בוקר טוב

p a l o m a

New member
אנימו ../images/Emo140.gif תודה, נהדר..סיפור:../images/Emo8.gif

הייתי לפני שנתיים בעיירה גרויאר בשוויץ, ומזוית מסויימת בראש הגבעה הסתכלתי על העיירונית ההיא (מייצרים שם את הגבינה המפורסמת מאות שנים) ואמרתי: כאן ברויגל (צייר את החתונה הכפרית... משהו מקסים מראה כמו בתמונה - רק בתי קפה ומסעדות במקום במגשים הגדולים.. כל העיירה בגודל פיהוק... ממליצה לבקר שם בכל לב. רומנטי ומקסים.

אנימו

New member
פלומה-לקחתי לתשומת לבי. נוסעת

עכשיו לכפר-סבא עם העיירה גרויאר שבשוויץ וציורי ברויגל - בלב.....יחי ההבדל הקטן!

אנימו את צודקת,

זה פיטר ברוייגל, אני מומחיות בלשבש שמות, הפעם זה עוד בחסד, אני אחפש את התמונה המפורסמת שלו, בתוך המחשב, צריך סבלנות. תודה בשביל בתיקון. בידידות

אממי, תודה, איפה מצאת אותה?!

אני ירדתי לשכן שיש לו ספרי אומנות וגם סורק, כדי להעביר לכם אותה, ואת אם כל הכבוד השגת אותי, נהדר!!!!!!! זאת התמונה שדומה לאחת התמונה שאמינו שלחה, עשית עבודה יפה. מגיע לך

דרדרית

New member
../images/Emo51.gifבימבו. בוקר נפלא לכולם...

כבר רצה לבילינסון לצפות לטיפול (צינתור ביד) מקווים שהכל יעבור בשלום ומהר.

בוקר טוב בימבו חיניה ורואה טובה לך

דרדרית הכל יהיה בסדר תמיד לחשוב חיובי בהצלחה

חיניה

New member
בוקר טוב שנית לכלם כתבתי גם מוקדם

יותר וזה נעלם משום מה. אם תמצאו מומלץ שם בחום מופע של מוסיקה צוענית אבל אין לי כח לכתוב הכל שנית. אז שיהיה לכולנו בוקר טוב.

אנימו

New member
חיניה הקפצתי-העתקתי את ההודעה

שלך מהבוקר כי חבל שתטרחי לשוא... והמופע, שבו צפיתי ואהבתי מאוד שווה הרחבה. בוקר טוב ולהלן ההודעה: בוקר טוב לכלם. מה? אני המשכימהו חיניה ו 06:52 | 31/05/05 היחידה היום? אני לא רגילה לזה. יעלי נרדמת? כבר הגיע זמן קריאת שמע של שחרית. רציתי לספר על מופע שראיתי אתמול. קוראים לו "מוזיקה צוענית" ישד 5 מנגנים וזמרת (שגם מנגנת על גיטארה) בשם ניצה (שכחתי את שם משפחתה) יש לה קול אלט נמוך ומשגע והרפרטואר מדהים. פשוט הנאה צרופה שהשכיחה אפילו את הסבל של שלושת רבעי שעה פטפטת ושבחים שכל אחד מה"חשובים" וחשובים פחות חילק לעצמו ולחבריו. המופע היה במסגרת חגיגת 20 שנה למועדון המורים הגימלאים בגבעתיים. המופע ישנו גם במקומות אחרים. מומלץ בחום.

HAVA159

New member
בוקר טוב דרדרית, איחולי החלמה

לאריק, ושיחזור מהר הביתה, ואת תהיהי חזקה חמודה, כי הכל יהיה בסדר, מחזיקה אצבעות, אוהבת
חוה.

emmy5

New member
בימבו ,דרדרית חיניה וכולם ,בוקר טוב

יום שלישי פעמיים כי טוב ..יום מקסים לכולם

HAVA159

New member
בוקר טוב לכולם, בוקר של בריאות

ושמחה, בוקר של חשיבה חיובית, ואשלח לכם כתוספת,
גדול, חיוך רחב, ומילה מעודדת, זה כל כך פשוט ולא עולה פרוטה, וזה כל כך עוזר נסו. אוהבת
את כולכם חוה.

emmy5

New member
חוואל'ה ,מישו בועז כולם ../images/Emo24.gif

בוקר מקסים לכולם ,הרבה בריאות לכולם

למעלה