בוקר טוב

שרשירית

New member
את זה אתה אמרת ../images/Emo12.gif

אחד הדברים שאני זוכרת מפריז זה את האוכל המצויין, את ארוחות הבוקר המפנקות. באגט מצויין, קרואסונים, בייקון משובח, נקניקים מעולים. הקיצר אכלתי שם טוב...
איזה דאבה שאני

cheshire9

New member
חכי חכי

בגיל 15 הוא מתווכח והוא גם מטר שמונים ..... ההיגיון שלו יותר מוצק משלך....... והוא רק נעשה יותר ויותר עקשן אז אנחנו נשארים עם "כי ככה האבא\אמא אמר" אבל זה לא תמיד עובד גם לא עונשים שמקבל בבית הספר. שיחות עם המורים. ועם המנהל. הוא בשלו. בקיצור - זה רק משתפר עם הזמן

cheshire9

New member
הכי חשוב

שלא יהיה לך משעמם ........ גם הוא וגם אני נדאג לכך. נשים משועממות זה דבר מסוכן מאד. אחר כך הן מתחילות לקבל רעיונות. רוצות שיוויון. רוצות עצמאות. רוצות כל מיני דברים......... בגלל זה אנחנו צריכים להחזיק אותן בדריכות תמידית שיטפלו בגברים שלהן ולא יתפנו לרעיונות אחרים

משעמום אני בטוח לא אמות

בכלל לא רציתי שום דבר - רק להגיע לגן בשלום. אבל למה לעשות לי חיים קלים באמת... עוד אתרגל...

בוהריים נפלאים

חצי יום עבודה מאחוריי עכשיו קפה קר עם חטיף אנרגיה ויאללה חצי שני בדרך ואז..הו אז.....ממממ אחרי שבת כזאת צריך יום חופש מהחופש....חחחחחחח נישוקים וחיבוקים.

שפי אחת

New member
בוהוריים מצוינים

אני באיזה חצי שעה של בהייה בבוהוריים-עד שאלך לחתום על טפסים בקייטנה של הקטנה :) איזה שישי כייפי היה יוני יולי הא? קבלי ציטוט מ-אריק(ה): "שאלוהים יקח אותי! גם בלי עקבים אני מועדת" שיואו קטעים היו שם! היה מוייייייי כייף!

גדולללללללל מהחיים הוא/היא

"את עם החולצה הירוקה..ממש שיחקת אותה-לבושה גזעית, ואת עם הצבע האדום בשיער"... "ואגב מי זה הבחור שאיתכן???" חחחחחחחחחח , יקוזו, יש לך מעריצ/ה.... "בנות להזדגזג, מי צריך חבר קבוע..".(באמת מי צריך??חחחחחח) הוא /היא גדול/ה.

למעלה