הייתי לפני שנתיים בעיירה גרויאר בשוויץ, ומזוית מסויימת בראש הגבעה הסתכלתי על העיירונית ההיא (מייצרים שם את הגבינה המפורסמת מאות שנים) ואמרתי: כאן ברויגל (צייר את החתונה הכפרית... משהו מקסים מראה כמו בתמונה - רק בתי קפה ומסעדות במקום במגשים הגדולים.. כל העיירה בגודל פיהוק... ממליצה לבקר שם בכל לב. רומנטי ומקסים.
אני ירדתי לשכן שיש לו ספרי אומנות וגם סורק, כדי להעביר לכם אותה, ואת אם כל הכבוד השגת אותי, נהדר!!!!!!! זאת התמונה שדומה לאחת התמונה שאמינו שלחה, עשית עבודה יפה. מגיע לך
שלך מהבוקר כי חבל שתטרחי לשוא... והמופע, שבו צפיתי ואהבתי מאוד שווה הרחבה. בוקר טוב ולהלן ההודעה: בוקר טוב לכלם. מה? אני המשכימהו חיניה ו 06:52 | 31/05/05 היחידה היום? אני לא רגילה לזה. יעלי נרדמת? כבר הגיע זמן קריאת שמע של שחרית. רציתי לספר על מופע שראיתי אתמול. קוראים לו "מוזיקה צוענית" ישד 5 מנגנים וזמרת (שגם מנגנת על גיטארה) בשם ניצה (שכחתי את שם משפחתה) יש לה קול אלט נמוך ומשגע והרפרטואר מדהים. פשוט הנאה צרופה שהשכיחה אפילו את הסבל של שלושת רבעי שעה פטפטת ושבחים שכל אחד מה"חשובים" וחשובים פחות חילק לעצמו ולחבריו. המופע היה במסגרת חגיגת 20 שנה למועדון המורים הגימלאים בגבעתיים. המופע ישנו גם במקומות אחרים. מומלץ בחום.