [הר גבוה] וילד אחר בת"א ילד א' יש 7 מליון כדוריות אדומות ולילד ב' 4 מליון כדוריות אדומות.. מי מהם גר בהימליה ומי בת"א.. היה עוד מלא אבל אני אזכר אחר כך..

מיקמיקקקקקקקקקקקקקק

יעאאווו אני נכשלת בג-ד-ו-ל.. אני בכלל לא מקשיבה בשיעור של המורה המפגרתת הזאתתתתתת... במקום להקשיב למורה אני וחברה שלי שיושבת לידי שומעת שירים בMP3 שלי.. המבחן ביום חמישי עוד יומיים אאאאאאאאאממממממממממאאאאאאאאאא!!!!!!

תקששייבי../images/Emo110.gif

תתכונני מלאמלאמלא.. ותזכרי מה יש בתא זרע תא בייצית ובתא דם אדום של אדם ושל צפרדע.. ואיך מציירים והכל.. ותתכונני ממש טוב ויהיה בסדר:]

hila846

New member
צהריים ../images/Emo221.gif

מחר יש לי מבחן במתמטיקה
אין לי כוח ללמוד
מיכל 70 זה אחלה מאמי אל תתבאסי
ו... בהצלחה לכל מי שיש מבחן
********************************* הלוואי שהמכתב מאגם יגיע היום

צהרים טובים

היה לי היום מבחן הלך לי מעולה
והיה יום נחמד כנראה השבוע בחמישי אני נוסעת לחרמון צהרים טובים לכולם

למעלה