בוקר טוב צדיקים שלי....

בוקר טוב צדיקים שלי....

אתם וודאי נמים....לי נגמר הלילה...דפקה ישנתי מצויין [אחרי שלושה לילות סוערים עם הפשושים] שמתם לב איזה תאריך היום????נכון צדיקים שלי...1/4/08 משו זוכר מה עושים ביום הזה?????נכון צדיקים שלי....מתיחות ושיגועים....[גם בגילנו?] אני מזמינה היום את חברי הפאנל לגרד קצת את החלודה מהתאים האפורים שבמח ולשתף אותנו במתיחה שעשו לו /לה או במתיחה שעשית/עשיתה לאחרים... וכמובן אני ראשונה [מתיחה שעולה לי בבוקר זה בראש] כשעבדתי בבית חולים נשארה אצלנו תנוקת עם מחלה גנטית עד גיל שנה...היא הפכה ."לתנוקת הבית " של כל הבנות..הרעפנו עליה מתנות, בגדים, צעצועים\ והמון חום ואהבה....הצעצוע שהכי בלט היה ג'ימי השפן...בובת שפן ענקית לבנבנה ורכה...... ביום ה1 באפריל [לא חשוב איזה שנה שחכתי] ישבנו הליצניות של המחלקה במשמרת ערב שקטה וחשבנו על מתיחת מחץ...... היה לנו סטאג'ר חדש חנוני וחסר ביטחון ...[.נשבעת באמא שלי הרעיון לא היה שלי[ במחלקה שלנו אי אפשר היה לדעת מה תלד דקה..יכולות לעבור מספר שעות "שקטות" ופתאום יכולה להיות לידה קשה עם סיבוך קשה לתינוק.... וכמו שאנו יושבים הד"ר החדש ועוד כמה בנות ולוגמים בהנאה קפה/תה נפתחת הדלת בחוזקה [מעיפה כמה תמונות על הדרך] וריקי [לצורך העניין] מתפרצת עם חבילה וצועקת......דוקטור...מהר....התינוק לא נושם...לידת וואקום.... כל הצוות קם מייד רץ לחדר המיוחד ...וריקי עוברת לידי ומאיצה בי מהר..ותוך כך מושכת לי את החולצה שנפתחת לרווחה וכל אוצרותי נגלים ערום וערייה.....הדוקטור הבהול מתבלבל ....החייאה ראשונה....אני עם חולצה פתוחה....מחוויר ..אבל רץ לעמדה ואני אחריו תוך כדי רכיסת החולצה.... מגיעים לעמדה ריקי כבר פותחת את הסדינים הירוקים בהם עטוף התינוק ..בת אחת עם סקשן..אני פותחת חמצן...אחרת עבר מפעילה סיטורציה.....הדוקטור עדיין בשוק ...גם החייאה ראשונה...גם מבושיי הגלויים...אבל אין זמן..התינוק יילך לנו.... כשהסדינים מוסרים. מהתנוק.....כולנו מוכנים כבר להחייאה....מי מתגלה מתחת לסדינים המוסרים???????? ג י מ י ה ש פ ן.......

בוקר אור חברים שלי../images/Emo24.gif

אני לא נמה אני תמיד קמה וטוב שכך
אני לא בדיוק משוגעת על חג האחד באפריל חג השקר, כי יש אנשים שלא יודעים ממש לחגוג את זה, הכוונה לא שמים גבולות לשקר,לא תמיד זה משעשע,וזה לא שייך להומור, בדיוק בדיוק לפני 20 שנים ב-1 באפריל הודיעו לי שאבא שלי מת, אבל בכלל לא הייתי בכיוון של חג השקר

גאיה ק

New member
פשוט רעיון גרוע,שוש

יש כאלו שנסחפים. אחרי מתיחה כזאת,אפשר להבין למה את לא משוגעת על היום הזה.

66Amiram

New member
לו אני הדר' הייתי מיד מוסר לך

את התינוק להנקה לפי הנוהל החדש של חוכמת המדיצינה...

66Amiram

New member
כשאלוהים רוצה גם מטאטא יורה

מי יכול לעמוד מול שדיים מפוארות חשופות...

66Amiram

New member
האמת שגם אותי הן הפסיקו להצחיק .

בכל אופן אשמח לקרוא בדיחות שאת תכתבי מדי פעם .

ומהו מקורו של יום השקר והבדות?

חשיפה היסטורית:תעלומת אחד באפריל ה-1 באפריל נחשב ליום המתיחות הבינלאומי. יום הכזב והבדותות. יום השקרים המותרים. נסיון לפתור את תעלומת המקור למנהג זה, מעלה השערות רבות וביניהן אף לא אחת אשר תניח את הדעת. קשה למצוא גם תאריך מדוייק בו החלו החגיגות. הגירסאות השונות לתאריך נודדות בין המאה ה-16, למאה ה-18. הפתרון לתעלומה יוצא עתה לאור. פתרון פשוט שהוסתר מעיניהם של בני אומות העולם בגלל...איך נקרא לזה ? החשש לאנטישמיות. כן. גם כאן אנחנו מעורבים ישירות, אם כי זה לא ענין של יהודים בלבד. גם נוצרים היו מעדיפים לצנזר את המקור למנהג בגלל צילו המאיים של דיון על נושא הניצב בבסיסה של האמונה הנוצרית. רמז דק: צריך לדעת חשבון פשוט, ולחשוב איך באים ילדים לעולם. ועוד רמז: מי שנכנסת להריון ב-1 באפריל, יכולה להוליד משיח.

גאיה ק

New member
מה הייתם עושים לו נולדתם ב~1 באפריל ?

קצת משונה לחגוג בתאריך שכזה. אם לא מכירים את האדם ויודעים בודאות שזה אכן יום הולדתו, יש סיכוי שלא יחגגו לו והוא לא יקבל,לא מתנות ואפילו לא איחולים. יש לי בן דוד שנולד בתאריך הזה.. אין יום הולדת שעובר ללא הערות שבטח כבר נמאסו עליו.
יש נשים שיודעות בדיוק באיזה יום נכנסו להריון למעט כאלו שעושות את זה(נוו,את זה)רק פעם בשנה ?!

הבן שלי חוגג יום הולדת היום ../images/Emo65.gif

זה התחיל לפני 29 שנים כשהודענו לכולם שבני בכורי נולד...כולם בחיוכים וצחוקים לא האמינו חשבו שאנחנו עובדים עליהם במשך השנים התבדחו עם בני שהוא בטח "אבא של השקרנים" כי נולד בתאריך הזה... מומחה ל"עבודה בעיניים" אך הוא ממש לא כזה... נשמה טובה... ונכון גאיה... לפעמים הערות אנשים נמאסו עליו ויש גם כאלה שחושבים שמשקר להם כשאומר היום יש לי יום הולדת

גאיה ק

New member
איזו הפתעה נחמדה לראותך ,מיקי

מצד שני נראה לי שרגילים לתגובות.כלומר,לא שמתרגלים אך פחות מתרגשים. העיקר מזל טוב לו,לבן הבכור והגדול שלך !! בהצלחה לו ,נחת לך ובריאות לשניכם כמובן.

ben 911

New member
מיקי, מזל טוב ליומולדתו של בנך. ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

על האיחור.
בגילי לוקח קצת זמן עד שהאסימונים יורדים.

../images/Emo51.gif על הברכות ../images/Emo24.gif

אני בסביבה כשיכולה עובדת מצאת החמה עד צאת הנשמה מקווה שבקרוב יהיה לי קצת יותר אוויר לנשימה ואהייה איתכם פה קצת יותר

בוקר טוב.....איזו מתיחה ../images/Emo140.gif

מסכן הסטאז'ר שככה הפלתן לו את הלב. אני זוכרת שתי מתיחות מוצלחות ברדיו.משהו על מכבי תל אביב והשניה על ביטול השתתפות ישראל באירויזיון. חוץ מזה .לא מתחתי ולא נמתחתי ביום הזה. זוכרת מתיחה אכזרית לפני שנים -אמרו לאישה שהיתה קלת דעת שאביה נפטר.מבוהלת נסעה לישוב של הוריה. אכזרי בעיני. יום טוב ומחוייך לכולם.

למעלה