בוקר טוב

emmy5

New member
פזי תודה על התמונות ,../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כשאני פותחת מחשב , יש כמה חברים מחוץ לארץ שתופסים אותי לשיחה . לפעמים שוכחת מכל ..לא בוקר טוב לא כלום .. והנה כבר אמצע יום ..חייבת ללכת לקניות ..ושוב יום שישי ..חבל שאין מפגש .. עוד שבוע "פסח" מאחלת לכולם חג שמח ..תודה על האתר המקסים ..אהבתי

נֵנָה

New member
לפזי ../images/Emo51.gif על כל הדברים היפים

והמהנים שאתה מביא לנו בפורום, שמרוממים לי את מצב הרוח ומשחררים אותי מהמתח של השיפוץ המעצבן שלא רוצה להסתיים כפי שתכננו ...
לך חבר טוב

bimbo.

New member
דרדרית יקרה מאוד../images/Emo24.gif

מה אוסיף ומה אדבר? אני מקווה מאוד שכל האיחולים הנפלאים שקיבלת אכן יתגשמו, ובנך וזוגתו יתחילו את חייהם החדשים ברגל ימין ובברכת שמיים. אוהבת אותך מאוד

offe

New member
בוקר טוב לכל הנוכחים

יוצאת לטייל עם התינוקת, שיהיה לכולכם יום נאה, קלייר ופאזי את התמונות אראה כשאחזור. דרדרית - ששששששש.......להירגע, זה יעבור ויעבור טוב. אפי

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר אור לכולם ולחווה'לה

איחולי בריאות. הצטערתי לשמוע שיש לך בעייה כואבת ברגל
מקווה שזה יעבור במהרה ותחזרי להיות חיונית וחייכנית כמו תמיד

חוה'לה צהרים טובים

איך את מרגישה היום עם הברך, הלילה היו לי כאבים בשוקיים, קמתי ועשיתי לי בקבקוק עם מים חמים ושמתי , בבוקר היה לי יותר טוב, זה לא דלקת אצלי, אומרים שבדלקת לא טוב מים חמים, אלא מים קרים. צריכים לשמוע מה הרופא אומר. אבל סבלנות צריכים הרבה. בידידות

HAVA159

New member
לאה'לה חמודה, יום טוב היום אני

מרגישה קצת יותר טוב,נקווה לטוב אני אופטימית. וזה נכון אני צריכה לשים קומפרסים קרים. איך את מרגישה היום? לאה'לה תרגישי טוב והרבה בריאות, לאה'לה אני כל כך שמחה שהכרתי אותך ואת כל החבורה המקסימה. אוהבת
חוה.

חוה'לה, שמחתי לשמוע

שיותר טוב לך, מזג האויר הזה לא לטובתינו, יום אחד חם מאוד ולמחרת קר, או שהשמש זורחת ורוח קרה, ואנחנו משלמות את המחיר, עד שמזג האויר יתיצב, מקווה שמחר נרגיש עוד יותר טוב. את ליל הסדר חוגגים השנה אצלי, יהיו כ-20 איש, אבל חילקתי לכולם תפקידים, כל אחד יעשה משהו, אני עושה את הדגים הממולאים, מרק והקנידלך, את השאר, בשרים קינוחים, סלטים יעשו השאר, דבר אחד אני בטוחה שרעבים לא יצאו מפה. איפה אתם בליל הסדר? מרגישי טוב בידידות נ. ב. זאת תמונת שמן שאני ציירתי

HAVA159

New member
לאה'לה, את צודקת מזג האויר משגע

אותנו. חמודה, את הסדר אנו חוגגים בירושלים אצל הבת. אני כמוך עושה ממולאים,קציצות, סלט רומני, ופלפל אפוי בתחמיץ, כל היתר עושה הבת.לאה'לה, שיהיה לנו חג שמח, ובריאות. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
יש לי בעיות עם המחשב ,מת הקול...

אני מחכה לבן או הנכדים , יש לי הרושם שאני חירשת ..חה חה חה .. אין קול ..אפילו הסקייפ מת ..ברוך השם אני חייה .. דרדרית

pazi66

New member
דרדרית, הרגע מתקרב,עבור בנך../images/Emo79.gif

וכלתו יש לי שיר נפלא התינשאי לי מפי רגב הוד. אני מקדיש אותו לזוג הצעיר עם כל הרכות שבעולם.

דרדרית חמודה שמתרגשת היום מאד.

רוצה לספר לך מה עשו החברים של בעלי ביום החתונה שלנו. בפתח הגינה (התחתנו בחוץ, כמובן. אי אפשר לכלוא אותי באולם....) עמד ג'יפ עם 3 חברים וכשהגענו למקום הם יצאו וקראו בקול: ..... יש לך הזדמנות אחרונה לברוח!!!!!!!!.
בחור תמים. נפל בפח... לא ברח.
שיהיה בהמון מזל-טוב טוב טוב.

למעלה