הכל מאהבה :) לא משהו אישי!
ה הקיובה New member 13/5/05 #54 בוקר טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif אני בילית ממש טוב הייתי ברוק העצמאות כול הלילה בראשון לציון היה ממש כיף הייתי שם עם ידיד שלי ממש טוב אומנם כול הסיפור עלה לי הרבה אבל זה היה שווה את זה בסך הכול
בוקר טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif אני בילית ממש טוב הייתי ברוק העצמאות כול הלילה בראשון לציון היה ממש כיף הייתי שם עם ידיד שלי ממש טוב אומנם כול הסיפור עלה לי הרבה אבל זה היה שווה את זה בסך הכול
A AeroSlash New member 13/5/05 #79 ../images/Emo122.gif 3 ימים שבהם ישנתי בערך 8 שעות סה"כ והייתי בבית שעה וחצי.. ומה הכי יפה? שבמקום לבוא ולהזרק על המיטה אני צריכה לשבת וללמוד למגן במתמטיקה...
../images/Emo122.gif 3 ימים שבהם ישנתי בערך 8 שעות סה"כ והייתי בבית שעה וחצי.. ומה הכי יפה? שבמקום לבוא ולהזרק על המיטה אני צריכה לשבת וללמוד למגן במתמטיקה...
D Dynamo1929 New member 14/5/05 #87 ../images/Emo6.gif חחחחחחח היום זה המשך חגיגות יום העצמאות... הייתי בבית אולי שעה אחת ביממה האחרונה (כאילו, עד עכשיו).. <: לילה טוב!
../images/Emo6.gif חחחחחחח היום זה המשך חגיגות יום העצמאות... הייתי בבית אולי שעה אחת ביממה האחרונה (כאילו, עד עכשיו).. <: לילה טוב!
S Sweet Russian Girl New member 14/5/05 #88 והכל השאר היית עם דניאל וחברים../images/Emo3.gif יודעים עליכם
V vk3 New member 14/5/05 #89 ואני רק התעוררתי... ../images/Emo122.gif אחרי שישנתי 15 שעות והשלמתי שעות שינה... וביום ראשון יש לי מתכונת בספרות
ואני רק התעוררתי... ../images/Emo122.gif אחרי שישנתי 15 שעות והשלמתי שעות שינה... וביום ראשון יש לי מתכונת בספרות
D Dynamo1929 New member 14/5/05 #90 הלוואי עליי.. ישנתי בקושי 6 שעות ומחר יש לי מתכונת במתמטיקה ותנ"ך, וה2א0ה שלא התחלתי ללמוד לאף אחת מהן.. :0 בהצלחה בספרות! <:
הלוואי עליי.. ישנתי בקושי 6 שעות ומחר יש לי מתכונת במתמטיקה ותנ"ך, וה2א0ה שלא התחלתי ללמוד לאף אחת מהן.. :0 בהצלחה בספרות! <:
S SpyKid New member 14/5/05 #92 :0!!! שתי מתכונות באותו יום ועוד אחת מהן במתמטיקה???? :0 בהצלחה!!!!! לי יש מחר מתכונת בהסטוריה, וכנראה שהיום אני אנסה ללמוד יותר מאתמול
:0!!! שתי מתכונות באותו יום ועוד אחת מהן במתמטיקה???? :0 בהצלחה!!!!! לי יש מחר מתכונת בהסטוריה, וכנראה שהיום אני אנסה ללמוד יותר מאתמול
S Sweet Russian Girl New member 14/5/05 #99 ולן החתמיה שלך זה לכבוד ה-70 שנה שהיה אתמול למטרו של מוסקבה????חחח
D Dynamo1929 New member 14/5/05 #100 חחחחחח האמת, בכלל לא ידעתי על זה.. <: החתימה שלי סתם בגלל שאהבתי את המשפט הזה, זה הכל.. <:
S SpyKid New member 14/5/05 #102 גם אני לא ידעתי ../images/Emo12.gif גמני אוהבת את המשפט הזה חחחחחחחח נוסטלגיה... Осторожно, двери закрываются. Следующая станция - Краснопреснянская...
גם אני לא ידעתי ../images/Emo12.gif גמני אוהבת את המשפט הזה חחחחחחחח נוסטלגיה... Осторожно, двери закрываются. Следующая станция - Краснопреснянская...