בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo230.gif

מתגייסת , סוער אצלך ... יש חדש בעיניין כף הרגל ? - מקווה שהכאבים הם רק בגלל מכה יבשה (או דריסה יבשה) ולא בגלל שפיספסו משהו ... עשו לו צילום ? פ
ולי'לה , תרגישי טוב ... (לחיידקים ממש טוב אצלך והם רצים ומספרים לחבר'ה...)
קוליברי , מה שלום החמות ? שוחררה ? תכונה של ערב חג מורגשת בכבישים. אתמול נסעתי לחתונה ליד חדרה ולקח לי להגיע כשעה וחצי (במקום 40 דקות , משך הזמן שנסעתי בחזרה) ... סיוט ... זמני תם. אצה רצה להתארגן ולצאת לעמל יומי. שיהיה יום נהדר עם בשורות טובות

colibri

New member
בוקר ../images/Emo42.gif

אדמוניתוש, איזה כיף לראות אותך. ומה חדש אצלך? מקווה שיהיה לך זמן לבוא לספר קצת
מתגייסת - מה שלום השוטר? חמותי שוחררה אתמול, עכשיו בבית, עם תורנות של הנכדות אצלה, אתמול זכיתי לראות לשתי שניות את המנומר - ביקש וקיבל אישור לבקר את סבתא בביה"ח... פתאום הגיח לי, בגודל טבעי (כל 160 הס"מ), כולו מחוייך ומבסוט, הספקתי לעלות איתו למחלקה, להראות לו את החדר של סבתא, וזהו. כמה דקות אצלה - ופרח בחזרה. ועוד הפתעה קיבלתי - הנסיכה הגיעה אתמול בערב הביתה. ביקור קצר אצל סבתא, ארוחת ערב מסורתית של שקשוקה, צפינו יחד בהקלת הגמר של מסטר שף, כמה שעות לישון - וזהו, פרחה גם היא. אבל - הספיקה להשויץ ב - דרגות חדשות שקיבלה!
כך שהנסיכה היא עכשיו סמלת. עוד איתות לשחרור שנראה כבר אי-שם באופק (מרץ 12)
אז לכולם לכולם - שיהיה יום רגוע, יום שקט, יום של ערב-ערב-ערב ראש השנה רק עם בשורות טובות שמרו על עצמכם

49צהוב

New member
../images/Emo41.gifבוקר טוב

קוליבירי נפלא לשמוע את כל הבשורות הטובות ממש פתיחה נאותה לשנה החדשה- עכשו צריך רק לצפות שחמותך תחלים
מאתמול חמותי מתהדרת הפיליפינית חדשה-- בכפרנו הקט יש נדמה לי 12-15 מטפלות- כך שחיי החברה שלהם סוערים מאד וכל זקנות הכפר משוות של מי יותר יפה- נחמדה - חרוצה וכו'.... למטפלת של אמא שלי
-אני מברכת ומודה לכל רגע כי את המעמסה (בעיקר הנפשית) שהיא הורידה מכתפי אי אפשר לתאר.
אתמול בשעתיים ירדו פה 50 מ"מ גשם- היה פשוט בלתי יאמן- כאילו נפתחו ארובות השמים חשבתם שהחקלאים ישמחו- לא- הגשם השמיד את כל יבול הכותנה.... אין טוב בלי רע-
מגזרת החיל לא נשמע אתמול עדכון- נחכה ונראה מה יהיה בחג

סמדר בנ

New member
מקווה שהצלחתם

עם ה-
המטפלתזש\ל אמא שלי מדהימה ולא ברור מה היינו עושים בלעדיה.

ל י ת י1

New member
קוליברי יופי של בשורות../images/Emo140.gif

נהדר שחמותך בבית, אפשר לנשום קצת לרווחה לפני החג. מזל טוב לנסיכה הסמלת - סיבה נהדרת להשויץ, ואפילו זכית להנות מזיו פניו של המנומר לכמה דקות

שויו

New member
קוליברי, מזל טוב לנסיכה הקסומה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סמלת- דרגה עם פז"מ.. ואפשר להריח את השחרור המתקרב שלה.. בריאות לחמות..

../images/Emo47.gifברכות לסמלת המתוקה של קולבירי

יופי שחמותך מרגישה יותר טוב לכבוד החג .

הי קוליברי

בשורות משמחות עם החמה וגם בענין הסמלת הטריה. הבת שלך משתחררת יחד עם הסגלגל שלי שמחר יגיע בפעם הראשונה למקום החדש בו הוצב - מחווה אלון.

colibri

New member
יו

אחיין שלי (גם הוא משתחרר במרץ 12) עבר עכשיו למחווה אלון - קיבל קורס השלמת 12 שנות לימוד.

אם כך

אולי יזכה בסגלגל שלי כמדריך.... ואם כך יהיה, הוא יברך כל דקה. אמנם לא צנוע, אבל אני יודעת שהפקודים שלו מעריצים אותו, וטוענים שהוא המודל שלהם לפיקוד...וקסם אישי. עכשיו הוא יצא לשם...

מגלית

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

מתגייסת - מה קורה? ממתינות לדיווח של הבוקר...
אדמוניתה- איזה כייף לראות אותך פותחת את שרשור הבוקר - שיהיה גם לך יום נהדר
פולי - מה???? איך את מרגישה? תגידי למיני הוירוסים שמשתלטים עלייך - ללכת לחפש בית אחר....
קוליברי - אילו חדשות נעימות - העיקר שחמותך בבית, והעיקר שראית את המנומר ויישר כוח לנסיכה
פיסטוקית - מה שלום החייל? איך המצברוח שלו? ושלך?
ליתיל'ה - מה קורה??? לא שמעתי ממך יובלות
שויו - ברכות ברכות - כבוד גדול!!! (אפילו שכבר ברכתי... מ'כפת לי עוד פעם)
ולכל מי שלא הזכרתי - זה לא אומר שלא חושבת עליכן.....
לנסיכה שלי יש היום יומולדת
מאחלת לך ילדה מדהימה שלי - שתמיד תשכילי לקחת את כל הטוב שהעולם יכול להציע שתבחרי תמיד בדרך הנכונה דרך שתגרום לך אושר, הנאה, נחת ושמחה שתהיי לעולם מאושרת ונאהבת בעיניי את מושלמת!! יום מקסים

ל י ת י1

New member
מזל טוב לנסיכה של מגלית../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

שהיא נסיכה אמיתית - גם יפה וגם אמיצה
יום הולדת שמח, המון בריאות, שמחה ואושר. שתמשיך לתת לאמא שלה את כל הסיבות להתגאות בה

למעלה