בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

(אתם רציניים? עוד לא נפתח שרשור כזה?) הבוקר חשבתי לעצמי שאיזה כיף שבסוף כל לילה (גם אם הוא שחור במיוחד) מגיע הבוקר
היה לי סופ"ש נפלא באילת ואני מקווה שמחכה לי גם שבוע כזה
שולחת חיבוקים למי שצריך ומאחלת לכולנו שבוע נפלא

בוקר טוב ושבוע טוב ../images/Emo175.gif../images/Emo140.gif

אחרי שבת כיפית ומלאת פעילות עוד קצת קשה לי להניע - מגייסת את הכוחות - כדי שיהיה שבוע נעים ונפלא

שרשירית

New member
שיו שיו שיו, איזה שבת כייפית היתה לנו

טפו טפו טפו - החיים דבש. לא צריכה יותר!

kleo patra

New member
היה סופש נפלא

פשוט כיף,,,כל החיבור הזה של הגדולים עם הקטנים,,,
כמה שנהננו...

../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo13.gif

אחלה סופ"ש היה לי.... מקווה שהשבוע ימשיך ככה....

את

מה חיבוק? סתם קיבלת דיפלומה? אני צריכה פה עזרה. מה עושים כשהמפלצת הקטנה עושה פרצופים, מתעלם מקיומך, עומד על שלו ולא מוכן לפשרות וכלום לא מזיז לו?

מחליטים על מה להלחם

ומוותרים על דברים אחרים. עובדים בשיטת המדבקות (נותנים מדבקה על כל משימה ובסוף מתנה קטנה). ומעבר לזה, אם מדובר במשהו ספציפי, מוצאים פשרה (אצלנו למשל היו מלחמות חורמה על מי יורד ראשון במדרגות ומי נכנס ראשון להתקלח. תליתי במסדרון לוח עם פירוט יומי ובזה נגמרה החגיגה)

כתבתי למטה דוגמא ספציפית מהיום

אצלו לפעמים זאת מלחמה למען המלחמה. אין פשרות, הוא לא רוצה כלום. שאלתי - וזה מה שאמר. לא רוצה כלום. אני נשאר פה. בין 7 ל-8 (שעה!!!) חיכיתי שיעבור לו. הילד לא ירד מהמיטה! הוא ער לגמרי ואפילו חצי לבוש, יושב על המיטה בשקט ואפילו עם חיוך - ולא זז. הרבה פעמים ממש לא קריטי לי במה יבחר - והוא לא בוחר. הוא רוצה להתווכח ולעמוד על שלו וזהו. מתיש כל העסק הזה.

ספציפית מה שקרה היום הוא ממש לא בעיה בעיני

אני למשל צריכה לצאת ב 6:50 מהבית כדי להיות בגן בשעה 7:00 ומשם לת"א. כל דקה של איחור ביציאה מהבית עולה לי בלפחות 10 דקות נוספות בפקקים של הדרך. לפני שבוע (אולי קצת יותר) הטוען לכתר החליט שלא מתאים לו ללבוש מכנסיים. זרק אותם, צרח, התעצבן, ובעיקר סרב ללבוש אותם. הסתכלתי על השעון והודעתי לו שאני יוצאת בשעה 6:50 ואם הוא לא יטרח ללבוש את המכנסיים הוא ילך בתחתונים לגן. לשאלתך - הוא הלך עם תחתונים לגן... כל הדרך הוא צרח, בכה, התחנן לקבל את המכנסיים כי עכשיו הוא רוצה. אז הוא קיבל אותם. כשהגענו לגן. אני לא מתווכחת על כל דבר (למרות שזה מפתה לאללה), אבל יש דברים שאני לא מוכנה לקבל ואין לי בעיה שכל השכונה תשמע את הצרחות שלו (ו/או שלי). הוא יושב על המיטה? סבבה. בשעה שאת החלטת עליה והודעת עליה מראש את יוצאת מהבית עם הילד, גם אם את תולה אותו על הכתף שלך צורח.

למעלה