בוקר טוב עולם....

מצוטטת

New member
../images/Emo123.gif

שאלה ל~דעתי~
UUUUU מלבי.....עם תיפזורת של פיסטוקייייייה בלמעלה הכי טוף אגב אחותי זה ההוא מה מוכרים ביפו...... ליד האבו של הלפיייייייה יאמיייייי

ורד 3

New member
חיובי

למרות שאני לא סובלת מלבי..בעעע רק את הקדאיף של חליל ליד האבו של הלפייה.

מצוטטת

New member
כן!

מתי הם רכוכים למשעי...... גמני אוהבת לנעוץ כפית ולהתענג..... השילוהב של היום בכלזאת עשה לי ת'זה...... מצו' פתוחה לגיוונים

מצוטטת

New member
השילוהב ............/images/Emo178.gif../images/Emo122.gif

לתקן
או לא לתקן זו השאלה הקיומית ש'לי עכשף

ורד 3

New member
אבל

רק אבוקדו עם קליפה מחוספסת.. לא עם הקליפה החלקה.. המחוספס הוא זן יותר טוב ושווה ... אמנם אוהבת תמיד חלקים.. אבל היות ובאבוקדו עסקינן .. זו ~דעתי~ נ.ב אגב כמה את רוצה על שימוש בזכויות יוצרים ? לא להגזים כן ...

מצוטטת

New member
אני יש עלי חופן

נדיבות , במיוחד היום! תשומי מפצה לי.......
כדברי המשוררת

הגעתייייייייייי...

בזמן??????????? נשאר משו למלא ת'מעי הרגיז שלי? או ש... ארד קומה אחת למטה...ואתחיל שם להשפריץ ת'אבן~יהודה~ספיר...מה מידגדג לי בחיך?

מצוטטת

New member
אמממ

לא נישאר לי ביס לפליטה באמתחתי אבל תתכבדי מהקינוח היום מוגש מלבי מתאים לך

אההההה...

זה הרוטט הזה... מה משפיכים עליו קיצת פטל ורוד ומים של הורדים שנשארו בואזה משבוע שעבר... ועל הטופ...מיפזרים גירורי קוקוס יבש כמו צנון? כזה 'תכוונת?

מצוטטת

New member
תגידי

גמלך אותות העייפות נותנים בך סימנים מוקדם השבוע? זה מוצק במידה של הבוורית הידועה ואצל האבו של הלפייה מנזילים ת'sauce של ה-rose בלבד ועל הטופ פיסטוקייייייייה גרוסה והטעם.........עושה לך ב-stomach גירגורי עינוג Vנת

או../images/Emo70.gif

עכשיו מה בחרת לדברת איתי בעברית תיקנית על בוריה... סוף סוף ירדה לי ההבנה והתערבבה לה עם הרוטב של המיצים.

מצוטטת

New member
UUUUUUUUUUUUU

כמעט exactly דומה רק לי שמו מלפלפון תעישבייייייה זרקתי...... אופו הז'תים...... לי נתנו
סנדווי3' מיענג זה היה

כן אבל שלי (שבתמונה) עם טחינה+

עיגולי שומר שהושרו בשמן זית, לימון ושום ועליהם יש כתף בקר, עשבייה ועגבניות + מלפפון אז בתאבון

קטי30

New member
../images/Emo46.gif אתם לא בסדר רק שתגעו../images/Emo88.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף עכשיו הקיבה שלי עובדת על פרש'

למעלה