בוקר טוב פורום נחמד

גבי 26

New member
שלמות פנימית

זאת אכן החביבה מכולן!

חמשת העקרונות ועוד ועוד.........

מצטערת שאני מגיבה מעט באחור. לדעתי אנו כל כל יודעים טוב מה העקרונות, מה צריך אבל מאחר ולטנגו צריך שיהיו שניים לדעתי הסכוי בגילנו למצוא מישהו או מישהי שמממשים את כל או רוב העקרונות די קלוש. או כפי שאמרו חכמינו : המצוי - לא רצוי, הרצוי - לא מצוי, המצוי והרצוי - נשוי ( זה מתיחס כמובן לשני המינים)

שקדיה100

New member
אוי ואבוי. ציפורת

אם אני מסתובבת עם הרגשה כזאת, הלך עלי. דווקא אני מדהימה, פשוט מדהימה, באופטימיות...

אלמרה

New member
אני אחרון האנשים בתבל שיורה לאחרים

מה לעשות או לקחת איתם לזוגיות... קורא כל מה שאתם כותבים וצוחק כל הדרך מהרבנות ואליה וחוזר חלילה...

שקדיה100

New member
לא מאמינה לך

לא מאמינה לך שלא למדת משהו מהדרך אל הרבנות וממנה. על בטוח יצאת עם תובנות מהעניין הזה, אין מצב שלא.

אלמרה

New member
למדתי גם למדתי.... ועוד איך...

אך אני לא רואה עצמי כל כך בפוזיציה של להסביר לאחרים וללמדם משגיאותי שלי. ניכר כי את למדת כמה דברים ושאני חוויתי כמוך את אותן "תקלות" וכנראה שעוד קדמו לנו רבים וטובים באותם בורות יקוש... לא מן הנמנע שעוד רבים וטובים מאיתנו אף ימשיכו ליפול אל אותן מלכודות כי כנראה שהפרופסור שלי צדק באומרי ש: "לא ניתן להסביר לתינוק מדוע הוא צריך ללמוד ללכת, לפני שלמד ללכת" יעני רוצה לומר שזכותו של כל אחד לשגות ולטעות וכל עוד קונספט הנישואין נשמר בשיטתו הנוכחית, עולם כמנהגו ינהג. עם כל הצער, יש כנראה צורך למתן תקופת תפוגה בחוזה הנישואין... לתת לכל צד מפתח ליציאה לא כואבת מהחוזה הזה... כדי שישמש רמזור מהבהב...

שקדיה100

New member
אם הוא

אמור לשמש רמזור מהבהב של אזהרה, שלא לקחת את הנישואים כמובנים מאליהם - אני מאד בעדו. אם הוא ישמש דרך מילוט לבריחה מקשיים צפויים בזוגיות, לבריחה מהשקעה ומאמץ - אני מאד נגדו. ??????????

אלמרה

New member
הבנת אותי היטב...

האינסנטיב צריך להיות בעד... לא לשקוע בשיגרע למשל (לא זו אינה שגיאת הקלדה) להפתיע כל יום מחדש (לא חובה כל שבוע לטוס לתורכיה לנופש אבל איזה דיל טוב?? למה לא) וכאלה... את יודעת.

ben3211

Member
מצטער, לא נוסע לתורכיה.

שמעתי שהתורכים מחכים לרגע שאתה מתכופף....והופ. לא תודה. אני רוצה לפתח תקוה.

גבי 26

New member
בחודש שעבר

הייתי בדרום טורקיה בנופש....אחחחח אין כמו טורקיה הרבה יותר טוב מטבריה, איזה נופים איזה ה-כ-ל
...וכל כך קרוב. ובן אתה מוזמן ללכת רק זקוף ולא להתכופף בכלל...או לחילופין תבלה בפתח תקוה, אם המושבות.

למעלה