בוקר טוב צדיקים שלי....

האמת שגם אנחנו היינו במתח

כי הד,ר באמת ניסה......ולמרות העדוד שקיבל.....לא הצליח.....או יותר נכון לא השתדל מספיק כי בדיוק הייתה קריאה לחדר לידה וכשהרופא חזר למחלקה מניתוח קיסרי קשה.....כבר יצא לו החשק לנסות להכינס לאינקובטור...

ברשותכם עוד קוריוז קטנטן [ניסחפתי]

הורי אותה תינוקת שסיפרתי היו בעלי מתפרה שתפרה כיסויים לכסאות נוח ושמשיות.....התפרנסו בדוחק רב...שאפילו הקשה עליהם להגיע כל יום למחלקה...מקץ שנה וקצת שהתנוקת התייצבה ושוחררה הבייתה בשעה טובה...לא ידעו ההורים כיצד לגמול טובה לרופאה הנהדרת [שכיום היא פרופסור וראש אוניברסיטת בן גוריון]

ביום השיחרור נגשת האם הנרגשת

לרופאה ובידה שקית ואומרת לרופאה " זו מתנה בשבילך שתפרתי במו ידיי" הרופאה פותחת את השקית והגלים מכנסי ברמודה בהדפסים צעקניים והגוונים בולטים במיוחד.....מבד של שמשיות שמש.... מה עשתה רופאה /פרופסור שנערצת עלי עד עצם היום הזה????

אז הרופאה מייד לקחה פרגוד

וככה לעיני האם ועיני פשטה את חלוקה לבשה את הברמודה..וקריאת התפעלות "יו....איזה יופי....בדיוק כאלה רציתי ...לחופש שאני יוצאת....האם התמוגגה שהצליחה לגמול בתנאים שלה לרופאה שטיפלה במסירות בבתה...ותגובת הרופאה העלתה את ערכה בעיני עשרת מונים...אשה מיוחדת ו במינה....

גיליתי השבוע שתי חברות מהצ'ט בכינויים שונים,

את רוב חברי הצ'ט 50+ חברים מתפוז הכרתי לפני 5 שנים שהיו עוד בנענע, השבוע חברה טובה סיפרה לי במסנג'ר שהיא פגשה עוד חברה טובה מאחד הפורומים שהיא גם היתה במפגש ה-50 + , אבל בצ'ט שתיהן בכינוי אחר וזה שיעשע שאלו אותן חברות,הקיצר מארבע היו לשתיים, זה מה שנאמר ,,העולם קטן,

אנשים מחליפים שם מדי פעם

זה כמו להחליף מסכה בנשף פורים הנצחי שבאינטרנט אבל לחברים מוכרים מגלים בסוד מי את חוץ מזה הכתיבה מסגירה אותך אפילו שאת עם מסכה אחרת אני כבר 5 שנים עם אותו השם , אז מכירים אותי שם אבל לנענע לא נכנסתי רק בתפוז , זה בעיקר בלילה שמחפשים שיחות אל תוך הלילה

נסיכה, יש שני 50+ בתפוז,

אני התכוונתי 50 פלוס חברים(למעלה) לא לזה 50 פלוס (שלמטה) פעם הייתי יותר בצ'טים היום פחות,

למעלה