בוקר טוב עולם....

קטי30

New member
בוקר טוב../images/Emo222.gifבוקר ../images/Emo42.gif לכולם/ן!

ורד 3

New member
../images/Emo13.gif בוקר רענן ../images/Emo13.gif

הייתי ילדה טובה והלכתי לישון אתמול מוקדם. ואני לא מפהקת...{איזה יופי לי} בדרך קניתי בגט ממולא בגבינת אמנטל מאיזה בית קפה צרפתי ליד העבודה.. וזה שהמליץ לי לקנות... ברגע שיגיע למשרד יחטוף על הראש......{את הבגט} אינעל אמא שלו .. 15 ש"ח ..למה מה קרה ? יאללה שיהיה בוקר טוב ויום נפלא !!!

מצוטטת

New member
HOLD IT ../images/Emo88.gif

לא כזה מרתיח... למה למהרת להטיח
את המטרג' של הבאגט מדדת? אם לשתי ארחויות אורגנזיות יספק לך אולי שווה לך ההשקעה, לא? ושוב , נו מה..... כומו תמיד של הכרגיל זו רק אני ו~דעתי~
שאומרת ללחוץ על
ול'תחיל גם לעבוד

ורד 3

New member
Listen Sweety

הבגט המהולל הרבה יותר ארוך מהאף של פינוקיו ... העובי ...
מאכזב.... מה שכן הוא ממולא בהרבה גבינה.... בגט כזה מסיימים בכמה ביסים מי שכמובן אוהב לחם ...והרבה. לכן זה רק מדגדג את הבטן ...ואינו מספיק לשתי ארוחות ביכללל.. ו............ בעל המקום במיוחד ניגש פנימה להוציא אותו חם מהתנור... אז יאללה שירוויח את לחמו ... ולך ... עבודה נעימה ופרודוקטיבית.

מישהו מעוניין לפתוח איתי אתר

הכרויות לגרושים גרושות? משהו ספציפי וממוקד רק לקהילה שלנו. כי לפי מה שאני ראיתי היום אין שום דבר איכותי בשוק. מחכה לשמוע...

דנידין9

New member
אז תבדוק שוב

לאחרונה נתקלתי, גם פה בפורום, בפרסומות של איזה פורטל חדש שעוסק בגרושים וגרושות. קוראים לו הפילי כמו happily ever after. אז נראה לך שמאוחר לך בעניין הזה, תחשוב על רעיון אחר.

מצוטטת

New member
../images/Emo41.gifגמני לצורך הלמידה והסקרנות../images/Emo41.gif

רוצה להבין משהו, אם אפשר ה"אין שום דבר איכותי ...הזה בשוק" כאילו אנחנו כאן כמיכלול לא חלק מאותו "שוק" מגוון? מצו' בתחושה שעייפות סופ"ש מקדימה ת'עצמה אצלה

shefil

New member
../images/Emo3.gif

אני הבאסטה של תחתונים חזיות
רק היום הכל ב- 10!

shefil

New member
בוקר טוב ונפלא....../images/Emo24.gif

באמת בוקר נפלא, ורק להיום יהיה לי
יום טוב
כי אני בוחרת להיות שמחה
על הטוב שיש לי בחיים וכך שוכחת את הרע.
לילדי שרק במבט של 2 זוגות עיניים מנצנצות מצליחים להוציא אותי ולהעיר אותי.
ותודה לך
שגרמת לי להבין שהחיים יכולים להיות יפים יותר. יום מקסים לכולנו .

../images/Emo192.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo101.gif

פורום הורים לפגים שמח לתת מענה לכול שאלותיכם בנושא חיסון ה-rsv. התשובות יינתנו על ידי אורן מלברגר, יושב ראש עמותת לה"ב: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=444&msgid=88386914
רוצים לזכות בסינגל של נורית גלרון? פורום מילואים- הסדרה מזמין אתכם לעצב לו גלויות בנושא הסדרה, ולזכות בפרס! לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1214&msgid=88432788
יעל בר זהר ויעל גולדמן כובשות את Flix בסערה! סדרת דוקו-דרמה מדהימה, מטורפת ומרגשת המוציאה אמנים ישראלים מוכרים מסביבתם הטבעית, וממקמת אותם במקומות מנוגדים לחלוטין לאופיים. יעל בר זוהר וקרין מגריזו חולבות פרות וקולעות צמות בשבט ההאמר באפריקה, אסי וליאור דיין מתנקים מכימיקלים באמירים, יעל גולדמן מבלה במעצר בית עם יעקב אלפרון, עפיה וסרנגה כובשים את הטכניון וקובי אריאלי וקובי אוז לומדים שערבים זה לא רק חומוס בכפר ברטעה על קו התפר. באתר תוכלו למצוא פרקים מלאים וקטעים נבחרים מתוך התוכניות וגם להשתתף בוידאו טוקבק העברי הראשון ולחלוק עם האומה את רשמיכם מהתוכנית: http://www.flix.co.il/YesPaam/

../images/Emo95.gif תחרות חיתול תעלול ../images/Emo85.gif

ראיתם פעם תינוק בן שנה מתופף
ילד בן 5 חודשים שמשמיע קולות של צרצר
היכנסו לתחרות חיתול תעלול של האגיס ותפוז אנשים, צפו בקליפים המשעשעים ודרגו אותם. אם גם לכם יש כשרון קטן בבית, צלמו אותו והשתתפו בתחרות. מקום ראשון יזכה במצלמת וידאו חדשה מקום שני יזכה בחיתולי האגיס לחצי שנה מקום שלישי יזכה בחיתולי האגיס ל-3 חודשים לא שווה
מהרו התחרות בעיצומה
הקליקו כאן: http://www.flix.co.il/huggies

תחרות חיתול מסריחול ../images/Emo20.gif

ראית פעם חיתול מפוצץ בקקי ? ראית פעם תינוק בן 3 שעדיין עושה בחיתול ? הרחת פעם חיתול שלא החליפו 5 שעות ?(וניסית לגרד את זה שעה ???) יופי, כנסי לתחרות ! מקום ראשון מקום שני מקום שלישי הקליקי כאן: www.hitulmasrihul.co.il

ורד 3

New member
כרגע סיימתי לאכול !!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בעעעעעעעעעעעעעעעעעע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה משיגינע !!!

avihuav

New member
../images/Emo6.gif ניהניתי לקרוא אבל

גם חושב שטעות בידם בכותרת, ואם היו קוראים את הפורום היו מבינים שטעות שלא שאלו פה. ויותר מכך אילנה חלפון היתה נותנת להם נוק אאוט לסקר

מצוטטת

New member
בנתי ת'רמז../images/Emo70.gif

Zה הZמן לשכור מורה לעיראקית מדוברת זו הכוונה , נכון?

מצוטטת

New member
../images/Emo41.gifהידעתם../images/Emo41.gif

ששילוב של אבוקדו& גבינה בולגרית בכריך.......זה טעם גן עדן צהרייייייים טובים ובאVון Vון לכולם))))))) מי על ה
אני בהפסקה

למעלה