בוקר טוב

צהריים=]

צהריים מצויינים..=] היה יום מושלמםם כמו אתמול נהנתי...עשינו צחוקים במתמטיקה לא פתרתי תרגיל אחד כי הוא לא הגיוני ומלא יצא ככה אז זה פסדר אני בטח יקבל 70 משהו כזה..לונורא יש מבחן בשביל לתקן הכולל.. היום אני צ'כה ללמוד לאנגלית לבוחן וגם ללמוד להיסטוריה אתמול קראתי היום אני ימשיך למבחן הזה בגלל העומס אני לומדת הרוב בע"פ ולא בכתב אני לא יוכל לסכם כברר... קיבלנו קטלוג של פוקס..חיחי=]דברים ממש ממש יפים...יש להם ג'ינס ב-200 שקל אבל ממש יפהה..=] קיבלתי בהכתבה באנגלית 100... זהוו היה יום מקסים ומושלם היו צחוקים גם...ביוש לכולם יום מדהים..=]

היללי 2

New member
צהריםם...

אני בקושי יכתוב היום כי יש לי מבחן במדעים מחר=[ אני לא יודעת כלוםם!! זה על מלא סוגי דם ותורשה וענארףף בבעע... מיכל זה ממש טוב בהצלחה מאמי!!!=] שירוש כל הכבוד!! נדבר באיסי בסיבובות 6 או 7 טוב?? ודרך אגב-קיבלתי באנגלית 72 וחצי=[ ציפיתי ליותר!! אבל זה היה מבחן קשה והמורה אמרה שזה ממש טוב כי הרב ניכשלו....יאללה עפתי ללומד..אני יבוא בערב ביווש!!

תנננקקס|צמנון|

גם אצלנו מלאן נכשלו באנגלית.. היו רק 4 שקיבלו מעל 80
חפיף העיקר שזה טוב בעיני המורה:p תהיי מרוצה:) וגמלנו היה בביולוגיה היום
נראלי על אותו נושא
על דם וכל זה? כדוריות אדומות ולבנות ולוחיות?:p לנו גם היה על התא זרע ותא בייצית וכל מיני כאלו.. בהצלחה ענקייית!!

eynav16

New member
|צמנון|??? ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

זה קורה לי גם לא נורא

היללי 2

New member
תודה כפרההה=]

חיחי גמנחנו לומדים על הנושאים האלה אבל יותר תורשה וסוגי דם ולא יודעת אפילו מה עוד כי אני אפעם לא בשיעורים..עכשיו אני לומדת..

הגרעין מכיל את החומר../images/Emo110.gif

התורשתי:p [המיטוכונדריה שהיא בתוך הגרעין
] חחחחחחח אני סתם שמחה שאני דעת משו
בבהההצלחחה:]]

limor132

New member
ערבב../images/Emo29.gif

וואיי איזה יום כייף היה לי היום=] חח היה לי יום חופש כי יש טיול שנתי עד יום חמישי ולא יצאתי ככה שיש לי חופש עד יום חמישי=]
(ושישי אנחנו לא לומדים קיצרר יש לי סופשבוע ארוךך) הייתי בקניון עם אמאא וקניתי בגדיםם..
אממ וזהו בעיקרון.. אההה וניסיתי לתפוס את הדסס בפלאפון אבל היא לא עונה..אני אנסה יותר מאוחר..אבל ממה שהבנתי היה מסלול קשהה..חח מסכנותת ומחר הולך להיות עוד יותר קשה ממה שהבנתי מחברות שלי..חח לא נורא..
אממ שיהיה לכםם אחלה ערב
לימור.

ערבבבבבבבבבבבבבבבב

הייתי עכשיו בצופים היה התרמותת יש לי שתי עבודות במדעי הסביבה להגיש מחר ולהגיש משהו בלשון והבעהה ולא התחלתי כלוםםםםםםם

ערב טובב!=]

ערב מצויין...=] איי איי היה יום מקסים ביותרר..=] הלכתי לקנות בצהריים לאמא שלי עטים מהחנות עד שהלכתי ברגל וחזרתי וזה היה כבר 5:50 ואז ידיד שלי התקשר אליי ככה אמרו אז חזרתי והוא ביקש שאני יצלם לו ת'דף למבחן אז צילמתי וירדתי לתת לו כי הוא 2 בניינים לידי ודיברנו ועשינו צחוקים כזה הרצנו בדיחות וזה..והוא אמר שגם בן דוד שלו ראה את אגמי שם במכון כושר ההואא..=] שבוע הבא נראלי יש התרמות...איזה כיפפפ אני למדתי כבר למבחן למדתי 3 נושאים כבר ומחר אני ממשיכה שאני יחזור מחברה היה לי קלל ביינתים מצאתי בספר ואני למדתי בע"פ כבר את ה-3 נושאים אני מאושרת מ'זה כי מחר לא נשאר לי הרבה..=]=] מחר אני אצל חברה אחרי בצפר ואז אני חוזרת ישר לומדת וזהו אני יהיה אולי ב-7 וחצי ככה..=] הולך להיות יום מקסים אני מקווה ביותררר...לעומת רביעי שעבר ואחד שלפניו שאני כבר שוכחת לאט....ובחמישי כנראה אני יהיה אצל סבתוש שיילי ואני ילמד שמהה..=] אני טסה להתקלח וזהו סיימתי ת'יום הזה היה יום טוב מאודד..=] המשך לילה טובב..=] יאווו שכחתיי אני צ'כה ללמוד להכתבה יאווו שיטטט פאקקק ליום חמישי מחר אני לא יספיק וגם יש מבחן על הזמנים פאקקקקק אני הולכת ללמוד לזה עכשיו.. ביי לכולם וסורי על כל הפאקים שכתבתי..חחחח..=]

למעלה