בוקר מחויך לכל אחת ואחד ../images/Emo6.gif
דרדריתוש - מאיפה כולם יודעים על אריק לא ראיתי הודעה - אולי פספסתי. בכל אופן מוזגת מרפא לתוך ידו. אנימו - התמונות מאוד ריגשו אותי ואיני יכולה להסביר מדוע - אולי כי שורשי אבי העלומים הם מאיזו עיירה קטנה אי שם ברוסיה ואיני מצליחה לעלות עליהם. מביאה שוב את ההודעה ששמתי אתמול בלילה בפורום בקשר לתערוכת הקרמיקה - ותאמינו לי - כדאי כדאי (ללא תשלום) אפילו לבוא מאזורים אחרים. אני אלך מחר בערב עם חברות. "כד וחומר", גלריית חוצות של אמני קרמיקה, בתצוגה מרהיבה של עבודות קדרות ופיסול קרמי, תתקיים בפארק רעננה, מסביב לאגם, בתאריכים 31.5.05 עד 2.6.05, בין השעות 23:00-18:00. הכניסה חופשית. "כד וחומר", הנערך זו השנה השישית, הינו פרי שיתוף פעולה של עיריית רעננה ואגודת אמני הקרמיקה בישראל, והפך במהלך השנים להפנינג רב משתתפים ומפגש מרתק של אלפי מבקרים עם האמנים ועבודותיהם השונות, בהן עבודות קדרות, פיסול קרמי, תכשיטים ויודאיקה בטכניקות עבודה מגוונות, שכולן עבודות יד. באירוע ישתתפו 66 אמנים, מבכירי הקרמיקאים בארץ, אמנים המציגים את עבודותיהם בגלריות ומוזיאונים ברחבי העולם וזכו להכרה בין לאומית, בהם הילדה מרום, מרק יודל, מגדלנה חפץ, יעל נובק, מרסל קליין, חנה מילר, רחל לונדון כץ ועוד ולצידם קרמיקאים צעירים, אשר מביאים איתם רוח רעננה, בעיצובים חדשניים ומפתיעים. במקום תהיינה פינות הפעלה, פינת אובניים ובמת הדגמות עליה ידגימו קדרים את דרך עבודתם וכן תושק אטרקציה מיוחדת - מיצב אמנותי על המים, שולחנות צפים ערוכים בכלי קרמיקה, פרי יצירתם של משתתפי הפסטיבל, שיצופו על מי האגם. שווה לבוא - ראיתי זאת בשנה שעברה. יום נעים אֵפִי