בוקר טוב

קלייר11

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

http://community.webshots.com/user/giovanino אמן מדהים תהנו מהתמונות רגע לפני היום החדש להביט במבעד לחלוני עם קפה ראשון ביד בחיים המתעוררים לאיטם לזה אני קוראת קסם הבריאה יום נפלא לכולם

offe

New member
צהריים טובים ריצל ../images/Emo140.gif

נחמד שנכנסת לומר בוקר טוב, קבלי ברכה חזרה

דרדרית

New member
חר הצהריים טובים לרייצ'ל אופי וכולם

שיהיה לכולנו המשך יום נפלא

מנורה

New member
לאוהבי הכתיבה ../images/Emo91.gif

אתר לאנשים שאוהבים לגעת במילים
"דרך המילים" המשך יום נעים תהנו

דרדרית

New member
../images/Emo39.gifבוקר נפלא../images/Emo42.gifלכולנו

זהו: הרגע הגדול מקבל תאוצה: הקטנה הגיעה לפני כמה דקות הבייתה. (התיישבה לייד הסלולרי לקבל את ההודעות המצטברות..) אתמול בערב ליוויתי את הכלה למקווה בחיפה ו...היום הוא היום לפני.... מתרגשת מאד מאד מאד שיהיה לכולנו יום נפלא

קלייר11

New member
בוקר נפלא דרדרית../images/Emo140.gif

יום נפלא דרדרית והרבה מזל טוב ביום הקסום

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב קליר דרדרית וכל מי שמתעורר

שלום כולם
ברוך השם הילדה בבית ותוכל להתכונן לחתונת אחיה. טוב שאת מתרגשת עכשיו דרדרית, כך בחתונה תהיי COOL. מה נותר לי לאחל לך? שיהיה לך נחת רבה כל כך מהבן שתשכחי את ההתרגשות ותזכרי רק את החתונה ואת חייו היפים. לכולנו יום נעים ובריא שלא יחסר לנו מאום, אני מקווה שפסח יעבור מהר, כי כבר פנו אליי ושאלו אותי מתי המפגש הבא?

boaz31

New member
גם אבא שלי אומר--בדיחה-../images/Emo151.gif

שני ילדים קטנים מתווכחים במגרש המשחקים אבא של מי מהם יותר חזק . "אבי יכול בקלות על אביך, הוא הרבה יותר טוב ממנו!". אומר הראשון . השני שלא ידע מה לענות , אומר לראשון "אבל אמא שלי יותר טובה מאמא שלך!!". "נכון" משיב הראשון "גם אבא שלי אומר את זה !!".

yuli139

New member
בוקר טוב לקלייר ולדרדרית שהשכימו

קום.גם המחשב שלי התעורר לבוקר מופלא זה לאחר שבמשך יומיים הוא התעייף והחליט לשבות מכל מלאכה,עד שהטכנאי החליט שיש צורך בהחלפת המיקלדת הישנה בחדשה והנה אנחנו פה.אז דרדרית כל האושר בעולם לךולאריק לבת המשלחמה את אשר החסירה בהעדרה וכמובן לבן המתחיל ממחר בדרך חדשה "לילה ראשון בלי אמא..."

בוקר טוב לכולם ויום נעים פאזי

בתושבה לחתונת בנך אני מאחל לו בשעה טובה ברגע שזה יהיה אקטואלי ועל היתר אני סומך עליך שהכל יהיה בסדר אני לא דואג

misu007 ומה עם החתונות של הבנים

שלי??? אחרי שהצעת את עצמך כמארגן חתונות, נרשמתי אצלך. כנראה שלא ראית את הפתק. ועד אז, ובינתיים, אנחנו רוצים איקרה, סלט דג-מלוח.....

מנורה

New member
בוקר טוב יום נעים חבירים../images/Emo24.gif

חוו'לה בריאות מקווה שהרגל משתפרת. דרדרית ברוך שובה של בתך אשמח לשמוע על חוויותיה אחרי נשואי בנך ב
יולי ברוך בורא מקלדת תהני מהמקלדת החדשה. המשך יום נעים סוף שבוע קסום כמה שהזמן רק חגגנו את ראש השנה וכבר
פסח בפתח.

HAVA159

New member
דרדרית:, ל-ז-ו-ג...ה-צ-ע-י-ר../images/Emo49.gif

לזוג הצעיר! לחיי הרוקות נופפו נא לשלום, כי ממחר אתם בעל ואישה ולא חלום, ולא סתם חברים כתמול שלשום, החלטנו להוסיף גם ברכה נחמדה, שתלוו אחד את השני בכל דרך וכל שביל שהאושר והאהבה ישררו בינכם בכל שלב וכל גיל ותזכרו תמיד, שלהיות נשואים זה לא רק כתובת וטבעת, זה גם להיות לצידו/ה ולאהוב, כשלפעמים המצב רוח לא כל כך טוב אז הרבה הצלחה בחיים המשותפים, ושביחד תחגגו אין ספור שנות נשואים:!!!!!!!!!!!! אוהבת
חוה.

HAVA159

New member
דרדרית, בוקר טוב ../images/Emo49.gif ליום הגדול

שולחת
והרבה
מכל ה
. אוהבת
חוה.

HAVA159

New member
בוקר טוב לכולם יעלי וכולם, המפגש

הבא יהיה כמובן אצלי, באמצע מאי, והודעה תבוא. גם אני כבר מחכה לפגוש אותכם, כי נעמתם לי מאוד. בינתיים יום נפלא לכולם בריאות ורק שמחות!!!!!!!!! אוהבת
אותכם חוה.

חווה'לה, בכיףףףףףף. אם את זקוקה

לעזרה תזכרי מה שאומרים: לג'וד פנית - לא טעית!!!

למעלה