בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

the freaky girl

New member
תיקון

משום מה נמחקה לי הסיפרה 3 בשעת היציאה של האוטובוס...
אני חושבת שזהו, דיי למצבי P:

DeAth ScrEaM

New member
יום העצמאות..

ביליתי בבית.. יאי =| והכל בגלל הניכשלים שלי בלשון והמתכונת המתקרבת ואסיפת ההורים שהייתה.. גרררררר...

Drunk Bullet

New member
לילה מוזר

אחרי מלחמה בכאבי הראש, יצאתי מהבית ברבע ל12, ונסעתי עם כמה חברים לטיילת בת"א.. ספגנו שם מטחי ספריי מערסים גמדיים, הלכנו לאכול פיצה, חזרנו לטיילת והתחלנו ללכת לכיוון יפו בלי מטרה ואז הגענו למקום נחמד וקנינו בירה, התיישבנו על אחד הספסלים מול הים והתחלנו לשתות, היה שמח..ועכשיו לקטע המוזר - תוך כדי הבירה השלישית דיברתי עם מישהי שישבה לידי (פגשנו כמה בחורות בדרך), ומשום מה בא לה לדבר על כמה יפה הים בלילה (היא מירושלים ולא יצא לה להיות הרבה בת"א, אבל בחייאת, אני בבירה שלישית ולא רואה את הים, מה יפה?) ותוך כדי הדיבור נרדמתי.. התעוררתי כשהרגשתי לחיצות בבטן ורטיבות בפנים, פקחתי את העיניים ודפקתי צרחה...כלבה ישבה לי על הבטן וליקקה לי את הפנים, מסתבר שהחברים שלי רצו להעיר אותי, וזה היה הרעיון הראשון שעלה (הכלבה הייתה של אחת הבחורות שהיו איתנו). ואני עוד חשבתי (לפני שראיתי את הכלבה) שהבחורה, שדיברה איתי רצתה להעיר אותי בדרך מעניינת.. אז הלכתי לשטוף את הפנים בברזיה ליד, וכולנו הלכנו לאכול עוד פעם (עשינו מין תורנות, כל פעם מישהו אחר נשאר עם הכלבה בחוץ, אבל לי ויתרו בתור פיצוי..) אחרי זה סתם טיילנו בטיילת והתפזרנו לקראת הבוקר.

Drunk Bullet

New member
גם לי זה הזכיר איזושהי סצנה מסרט

לא זוכר איזה. אגב, הייתי אמור לצאת למנגל עם חברים מהשכונה (אלה ששמו עלי את הכלבה בלילה), אבל אחרי שרכבתי על אופניים בבוקר בפארק הירקון, החלטתי שאם אני אריח עוד ריח מנגל, אני אאבד את חוש הריח..הלך הצבע הירוק של פארק הירקון, כל רמת גן מנגל אחד ענק.

Janem

New member
../images/Emo6.gif

כשקמתי בבוקר (צהריים), חשבתי שאבא שלי עושה מנגל, אז קלטתי שהוא לא בבית, ואם אני לא טועה, רק בחצר של הבית שלי והבית הסמוך, היו 4 משפחות שעשו מנגל, וגם אותי הריח הזה חרפן, כבר יצא לי החשק מלעשות על האש.

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif

הזכיר לי את הסצנה מ"שר הטבעות", כשאראגורן שוכב על גדת הנהר והסוס שלו מלקק את הפנים שלו והוא חולם שארוון מנשקת אותו... :]

SpyKid

New member
אבל אל תגזימו - איך אני

אסחב את כולכם הביתה אחרכך???

M a r U s k A

New member
=/

נראה לי שרק אני בליתי את יום העצמאות בלימדה מקבילה של כימיה והיסטוריה

למעלה