בוקר טוב

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

אני היום בדרכים. מגלית - מזל טוב לנסיכה
קוליברי - מזל טוב לסמלת הטריה.
יום טוב ורגוע לכולם

בוקר טוב../images/Emo39.gif

מתגייסת- מה שלום הרגל????????????? קוליברי -
לסמלת. מגלית- כבר איחלתי לנסיכה ברכות ושוב- מזל טוב!
. פולי- איך את מרגישה? שיהיה יום טוב לכולןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מפסטוק לא שמענו ....

אםפי7

New member
בוקר מטבחי

היום אני בתורנות מטבח, אתמול הגיעו העופות ובכמויות לכל חודש תשרי, הולכת לבתר עופות לחלקים הבוקר עד שאצטרך לצאת לעבודה. חייבת להתיישב על רשימת התפריטים 6 סעודות מרובות משתתפים עם סיכויי שההריונית תריץ אותי לחדר לידה בחג. הצעיר נחת בשעה טובה מעבר לאוקיינוס ונאסף בידי אחיו הגדול שהתקשר להגיד "הוא עושה רושם של בחור רציני" 12 שנה הבדל ביניהם כמעט ולא מכירים כשהקטן נולד הגדול היה בשנת בר מצווה ואז פרח מהבית לישיבות , יש להם עכשיו חודש הזדמנות להכיר אחד את השני. השריונר מתחיל לחשוב על מה יעשה אחרי הצבא, עסוק בזה המון כנראה מאפיין את צומת השנתיים אליו יגיע בנוב 11. מציעים להם להגיש כל מיני בקשות לכל מיני עניניים כמו השלמת בגרויות,פסיכומטרי, קבלת מילגה ללימודים אחרי הצבא של הורים שכולים מחיל השריון, כל היום שולח לי הודעות סמס על כל מיני הצעות שאחווה את דעתי. התבלבלתי... ואחרי שכבר הצעתי הוא הסביר לי שמבקשים בכלל לא ברור למי יאשרו. מזל טוב לנסיכה של מגלית.
החלמה מהירה לחמות של קוליברי
מתגייסת מה שלום כף הרגל של השוטר?
פיסטוקית מאחר ואני יודעת במה פיסטוק עסוק אז אין עכשיו זמן להתקשר, עכשיו לומדים ונבחנים ויחסית מהר יוצאים לשטח לתרגל במקצוע שלו ואז מתאהבים במרכבת הפלדה לכל החיים. שכחתי להגיד לך שחלק מהתפקיד שלו זה להיות אחראי על קפה, רוצי לקנות אמגזית קטנה פינג'אן וקפה תורכי.

פייר, צריך לקרוא אותך כדי להיכנס לפרופורציות

אני בלחץ מאיזה ארוחה אחת שכוללת כרגע רק כ- 10 אנשים... קוראת אותך, וניכנסת לרוגע - את האקמול שלי לחגים

אםפי תודה על הטיפ../images/Emo45.gif

לקנות כבר בשלב הזה או אח"כ בתקוה שהם בשטח? שתהיה בריאה לנו! איזה כוחות וסבלנות ככה עם התבשילים!!!!
מתגייסת- אי אפשר לשחרר הביתה, למנוחה, לטיפול? משהו? מתנצלת על השאלות קיטבאק אבל
..... שירגיש טוב!
גם אני ממשיכה לרוץ מסידורים לסידורים....

סמדר בנ

New member
מקווה שפיסטוק

התגבר על האכזבה. מה כבר יכול להיות רע? טנק זה טנק, והם מתים עליו

שויו

New member
אמא פיסטוק ,

עוד לא לרוץ לקנות.... חכי עם זה טיפה. גם אנחנו עמדנו לקנות , שיריו' עצר אותנו . בדר"כ באימון מתקדם יש להם את הציוד הזה.. (אז תצטרכי לקנות לו אוכל יבש לארגז הטנק לבישולי שדה שלהם..) ואח"כ- נראה. אולי ידלג ישר לקמ"ט... תמיד אפשר להיכנס לחנות ולקנות....

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום שני

אחרי שקמתי להיפרד מהחייל שיצא היום ב6 בבוקר חזרתי למיטה. היום אני בחופש, החיידקים שוב הגיעו, תמיד בתקופה זו של השנה ואני לא מצליחה לשמור על עצמי מפניהם. זה תמיד אותו מסלול: כאב גרון, נזלת ואז צרידות של כמה ימים שמשבשת את פעילות השירה שלי. אתמול בערב היה קצת חום (37.8) אבל עכשיו לא. החייל יצא מוקדם כי הוא צריך לעשות איזו בדיקה לצורך שינוי בתפקיד שלו. הוא אומר שזה טוב. נראה אותו שוב רק לפני יום כיפור. אדמונית, איזה יופי שחזרת לפתוח לנו את הבוקר, אני מקווה שזה לתמיד. קוליברי, מזל טוב לסמלת הטריה
ויופי שחמותך כבר בבית צהוב, בהצלחה עם הפיליפינית, אני בטוחה שבחרתם הכי טוב מגלית, המון מזל טוב לנסיכה הקסומה שלך, שתדע רק ימי אושר, הצלחה ובריאות
ולכולם שיהיה יום טוב

עדכון

עדיין לא קראתי כלום, חוץ מכך שפולי שוב חולה, שחמותה של קוליברי בבית ושאדמונית פתחה את שירשור הבוקר. אני בריצה הבוקר. עידכון זריז: השוטר - עדיין בכאבים, בעיקר בעקב, אני מניחה שנדרס החלק עם האצבעות. מתפקד רגיל. בקושי מצליח לדבר איתנו. הסגלגל - מסנן אותנו אבל דיבר מהשוטר והבנו שיגיע לחג - דיינו. המכיניסטית - מעצבנת. לא עונה. שולחת SMSים מעצבנים בנוסח: "לא רוצה לדבר איתך, אם יש לך משהוא חשוב תסמסי". כל כך עיצבנה שלא עניתי. יש לה ניתח עיניים שעולה לנו הון שבוע הבא - נראה. אני כרגע בקטע - שתקפוץ לי. אכנס מאוחר יותר.

ל י ת י1

New member
שירגיש טוב השוטר

לא מובן למה הוא צריך להמשיך בפעילות כרגיל אם הוא סובל מכאבים. עד שכל הסובבים יירגעו שולחת לך חיבוק, תחזיקי מעמד

סמדר בנ

New member
מתגייסת

שירגיש טוב. לא מבינה למה ממשיך פעילות אחרי דריסה. רק שלא יגראום לעצמו נזק ברגל. בקשר לניתוח עיניים - השניה שלי עשתה ניתוח כזה מיד לאחר השחרור. ראתה מצויין עד שלא מזמן (כשלוש שנים אחרי) הרגישה פתאום ירידה בראייה ואכן כן. בשל סוג הניתוח שעשתה אפשר לתקן רק פעם אחת

שויו

New member
../images/Emo193.gif לשוטר

גם אני לא מבינה למה ממשיך בפעילות רגילה. רגל חבולה, גם אם זה "רק" מכות יבשות, צריכה טיפול ולכל הפחות מנוחה ..

למעלה