בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SpyKid

New member
לא יודעת... לא יכולתי להירדם אחרכך.

חחחחחחחחחחחח

היה כיייך

אבל עם לא הרגליים שלי היה 100% כייף... הרגל השמאלית שלי עד עכשיו כואב לי וצמח גם שמה בועה
עכשיו אני עושה לררגליים של אמבטיה ... גרררר רק עכשיו חזרתי הבייתה... לקחו אותי ב5 ומשהו ואז ישר נסענו ליער לעשות על האש ורק עכשיו חזרנו... או אתמול בככל הלכנו 4 שעות עם לא יותר... חשבתי שאני ימות בדרך....:( נטשה ודניאל אני מקווה שאתם לא חושבים שאני מטומטמת סליחה על אי נוחות שעשיתי לכם בפעם הבאה אני לא יקשיב לאימא המעצבנת שלי ויבוא אם מה שבא לי... אבל בסך הכל היה כייף:) הפיצה והקפה היו טעמים:) עוד מעט ל"ג בעומר ושוב פעם ניפגשים
והפעם עם ולןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
האמת לא הרגשתי את החג לא היינו באף מופע ולא ראיתי גם זיקוקים..רק שמעתי חחח אבל חפיף העיקר הייתי בחברה מהממת
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אל תדאגי,

וכמו שייעצתי לך, פעם הבאה תבואי בנעלי ספורט, עדיף שמיועדות לריצה
)
אגב, אם היית עומדת על הגבעה ההיא איתי ועם דניאל, גם את היית רואה זיקוקים (או לפחות את החלק העליון שלהם, ואם לא - את האור הצבעוני שהם מאירים על העננים.......
) ל"ג בעומר - אנחנו זקוקים נואשות לקרשים
(אבל אני חושבת שאני יודעת מאיפה להשיג)

לפעם הבאה יהיה הכל מסודר=)

העדפתי לשבת ולנוח מאשר לראות זיקוקים....שנה הבאה יהיה טוב.. בקשר לקרשים יש לי קרש אחד גדול כבר ..לא שזה עוזר...

SpyKid

New member
../images/Emo13.gif

גם לנו היו שיחות עמוקות - על אלוהים, ידידות, אהבה וכו' וכו'... (זה היה בחלק של הלילה כשהמשפטים עוד לא היו מעורפלים......)

Janem

New member
מוכר-"משפטים מעורפלים"

משפט מעורפל מאתמול: (חבר שלי הראה תנועה מגונה לידידה שלו), היא בתגובה:"הוא הראה לי את ממוצע האצבעות שלו" אני:"איך???, זו האצבע הכי ארוכה ביד" היא:"מבחינת מיקום"... בשעות העוד יותר מאוחרות של הלילה: "מישהו רוצה לאכול?" -אין תשובה- עוברות 3 דק'... "מישהו רוצה לשתות???" -אין תשובה- עוברות 5 דק'... "מישהו רוצה משהו?" אני: יש קפה? היא: כן... אתה רוצה? אני: כע... היא: אז קום וקח... שאלה קיומית מאתמול: "מעניין, כשהפרה נשפכת מצחוק, יוצא לה חלב מהאף???"

SpyKid

New member
אבל תודי שהשאלות שלי היו מקוריות../images/Emo3.gif

(וגם של דניאל................ אהמ אהמ...
)

the freaky girl

New member
בוקר אור......../images/Emo99.gif

אני "קצת" מסטולה משינה "ערבה" ו"ארוכה".... אחחחחחחח... זה היה היום עצמאות

the freaky girl

New member
חחח.. אופס.. D:

לחצתי על שליחה בטעות... חחחחחח.... קיצר, זה היה היום עצמאות הכי פאקינג טוב בחיים שלי
מה שקרה, נסענו אני, אדיק [חבר שלי], דימה הסולן, אלכס [חבר שלנו], אנטון [מנדי] ב- באוטובוס לנתניה.. חחחח.. כי הבנים חשבו שזה האוטובוס האחרון..
קיצר, הגענו לנתניה, באנו לדירה של אלכס [הוא עובר לשם יום שישי] והדירה ריקה ומושלמת!!!! בדרך לשם קנינו קצת ["קצת"..
] בירות, ובדירה שמנו מוזיקה - פול ווליום..רמקולים אחושרמוטה טובים..:):):):):) שתינו הכול, הלכנו לנגלה שניה, ושוב חזרנו.. דימה הראה לנו את ההפתעה שלו... אבסנט...
בכל מקרה, שמרנו את זה לאח"כ...
אחר כך יצאנו לאכול, היה מצחיק לראות את הבנים אוכלים.. ובכלל איך שהם ממלאים את האוכל...
לא משנה, זה משהו שצריך היה לראות..
אני אכלתי מאוחר יותר.. אניוואי, פגשנו עוד חברים בתחנה מרכזית [מעוז מנתניה, שבמקרה עבר שם, אלברט, ולריה ואילושה]. הם באו בסוף ונשארנו שם קצת כי היו עיניינים לסדר.. בדרך לדירה, מצאנו מזרונים ומיטות עזובות שסבתות הציעו לנו לקחת.. טוב, אז לקחנו..
|נשפכת מצחוק כרגע| אני הייתי ה"קמאנדיר" הבנים סחבו, אני סחבתי את הוודקה, והיה כל כך מצחיק ברחוב!!!!!! חחחחח..... טוב, הגענו לדירה, פגשנו גם אביב ונסטיה השניה בדרך ונכנסנו והתחילה המסיבה... היה כל כך ט-ו-ב
המוזיקה, האנשים, ההתנהגות, השיכרון חושים, הצחוקים... הכל! :):):):) טוב, הסתובבנו בדירה, היו זיקוקים, בלגנים..
נסטיה השניה הקיאה בשירותים ומנדי נפצע [מכל הקפיצות והבלגנים.. חחח.. מה שמוזיקה עושה..] אני וולריה השתגענו.. חחח.. היה מצחיק כשכולם השתכרו כולל אותי.. חחחח.. אחר כך ב-12 היה אמור להיות אוטובוס אחרון לחדרה, אז נסענו אני, אילושה, אלברט וולריה.. היו פאדיחות בדרך חבל על הזמן... חחחח.. אלברט גנב מילד קטן ספריי והשפריץ עליו ועל ולריה... חח.. להנות מיום העצמאות כמו שצריך... חחח... הלכנו מכות... חחחח.. דימה מסכן...
מנדי הוכיח את אהבתו אליי.. [חחחחח...
] והיו עוד כל מיני דברים.. אוף.... חבל שאימא לא הירשתה לי להישאר עד הבוקר בנתניה..
כי אז היו יותר בלאגאנים...
בכל זאת, את היום-לילה הזה אני אף פעם לא אשכח.....
[כמובן שיש פרטים שצונזרו ועוד כאלו שלא כדאי שתדעו בכלל..
]

למעלה