בוקר טוב

offe

New member
אויש - מה קרה - מי החזיר לי את

הכינוי הישן - אני הולכת לברר את זה מיד. אפי

אממי, תוכלי בבקשה לשלוח לי את

יום שחרור ירושלים, לאימל שלי, כי אני רוצה לשלוח את זה לבת דודתי באמריקה, אינני יודעת איך שולחים דרך הפורום, בתודה בידידות,

boaz31

New member
לאריקה ולכל מי שמעוניין לשמוע מהטיו

מה שהרשים אותי מאוד היתה הידיעה שהנגב מתמלא בפרדסים של הדרים במקום הפרדסים שנעקרו בשרון ועוד הייתי גם בגשר עד הלום שקראתי אודותיו המון וזו הפעם הייתי בקרבתו וזה חלק מאותם דברים שקושרים אדם למולדתו {בהקשר למלחמת השחרור} היינו גם בנצנים הקיבוץ, מקום גם הוא ממלחמת השחרור עם סיפור הגנתו וכניעת חבריו למצרים ולכתם בשבי.. היינו גם על גשר הכבלים שמעלנחל הבשור ואורכו 80 מטר ודי קשה ללכת עליו ולא נרתעתי וחציתי את הנחל {שוויצר} תודה עוזי

emmy5

New member
בועז ,יופי של טיול ..מאחלת הרבה

בריאות ועוד הרבה טיולים ...

חיניה

New member
אוי אנימו זה ככ יפה. הקיץ אני מתכונ

מתכוננת לנסוע לטיול שרשים לאוקראינה מקום מוצאם של הורי. הטיול בחסות יוצאי העיר שלהם. אספר עליו בהרחבה כשאחזור

אנימו

New member
חיניה, אני מבינה שאת מתכוונת לסידרת

ציורי הבוקר. כן. הם משהו משהו! והברוייגל של אחה"צ , הוא קרוב שלהם....
בעיננו, המומחיות לאמנות של פורום 60 פלוס. וזה מה שקובע!

yaely2

New member
מנהל
איזה יופי, ממש נפלא ../images/Emo28.gif

ואתה עוד חייב לי כוס קפה..בביתך

emmy5

New member
יעלי , את לא הולכת לבד ,אני באה גם

רציתי כזה תכשיט " גם "..אבל את עבדת קשה ,לקבל את התואר .. איך אני יכולה לבקש ? אבל כוס קפה ,לא שותים לבד ..כולנו רוצים .. כולנו באים חה חה חה סבא אורי ,מתי יום הולדת שלך?

אֵפִי

New member
יהודית טעית בדרך ../images/Emo3.gif

פורום הזקנים נמצא אולי במקום שאת מחפשת אולם לא אצלנו. כשתצייני את גילך בכרטיס האישי נדע אם את שייכת ל"זקנים". שיהיה לך כל טוב למרות הכל. אפי

יהודית 1 , מה זה זקנים פה,

זה לא רק גיל הזהב, אלא כולם פה עם שיני זהב, יו.........כמה כסף זה!!!!! וכולם הולכים עם מקל הליכה, גם אני לא יודעת מה אני מחפשת פה, כי אני רק בת 27, צעירה, למשל אממי בת 20, אבל אנחנו בכל זאת מסתדרים אתם, שהם בגיל הזהב!!!!!! חה חה חה , בת כמה את ידידתי??? אם מותר לשאול????

למעלה