בוקר מטבחי
היום אני בתורנות מטבח, אתמול הגיעו העופות ובכמויות לכל חודש תשרי, הולכת לבתר עופות לחלקים הבוקר עד שאצטרך לצאת לעבודה. חייבת להתיישב על רשימת התפריטים 6 סעודות מרובות משתתפים עם סיכויי שההריונית תריץ אותי לחדר לידה בחג. הצעיר נחת בשעה טובה מעבר לאוקיינוס ונאסף בידי אחיו הגדול שהתקשר להגיד "הוא עושה רושם של בחור רציני" 12 שנה הבדל ביניהם כמעט ולא מכירים כשהקטן נולד הגדול היה בשנת בר מצווה ואז פרח מהבית לישיבות , יש להם עכשיו חודש הזדמנות להכיר אחד את השני. השריונר מתחיל לחשוב על מה יעשה אחרי הצבא, עסוק בזה המון כנראה מאפיין את צומת השנתיים אליו יגיע בנוב 11. מציעים להם להגיש כל מיני בקשות לכל מיני עניניים כמו השלמת בגרויות,פסיכומטרי, קבלת מילגה ללימודים אחרי הצבא של הורים שכולים מחיל השריון, כל היום שולח לי הודעות סמס על כל מיני הצעות שאחווה את דעתי. התבלבלתי... ואחרי שכבר הצעתי הוא הסביר לי שמבקשים בכלל לא ברור למי יאשרו. מזל טוב לנסיכה של מגלית.
החלמה מהירה לחמות של קוליברי
מתגייסת מה שלום כף הרגל של השוטר?
פיסטוקית מאחר ואני יודעת במה פיסטוק עסוק אז אין עכשיו זמן להתקשר, עכשיו לומדים ונבחנים ויחסית מהר יוצאים לשטח לתרגל במקצוע שלו ואז מתאהבים במרכבת הפלדה לכל החיים. שכחתי להגיד לך שחלק מהתפקיד שלו זה להיות אחראי על קפה, רוצי לקנות אמגזית קטנה פינג'אן וקפה תורכי.