בוקר טוב

סמדר בנ

New member
פולי - רפואה שלמה

מה זה חולה לפני ראש השנה? זה אולי סימן ששנה הבאה תהיה ללא מחלות?

פולי44

New member
לא יודעת מה זה

אבל לא נראה לי שאני לא אהיה יותר חולה, ככה זה אצלי, לפחות זה עובר יחסית מהר תודה

שויו

New member
פולי, בריאות, בריאות, בריאות ../images/Emo184.gif

תגידי לי, את ככה בגלל שזאת השנה הראשונה שלך כמנהלת פה ?
בחיי שאת מזכירה לי את השנה הראשונה של הילדים בגן : כל חודש- כמה ימים בבית עם כל מיני מרעין בישין... אולי אנחנו מעייפות , מתישות אותך ? רק תגידי, ונוריד את הקצב .... טלפון אחד לגנץ, צה"ל יוצא לחופש ואנחנו לפנסיה...

שויו

New member
אני עכשיו בצבע שחור- אפור (ואין אייקון לזה)

למה? כי מסתבר שהקורס של שיריו' בבסיס של הכסופים .. מישהו שלכם נמצא שם ? גלילאה? עופרה? משתפרת? סוף העולם שמאלה..

משתפרת

New member
זה סוף העולם ימינה...

והכסוף שלי מגן עלי בצד השני של המדינה. היום הבנתי פתאום מדוע חשבונות הפלאפון שלו מרקיעי שחקים בכל קנה מידה. אני יודעת שהוא משתמש הרבה בטלפון, שולח הודעות וגולש, אבל יש לו חבילה של הרבה דקות, הרבה SMS-ים וגלישה חופשית. היום כשהיינו בפלאפון הם הסתכלו על צריכת הדקות והגלישה שלו וקלטו שהוא משלם תעריפים של חו"ל. מסתבר שלאורך כמעט כל השירות שלו הוא נמצא במקומות בהם הרשת של שכנינו השונים חזקה הרבה יותר מזו של פלאפון. הפתרון? צלצלתי למוקד חו"ל של פלאפון ובקשתי לחסום את המכשיר שלו לשיחות בחו"ל. לכשישתחרר וירצה לנסוע לחו"ל פשוט אטלפן לאותו מוקד ואשחרר אותו מהחסימה.

שויו

New member
איזה קטע רע

הוא לא קיבל על זה הודעות דרך הנייד? אצלי איך שהיינו מתקרבים לביקורים אצל השיריו' בקו, הייתי מקבלת הודעה שעברתי לרשת של מדינה שכנה ... הבנתי שלפעמים ניתן לבחור ידנית שוב את הרשת שלנו... אין מצב לקבל מהם פיצוי על זה? נראה לי שהבן שלך משרת יחד עם השכן שלנו... נשמע לי גם שהם עם אותו פז"מ פחות או יותר (פחות משנה)

משתפרת

New member
מה שמצחיק-

יש לו פלאפון והוא מקבל הודעות דווקא מאורנג'... פיצוי מפלאפון? הצחקת אותי... לגבי הפז"ם- הוא מגיוס אוגוסט 09.

היי שויו כן הכסוף שלי שם

לשמחתי את ראש השנה הזה נקבל אותו בבית כך שהוא עד מחר בערב שם, אז אם יש משהו שצריך ביום ראשון הוא חוזר לשם ויעשה שם את כפור. שיהיה לו בהצלחה , אני משערת שבנו מתוקות מעבירות לו את הקורס אם אני מנחשת על איזה כלי...

התכוונתי בנות מתוקות שמעיברת את הקורסים

לבנים.. אני מכירה גם אחת מקסימה בהחלט, מעניין אם נגלה שוב שהעולם קטן..

משתפרת

New member
יום טוב

אחרי שהתבשרנו שהחייל מגיע לי-ם לסיבוב סליחות הוא סימס ב- 10:45 שהם יגיעו לכותל ב- 11:30. שלפתי את האיש מהמקלחת באמצע הגילוח, דהרנו לתחנות דלק בסביבה למצוא אחת שפועלת וטסנו לירושלים. הכבישים ידעו שהם צריכים להיות פנויים לכבודנו, הרמזורים כמעט כולם היו ירוקים. הכניסות לירושלים שונות לגמרי מכפי שהיו בעבר, נסענו לפי שילוט של העיר העתיקה, איכשהו הגענו לרח' הילל ומשם לשער יפו- הדרך קלה. השעה כבר היתה אחרי חצות, ניסינו את מזלנו ואכן הוא המשיך לשחק לנו, ואיפשרו כניסה לעיר העתיקה ברכב. טילפנו לבן ואמרנו לו שיחכה לנו ברחבת הכותל. כשהתקדמנו ראינו קבוצות רבות של חיילים, ביניהם גם כסופים. הבן ניגש בדיוק ליציאה הנכונה מהרחבה והגיע אל הרכב. המפקד אישר לו לצאת איתנו ולהסדיר ענינים. היום הגיע איתי לעבודה. הייתי חייבת, אני לבד היום וחייבת לבצע הכל בעצמי. כיביתי את הדברים הכי בוערים, הגעתי למצב יציב ויצאתי איתו לפלאפון להחליף מכשיר שנגנב לו. כשחזרנו המשכתי בחיסול הדברים הדחופים ואז הלכנו לאכול ביחד צהרים. מאחר וכבר ראיתי מה הלו"ז עדכנתי את האיש שלי ואפילו הוא בא ואכל איתנו. כשחזרתי שוב לעבודה- המשכתי במה שלא סובל דיחוי. הבן הוציא מהרכב את המדים והנעלים, הרכיב את הנשק (שפירק להמון חלקים קטנים כשכל אחד מהם היה נעול במקום אחר), החליף למדי א' ואז הקפצתי אותו לאוטובוס. בעוד 3-4 שעות יגיע לעיר הקטנה שקרובה למוצב שלו. מקווה שלא יחכה הרבה מדי עד שיבואו לאסוף אותו. לחג ולשבת הוא לא יצא, אבל הוא ויתר על השבת של יום כיפור ובמקום זה יקבל כמה ימי חול במהלך שבוע הבא (אם לא יהיו ארועים שגורמים לביטול חופשות). הוא יפגוש פחות חברים, אך יקבל יותר חופשה.

משתפרת

New member
וגם ביום הזה הוא חושב על החברים שלו

בזמן ההמתנה לתור בפלאפון נכנסנו לסופרמרקט הסמוך ופוצצנו את התרמיל שלו בצ'ופרים לחבר'ה.

אני עדיין עסוקה

באיסוף השברים של המשברון שלנו. הסגלגל בבית. אתמול היה אצל הרופא בענין הפציעה החוזרת, ואנחנו מקווים לטוב. משם נסע לבה"ד 1 והתחיל בטופס טיולים שנמשך גם היום. כרגע בבית, מחר נוסע למחווה אלון. האווירה קורקטית. דיינו. השוטר כאמור כן קיבל היום מנוחה עם הרגל ונראה מה יהיה. והמכיניסטית - שם אנחנו בבעיה. היא מתחפרת בכעס שלה. נכון לעכשיו עונה לי ב-SMSים מעצבנים שלא בא לי לענות עליהם. החלטתי לעשות מעשה. כתבתי לה מכתב לא מתחנחן, אלא כזה שמנתח את מה שהיה, שמבין את מה שמרגיז אותה, אבל כזה שמראה שלא נהגה בסדר. סיכמתי בכך שלא מקובל עלי שלא תהיה בחג, ושהתנערות מאיתנו (היא כאילו לא רוצה אותנו יותר..) היא מעשה עם השלכות כאלה שאני לא בטוחה שהיא באמת מתכוונת אליהן. בעצם מעין איום מעודן. סימסתי לה שכתבתי לה בפייסבוק. זהו. לא מתכוונת לחזר אחריה. כנראה צריכה קצת להתבשל בבור שחפרה לעצמה. על כל פנים זה מאוד מעיק.

משתפרת

New member
נראה לי שעשית נכון

ברור שהיא נפגעה מאחיה, אבל היא מוציאה את זה עליכם. בסופו של דבר הרי אבא שלה נעמד על רגליו האחוריות ומנע מהאח לרסק את הגיטרה שלה, כך שממש לא הפקרתם אותה לבד בעימות הזה. אני מסוגלת להבין ריב בין אחים שיגרום להם לא לדבר עד שישלימו (אחים הרי גם מקנאים, גם רבים, אך גם אוהבים). לא מקבלת את זה שהיא מוציאה אתכם "אשמים". אז טוב שהדלקת לה זרקור, מקווה שתקרא ותפנים.

למעלה