בוקר טוב

אנימו

New member
חווה, אחרי כל כך הרבה אהבה וחיבוקים

שאת שולחת אלינו - מגיע לך חיבוק גדול
וגם חיוך.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב. היום למדתי משהו חדש../images/Emo23.gif

בוקר טוב לכולם
היום למדתי שיש צינתור גם לאיברים אחרים ולא רק ללב. אני נבהלתי מאוד מהסיפור של אריק וצלצלתי לדרדרית היא הסבירה לי שהצינתור הוא ביד. אריק שזה יהיה קל ותבריא מהר. הרבה בריאות לאריק הרבה בריאות לכולנו בכל המובנים בעיקר בריאות מחשבתית והגיון בריא. שלא נגיב ולא נתייחס (אפילו לא בגוף שלישי) לשום הודעה של גורם המנסה לפלג. אני מבקשת
לא להשתרשר למודעה כזו, אפילו בקשר לנושא אחר, כדי שתהיה אפשרות למחוק הודעות לא רצויות, ללא פגיעה בחברי הפורום.

maxima

New member
בוקר טוב כולם..../images/Emo140.gif..דרדרית....

רפואה שלמה לאריק יום ניפלא לכולם

אנימו

New member
מהפקולטה לרפואה ../images/Emo6.gif מבקשים לציין

שיש גם צינתור למוח שהציל רבים ממוות בטוח כי קודם לכן היו תופעות שהצריכו ניתוח והיום ניתן לפתור הבעייה ע"י צינתור. לא אפרט על הבוקר מה-מתי ואיך. אבל יש, ב"ה , התקדמות במדע הרפואה. לאט לאט ושלא נזדקק.

אנימו

New member
תעסוקה להמשך היום.....מביאה אתר

עם ציורים צבעוניים , יפייפיים ונאיביים על החיים בשטייטל. "מושאל" מפורום שורשים משפחתיים בתפוז, שם טרח ארנון הרשקוביץ להביאו לידיעת הצבור ועל כך מגיעה לו תודה. שלוח גם לננה , חובבת האמנות , באשר היא.... שטייטל

emmy5

New member
אנימו , ../images/Emo51.gif מאוד אוהבת את

מאוד נהנית מהתמונות עם נושא יהודי..תודה

yaely2

New member
מנהל
תודה לדרדרית ואנימו שהשכילוני

על כך נאמר, מסכתות קטנות מסכת כלה רבתי פרק ה הלכה ד " ..והלומד מחבירו פרק אחד, או הלכה אחת, או פסוק אחד , או דבר אחד, או אפילו אות אחת, צריך לנהוג בו כבוד..."

bimbo.

New member
אנימו, הציורים מקסימים ../images/Emo140.gif

מזכירים לי את הסיפורים של הסופרים האידישיים על השטעטל ועל בית אבא.
גדולה לך

אֵפִי

New member
בוקר מחויך לכל אחת ואחד ../images/Emo6.gif

דרדריתוש - מאיפה כולם יודעים על אריק לא ראיתי הודעה - אולי פספסתי. בכל אופן מוזגת מרפא לתוך ידו. אנימו - התמונות מאוד ריגשו אותי ואיני יכולה להסביר מדוע - אולי כי שורשי אבי העלומים הם מאיזו עיירה קטנה אי שם ברוסיה ואיני מצליחה לעלות עליהם. מביאה שוב את ההודעה ששמתי אתמול בלילה בפורום בקשר לתערוכת הקרמיקה - ותאמינו לי - כדאי כדאי (ללא תשלום) אפילו לבוא מאזורים אחרים. אני אלך מחר בערב עם חברות. "כד וחומר", גלריית חוצות של אמני קרמיקה, בתצוגה מרהיבה של עבודות קדרות ופיסול קרמי, תתקיים בפארק רעננה, מסביב לאגם, בתאריכים 31.5.05 עד 2.6.05, בין השעות 23:00-18:00. הכניסה חופשית. "כד וחומר", הנערך זו השנה השישית, הינו פרי שיתוף פעולה של עיריית רעננה ואגודת אמני הקרמיקה בישראל, והפך במהלך השנים להפנינג רב משתתפים ומפגש מרתק של אלפי מבקרים עם האמנים ועבודותיהם השונות, בהן עבודות קדרות, פיסול קרמי, תכשיטים ויודאיקה בטכניקות עבודה מגוונות, שכולן עבודות יד. באירוע ישתתפו 66 אמנים, מבכירי הקרמיקאים בארץ, אמנים המציגים את עבודותיהם בגלריות ומוזיאונים ברחבי העולם וזכו להכרה בין לאומית, בהם הילדה מרום, מרק יודל, מגדלנה חפץ, יעל נובק, מרסל קליין, חנה מילר, רחל לונדון כץ ועוד ולצידם קרמיקאים צעירים, אשר מביאים איתם רוח רעננה, בעיצובים חדשניים ומפתיעים. במקום תהיינה פינות הפעלה, פינת אובניים ובמת הדגמות עליה ידגימו קדרים את דרך עבודתם וכן תושק אטרקציה מיוחדת - מיצב אמנותי על המים, שולחנות צפים ערוכים בכלי קרמיקה, פרי יצירתם של משתתפי הפסטיבל, שיצופו על מי האגם. שווה לבוא - ראיתי זאת בשנה שעברה. יום נעים אֵפִי

אנימו

New member
אפי . חוזרת על התגובה מאמש. מקום

יפיפה בחיק הטבע היזום. אשתדל לבקר בתערוכה. תודה.

erika6

New member
בוקר טוב לכולם ויום טוב../images/Emo108.gif

אנימו
התמונות מעוררים הרבה ריגושים מהעבר הרחוק ותודה על התענינותך בי. את היחידה כנראה שחסרתי לה בפורום על כך תודה. אפי התערוכה נשמע מאוד מענין
שהבית לידיעתינו, אני אשתדל מאוד להגיע לשם. דרדרית תמסרי לאריק החלמה מהירה בועז אני מקווה שנהנית מהטיול חזרת עייף אך מרוצה. טוב לטייל בארץ אתמול הייתי בטבריה הכל לא מוכר לי תנופת הבניה הכל נראה לי חדש. לכל חברי הפורום, יולי אמי, חוה, יעלי החמודה,וכל האחרים שלא ציינתי לכולם
גדול. אני ממהרת לקאנטרי. מור עברתי על יד ביתך אתמול, לא ראית אותי? תמונה שאהבתי

אנימו

New member
אריקה, ראשית תודה ואני שמחה שאהבת

את האתר. נגע גם ללבי. מה לעשות? משם הגענו גם אם לא כולנו חיינו שם . אבל הסיפורים והמסורת עשו את שלהם. ואל תדאגי. בטוח שגם האחרים שמו לב לחסרונך אבל אני פשוט , גם כתבתי. העיקר שביתית טוב וחזרת עמוסת חוויות . יום טוב.

אנימו

New member
אממי,אכן יפה האתר. ערכתי הסיור ללא

ליווי מוסיקאלי (לא שיתף פעולה) אבל היה מעניין גם ככה. ולמה לא ספרת לנו על ההרצאה בנושא, מאתמול?????אהה ההא! את מסתירה את המידע??????????

offe

New member
בימבו - ישנם בקרים שאני קמה

ועדיין מעופפת - הטעות שאני עושה - רצה למחשב לקרוא את ההודעות לפני ששתיתי ואכלתי - וכנראה המוח עדיין לא ער דיו לקלוט. מעכשיו - שתיה ואכילה לפני הקריאה. אריקה - אם אדם הולך להיעדר מהפורום מספר ימים - לרגל נסיעה או חופשה - מיידע אותנו ואנו מברכים אותו. אם אדם נעדר לרגל מחלה - איך שהיא מתחילה מיידע אותנו ואנו מאחלים לו כולנו החלמה. אם אדם נעדר מהפורום ללא סיבה מיוחדת - אנו מכבדים את רצונו - יודעים שהוא קורא את ההודעות - אולם לא תמיד מתחשק לו להגיב למרות שנמצא עמנו כל הזמן. יתכן ובכל זאת צריך יותר לשים לב ולשאול לשלומו של אדם זה - אני בדרך כלל עושה את זה במסרים, כי זה יותר אישי. שיהיה לכולנו יום מוזהב. אפי

למעלה