הייתי ילדה טובה והלכתי לישון אתמול מוקדם. ואני לא מפהקת...{איזה יופי לי} בדרך קניתי בגט ממולא בגבינת אמנטל מאיזה בית קפה צרפתי ליד העבודה.. וזה שהמליץ לי לקנות... ברגע שיגיע למשרד יחטוף על הראש......{את הבגט} אינעל אמא שלו .. 15 ש"ח ..למה מה קרה ? יאללה שיהיה בוקר טוב ויום נפלא !!!
הבגט המהולל הרבה יותר ארוך מהאף של פינוקיו ... העובי ...
מאכזב.... מה שכן הוא ממולא בהרבה גבינה.... בגט כזה מסיימים בכמה ביסים מי שכמובן אוהב לחם ...והרבה. לכן זה רק מדגדג את הבטן ...ואינו מספיק לשתי ארוחות ביכללל.. ו............ בעל המקום במיוחד ניגש פנימה להוציא אותו חם מהתנור... אז יאללה שירוויח את לחמו ... ולך ... עבודה נעימה ופרודוקטיבית.
לאחרונה נתקלתי, גם פה בפורום, בפרסומות של איזה פורטל חדש שעוסק בגרושים וגרושות. קוראים לו הפילי כמו happily ever after. אז נראה לך שמאוחר לך בעניין הזה, תחשוב על רעיון אחר.
../images/Emo41.gifגמני לצורך הלמידה והסקרנות../images/Emo41.gif
רוצה להבין משהו, אם אפשר ה"אין שום דבר איכותי ...הזה בשוק" כאילו אנחנו כאן כמיכלול לא חלק מאותו "שוק" מגוון? מצו' בתחושה שעייפות סופ"ש מקדימה ת'עצמה אצלה
יעל בר זהר ויעל גולדמן כובשות את Flix בסערה! סדרת דוקו-דרמה מדהימה, מטורפת ומרגשת המוציאה אמנים ישראלים מוכרים מסביבתם הטבעית, וממקמת אותם במקומות מנוגדים לחלוטין לאופיים. יעל בר זוהר וקרין מגריזו חולבות פרות וקולעות צמות בשבט ההאמר באפריקה, אסי וליאור דיין מתנקים מכימיקלים באמירים, יעל גולדמן מבלה במעצר בית עם יעקב אלפרון, עפיה וסרנגה כובשים את הטכניון וקובי אריאלי וקובי אוז לומדים שערבים זה לא רק חומוס בכפר ברטעה על קו התפר. באתר תוכלו למצוא פרקים מלאים וקטעים נבחרים מתוך התוכניות וגם להשתתף בוידאו טוקבק העברי הראשון ולחלוק עם האומה את רשמיכם מהתוכנית: http://www.flix.co.il/YesPaam/
../images/Emo95.gif תחרות חיתול תעלול ../images/Emo85.gif
ראיתם פעם תינוק בן שנה מתופף
ילד בן 5 חודשים שמשמיע קולות של צרצר
היכנסו לתחרות חיתול תעלול של האגיס ותפוז אנשים, צפו בקליפים המשעשעים ודרגו אותם. אם גם לכם יש כשרון קטן בבית, צלמו אותו והשתתפו בתחרות. מקום ראשון יזכה במצלמת וידאו חדשה מקום שני יזכה בחיתולי האגיס לחצי שנה מקום שלישי יזכה בחיתולי האגיס ל-3 חודשים לא שווה
ראית פעם חיתול מפוצץ בקקי ? ראית פעם תינוק בן 3 שעדיין עושה בחיתול ? הרחת פעם חיתול שלא החליפו 5 שעות ?(וניסית לגרד את זה שעה ???) יופי, כנסי לתחרות ! מקום ראשון מקום שני מקום שלישי הקליקי כאן: www.hitulmasrihul.co.il