בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב ../images/Emo141.gif

איחולים לאריק של דרדרית להצלחת הטיפול, ושיחזור במהרה הביתה

דרדרית צהריים טוב,

עכשיו הצטרפתי לפורום, אני בטוחה שאתם כבר אחרי הצינתור, מקווה עם בשורות טובות, בכל אופן מסרי לו בבקשה, החלמה מהירה.

אנימו צהריים טובים

תודה עבור האתר היפה ששלחת לנו, הוא בכר הגיע עד אמריקה לבת דודתי, ולכל חברותי, מאוד מרגש, היתה שם תמונה שמאוד דומה לאחד הציורים של ברויאר, אם זכרוני אינו מטעה אותי, אני חושבת שזו, מה את אומרת.

צהריים טובים לכל החברות/ים

קראתי הכל, והכל כל כך נעים, גם אני רוצה לברך אותכם שנמשיך להיות תמיד בידידות נעימה ובאהבה, שולחת לכולכם , את אהבתי, בידידות

אנימו

New member
ג'וד. איזו שאלה?!וכי חשבת אחרת?

אבל במחשבה נוספת, 24, זה לא קצת מבוגר...?
אני רק תוהה לאן נעלמה....בד"כ מגיבה מהר! ולא נעים להסתלבט על חשבונה ללא תגובתה.... אשר לשחקנית: וויוואן לי ב"חלף עם הרוח"? השמלה מזכירה לי את הוילון הירוק שתפרה ממנו שמלה בלכתה את האגדי קלרק עייבל שישב אז בבית האסורים...

emmy5

New member
רגע רגע ,זה סימן שהוא מגיע אלי

לא לקנאות ,24 זה בדיוק טוב לבחורה בת 20 ... גודי וכולם תודה על הפירגון

emmy5

New member
apachi1../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אנימו

New member
לאה שלום. בטחת את התמונות למסע?

האם הגיע בשלום????????נראה לי שהתכוונת לצייר פיטר ברוייגל ( לא מצאתי תמונות ברשת, לצערי) או שאני טועה? יש לו באמת תמונות עם פרטים רבים והמפורסמת עם הכנת אוכל עם דמויות רבות עמלות.

HAVA159

New member
אנימו יקירה, תודה על ה../images/Emo24.gifוהחיוך

אנימו חמודה, אני נותנת המון אהבה לכל הסובבים אותי, ובעיקר למטופלים שלי, 50 במספר,שהם כל כך זקוקים לעטיפה של אהבה, הכל התנפץ להם ממש באמצע החיים ולמטה מזה. אנימו כמו שכתבתי, כל כך קל להיות טוב, וכל כך מסובך להיות רע, (או אגויסט). אז שיהיה לכולנו יום נפלא ושנהנה מכל רגע. אוהבת
את כולכם חוה.

אנימו

New member
פלומה-../images/Emo41.gif ובתמורה הרי לך התמונה!

התפלאתי קודם כשלא מצאתי דבר אבל אם כותבים ברויגל ב"י'" אחת, אז יש גם תוצאות....

למעלה