בוקר טוב

זכוכיות

New member
מספרת חוויות

1. מתי הייתה הנשיקה ראשונה שלכם? בלי להחשיב משחקי אמת או חובה למיניהם- בגיל 12, עם החבר הראשון. 2. מתי הייתה הנשיקה הראשונה עם בני מינכם? בגיל 16, עם החברה הראשונה. 3. איחזו נשיקה הייתה יותר טובה? השניה, ולו רק משום שהייתי כבר יותר מנוסה ופחות אבודה ומפוחדת.

זכוכיות

New member
לא, אבל אני בדרך הנכונה ../images/Emo13.gif

יש לך מסנג'ר/ אייסיקיו\ ג'ימייל או משהו בסגנון?

uvita

New member
אפשר גם ? ../images/Emo13.gif

נשיקה ראשונה- גיל ~18 (כן כן..מאוחר, אני יודעת)- זה יה סתם עם בחור שפגשתי במועדון... נשיקה ראשונה עם בת מיני- ~20 הנשיקה עם הבחורה הייתה פי 1000 טובה יותר. כנראה בגלל שהיא היתה חברה שלי, ולא סתם אחת/ד ממועדון דוחה. לילה טוב

soul on fire

New member
לילה מתוק ../images/Emo25.gif

1. מתי הייתה הנשיקה ראשונה שלכם? צרפתית? 13 בערך... 2. מתי הייתה הנשיקה הראשונה עם בני מינכם? 16 3. איחזו נשיקה הייתה יותר טובה? עם בת 4. ספרו ספרו חווית :p חוויות? אני לא יצור שכלכך אוהב להתנשק.. אבל זה בכל זאת קורה פעם ב....

Paranoid Eyes

New member
:O מה??

איך אפשר לא לאהוב להתנשק?? אחח אני חולה על זה.. תני לי רק את זה!

sutul

New member
קורה שאת מתנשקת עם מישהו שלא יודע

להתנשק טוב.. כבר היה לי כזה.. הרגשתי שהוא מנסה "להטביע" אותי אם את מבינה אותי?!...

soul on fire

New member
כן...

אבל זהל א קשור בבנאדם יש אנשים שיודעים לנשק זה פשוט לא הזמן ולא המקום ולא בא לי על זה...

sutul

New member
גם זה ברור שיכול להיות

שמישהי שלא בא לך עליה באה.. ומדביקה לך נשיקה

Paranoid Eyes

New member
קרה לי כמה פעמים

אחד מהם לימדתי אותו. את זה שהטביע אותי העפתי קיבינימאט. תשמע, אם הנשיקה הראשונה לא זורמת, חושנית וסוחפת... לרוב הבנאדם הזה לא יראה אותי יותר. אולי זה דבילי אבל ככה אני. נשיקה גרועה מורידה לי הרבה מהבנאדם :X

למעלה