בוקר טוב

חלי 66

New member
בוקרררררררר../images/Emo42.gif

בוקר טוב שכולם
תהני בטיול מאמי
יום טוב לכולם!! ובהצלחה לנבחנים!!

TOUSH

New member
בוקר-טוב לכולם../images/Emo24.gifומביוחד ליאיר

בוקר-טוב
אני זזתי לבצפר

בוקררר טוב

בוקקר טוב לכל מי שבבית ויושן לו..=]] אני בבצפר=[[... אני לומדת עד עשרים ל2 ויש לי בשעתיים האחרונות מבחן..=[[(במחשבים.. מה שהיה למיקמיק..) מיקמיק==>בהצלחה במבחניםם שלך מאממי...כמה התכוננת מסכנהה שלי..
טוב יאללה איזה שיעור משעעעעעעעמם...אפשר פשוט לישון.. טוב יאללה אני עפתי.. המשךך יומנפלאאאאאאאאאאא שהיה לכם... ביחי==>תחברר היום למסןן בצהריים\ערב לא יודעת מתי יצא לי להתחבר כי אני הולכת לעבודההה היום=[[.. ***************לא קשור להודעה***************** עוד 13 יום יש לי ולמיקמיק ט-י-ו-ל-ל-ל ש-נ-ת-י ל-י-ו-מ-י-ם.. אז אני לא יהיה פעילה...(לא שעכשיו אני ממש פעילה אבל...=[[)

אנחנוו בחדרר יחחדד:p../images/Emo110.gif

חחחחחחחחח איזה כיף.. אבל תקשיבי
טל ואיזיק לא מוכנות להתפשר על המזרון
אז או את או קארין או אני
אם אפחד מכן גם לא מוכנה אז אינלי בעייה אתן סתם עושות מזה סיפור יותר ממה שזה.. גמככה זה בטח יהיה מעפן החדר
ותוווודע!!

צהרייייייייייים../images/Emo110.gif

בררררררררררר:S:S:S:S החזירו לנו תמבחנים באנגלית וקיבלתי 70
התבאסתי.. אבל היה רק 4 שאלות וזה היה אמור להיות יחד עם עוד חלק של מבחן ועשו אותם בנפרד בסוף
כל שאלה 25 וטעיתי בשאלה 1 ועוד משו קטן.. וכל שגיאת כתיב זה מללללללאן נקודות.. אז חברה שלי קיבלה 70 כמוני ובקשה ממנה שתעשה לה סמיילי והיא הביאה לה מדבקה כזאת
ואז כולם גם רצו
ואמרו לי שהיא לא תיתן לי
[כמעט הרבצתי להם..
] אז הלכתי אליה והיא כזה באה להוציא תמדבקה ולהשים ליד הציון והיא אמרה "70? לאאא מיכל את יכולה הרבה יותר" אז אמרתי לה שמחר אני אוציא ציווון טובבבב מבטיחה לה
אז היא אמרה לי "אז מחר תוציאי ואז תקבלי" אז אמרתי לה "אז רגע אם מחר אני מצליחה את מביאה לי 2 מדבקות לא אחת טוב?" והיא הסכימה
איזה סחטנית אני
אם אני מקבלת מעל 90 אני צה 3 לא 2
ואם 100 [נו בארור
חחח עלק] אני צה 4!
אה והיה מבחן בביולוגיה... ק=ש=ה.. המבחן הכי קשה שהיה השנה. הוא היה כ"כ ארוך ונתנו לנו זמן ממש קצר.. דברים שלא למדנו.. שאלות מסובכות.. מלא דברים שהיו ממש ממש קשים.. והיום אני חורשת כי אני צה מחר לפחות 2 מדבקות!! אבל באמת חורשת.. חבל על הזמן. בעיקרון היה לי יום מעצבן ואיכ
סתם זאת יצאה הודעה שמחה כזאת:p יומטוווב

למעלה