בוקר טוב

misu007 רוצה לפני זה, רוצה לפני

זה................ ולחתונה התכוונתי לא שתביא רק איקרה וסלט דג-מלוח, גם שיק!!!!!!!!

pazi66

New member
מישו, אתה נותן אצבע,אז רוצים ../images/Emo9.gif

את כל היד

צ'ק פזי, לא שייק. כזה שעשוי מנייר

ולמעשה אין לו טעם, אבל יש בו המון המון טעם....

אנימו

New member
../images/Emo124.gifהמחשב חזר מהמוסך!!!!

מסתבר ששתה וירוסים בלי הכרה. נוקו קרביו (עד הודעה חדשה!). לדרדרית: ברכות ואיחולים לחתונה וחזרת הבת. לחווה'לה - הבראה מהירה של הברך. לכל הכותבים -
על יצירותיהם המקוריות ואלה שהובאו מאי שם. לפזי - על ההספק. ולכל שאר באי הבית באשר הם.

pazi66

New member
אניימו,האם יש לך AntiVirus ../images/Emo101.gif

ו-AntiSpyware פעילים ומתעדכנים במחשב שלך ?

אנימו

New member
הוסבר לי שיש לי שאלה וירוסים מסוג

חדיש שאין להם עדיין תשובה. הלא אפשר להגיד לי הכל ... כמו במוסך... ולא נותר לי אלא להאמין. עודכנו האנטי וירוס נורטון והאדוויר. האם כדאי לשים עוד סוג של סוללת תותחים להגנה????

pazi66

New member
אנימו, שתי התוכנות שהזכרת../images/Emo91.gif

צריכות להתעדכן לבד שוטפת, אפילו מספר פעמים ביום. לידיעתך, לדעתי לא ניתן לשמוך על נורטון, יש וירוסים שהוא לא מגלה. ממליץ על תוכנת אנטיוירוס NOD32 .

pazi66

New member
אממי,תבצעי כמה בדיקות../images/Emo6.gif

1. ה-volume של הרמקולים פתוח 2. התקע של הרומקולים מחובר לכרטיס הקול במחשב בשקע הנכון ושזה לא יצא מהשקע 3. אם לרמקולים יש נורית...הנורית דולקת 4. start - control panel-sounds and audio devices ...ודאי שהרמקולים לא על mute .

צוהרים טובים לכולללםםם איזה כף

שהשבת מתקרבת,ואני עם נשמתי חוגגת.מאד אוהבת את השבת...ואוי וווי כבר עבר שבוע ממפגשנו הנעים והפורה אצל גו'ד..איזה כף היה לי... שיהיה לכולם שבת נעימה וטובה....
דש ממצרים...

offe

New member
לבנה וכלתה של דרדרית ../images/Emo23.gif

אחד ועוד אחד הם שניים זוהי נוסחה כששותים לחיים, אורחים יקרים - ברוכים הבאים בחתונת יום שישי - בלו בנעימים. לאחר שיורד המסך מעל חגיגת הנישואין, צועדים אתם בסך לעבר מוסד הצמדים. לא ספרים לא מאמרים ילמדו אתכם מהות החיים, אלא הרצון לחיות בדוּ אהבה, הבנה, חברות, יוולדו. קושי ייהפך לקלות ברת ביצוע תהיה כל משימה, מסובך יוסב להותר בקלילות כי שניים משחקים על הבמה. פסעו לעבר הזריחה שבכל בוקר תקרין ברכה, יימזגו לתוככם: אושר, בריאות והצלחה. מאחלת: חברה של אמא - אֵפִי

emmy5

New member
תודה פזי , סדרו לי ...אני לא הספקת

לתקן לבד ..חה חה חה .. למה יש נכדים?

offe

New member
../images/Emo140.gif לקליר ופאזי תודה על התמונות

ולכל מי שמביא אתרי תמונות - על חשבון
מכל ה-

למעלה