בוקר טוב

Paranoid Eyes

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בטח כבר שאלו את זה פה... אבל.. 1. מתי הייתה הנשיקה ראשונה שלכם? 2. מתי הייתה הנשיקה הראשונה עם בני מינכם? 3. איחזו נשיקה הייתה יותר טובה?
4. ספרו ספרו חווית :p

D amaged R oses

New member
יאא גם סיוני מאמי ערה../images/Emo24.gif איזה כייף../images/Emo13.gif

הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 13 וחצי נראה לי O: נמ, אפעם לא התנשקתי עם בת! O: כאילו.. שהייתי בת 11 השתעשעתי עם חברה מהבצפר $: אבל היינו קטנות זה לא נחשב! לגבי השלישי NO COMMENT
היה לי חבר שהיה לו גשר, ואני חולהחולהחולההה על גשר
אז שנישקתי אותו דחפתי לו לשון לשם
והוא מתפקע לי מצחוק ואני כזה "מה מצחיק אותך יא מכוער?!
" והוא עושה "נדלקת על הגשר, אה?
" והסמקתי D: אבל לא אכפת לי

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo2.gif

זה כן נחשב... מה עשית בגיל 11?!!<?<?! ולמה נו קומנט!?:O ומה גשר?:O את הזויה! זה כואב!!!! לא??:O

D amaged R oses

New member
עשיתי הרבה../images/Emo3.gif

וזה לא נחשב! גם לא זה שהתנשקתי בגן טרום חובה! מי מבין בזה
זה משחקי "אמא אבא" ורופא וחולה! ומה כואב?!?!? זה הכי אחי
את לא מבינה איך כעסתי עליו שהוא הוריד אותו
אני לא דיברתי איתו כמה ימים
וקיללתי אותו חבל על הזמן
בכלל, לקח לו כמעט שבוע לספר לי
~נסחפת~ אבל אחרי יומיים - שלושה הוא כזה "אני צריך לספר לך משהו" ואמרתי לו שידבר והוא כזה "לא סיפרתי לך לפני כדי שלא תהיי עצובה" וואה איזה סרטים האכלתי אותו
הNO COMMENT כי זה לא נחשב אז תכלס אין לי נשיקה עם בת. אבל אני מוכנה שאת תהיי הראשונה שלי

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo66.gif

1. מתי הייתה הנשיקה ראשונה שלכם? אל תהיו בשוק אבל זה היה אחרי הצבא , בכל העיניינים האלו אני מתפתחת מאוחר, וטוב שכך
2. מתי הייתה הנשיקה הראשונה עם בני מינכם? כשהייתי בת 21 אני חושבת משהו כזה.. הייתה איזשהי סיטואציה מינית שאני לא יכולה לפרטה כאן
3. איחזו נשיקה הייתה יותר טובה? עם הבחורה, ללא ספק. אבל זה גם כי הראשון שלי היה מעפן. ולמען הגברברים שבחבורה פה, מאז היו לי נשיקות מדהימות עם בחורים... :) עם חלקם לפחות.

sutul

New member
טוב.. טוב

1. מתי הייתה הנשיקה ראשונה שלכם?עם בחורה.. על השפתיים לא צרפתית... מתישהו ביסודי.. אמת או חובה 2. מתי הייתה הנשיקה הראשונה עם בני מינכם?מתישהו בזמן הצבא כשהחלטתי להיפגש פעם ראשונה עם בחור 3. איחזו נשיקה הייתה יותר טובה?הראשונה כי זאת היתה בחורה שהיתי מאוהב בה(כמו המוןןןןןןןןןןןן אחרות) 4. ספרו ספרו חווית :אנ לעולם לא אגלח מיפשעות יותר זה כל כך מגרד אחר כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תאלצו להסתפק בתספורת קצוצה בימקום

sutul

New member
האמת שעכשיו ניזכרתי

בנשיקה שהיתה לי עם בחורה שפגשתי בפסטיבל סירטי ההומו לסביים הראשון(אני חושב) באוזן השלישית היה לי יום שלם פנוי והחלטתי שאני עושה מרטון שלם של סרטים יצאתי איתה לשני דייטים בדייט האחרון לוויתי אותה לבית שלה והכל היה כזה אמריקאי קיטצ'י עם הרגע של השקט הזה .. והמבט הזה המחשמל הזה אחד לעיניים של השניה.. והנשיקה הזאת שחיכית לה כל כך הרבה זמן...והיא היתה מושלמת! לא יותר מידי רוק.. לא אגרסיבית מידי עם לשון סקרנית, משחקת ומשתובבת בדיוק כמו שצריך להיות... ללא ספק הנשיקה הכי טובה שהיתה לי בחיים . . .!

starfield

New member
X

1.גיל 11-12 עם החברה הראשונה :) 2.לפני 3 חודשים 3.עם גבר 4.שוקו קרלו זה טעים

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo11.gif אתה חדש!?

תפסק רגליים לצורך בדיקה בטחונית. ויוטבתה שולתתת!!

בקר טוב ../images/Emo9.gif

מה
באמת בוקר בשבילי
1. מתי הייתה הנשיקה ראשונה שלכם? אמממ בר מצווה, טיול בר מצווה פבריז, כמה רומנטי
(עם ילדה) 2. מתי הייתה הנשיקה הראשונה עם בני מינכם? אמממ לפני שנתיים... 3. איחזו נשיקה הייתה יותר טובה? מעטות הנשיקות שהיו לי ממש ממש טובות, אני אלך על הנשיקה עם הילדה.. אבל בגדול נשיקה עם גבר שולתת!!11
4. ספרו ספרו חווית :p חוויות. מרוצה

../images/Emo98.gif

1. מתי הייתה הנשיקה ראשונה שלכם?
בגיל 12 וחצי, ל"ג בעומר, חוף בטבריה, עם בחור בן 18. 2. מתי הייתה הנשיקה הראשונה עם בני מינכם?
בגיל 15, חברה לשעבר. 3. איזו נשיקה הייתה יותר טובה?
שתיהן היו לא משו. עם הבחור היתה נשיקה די נוראית.

drnaji

New member
בוקר אור ../images/Emo62.gif

לגבי נשיקות: נשיקה ראשונה בחופש הגדול של כיתה ה. כל השאר לא רלוונטי! אבל ת'אמת אני די מתגעגע לנשיקות עם רגש ולא נשיקות שטחיות שנכלל בחבילה של סקס שטחי ומפגר.

drnaji

New member
ה"לו" שמיד אחרי ה"נותנת" מכוון למי?

וואי יצא משפט מה זה סוטה חחחחח

למעלה