בוקר טוב עולם....

מצוטטת

New member
תיחמנו לי.......

שמו לי מלפלפון....וז'תים אבל הטעם של השילוב רצחני....... מצו' מגלה עולם של טעם חדש נו מי על ה
והקינוח

דינההה/ סוג של הודעות שדורשות צ'ומי

חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה קרה מצו' מרגישה קטנה ונעלמת?

מצוטטת

New member
חצי

סיפוקייייייייה עשית לי בובה יאלללללללה רוצה לה שלמה תVי קינוח.....
כבר יש עלי

ורד 3

New member
אילנה ..ראי הוזהרת...

עוד מילה אחת על מצ'ו ויש לך עסק איתי... הסתבכת פעם עם רומניה ?

חחחחחח תשאלי את מצו' אם רומניה ...

יכולה עלי חחחחחחחחחחחחחחח תצטרכי עוד כמה שנים של ניסיון כדי להעיז להתעסק איתי ראי הוזהרת חחחחחחחח יוווו כמה בדיחות ביום אחד תנו לנשום

מצוטטת

New member
מאופו

לטריפוליטאית להבין בRומניות, אה? ב'מת אילנית היצחיקית לי.........

deena

New member
את באמת חושבת ככה?

מצוטטת מרגישה קטנה תמיד. אבל לא כמו שרצית לתאר אותה, וחבל. למה לחפש מריבות? די אילנה, תוותרי. לקנות שק אגרוף, להוציא עבצים בדרך אחרת. זה יהיה לך בריא וחיובי יותר. תנסי. בבקשה?

deena

New member
היית צריכה לראות

איך הקלדתי את התגובה הזו היום, באיזה תנוחה הייתי, באיזה אצבע השתמשתי (רק אחת, ביד שמאל). הצליח לי לא רע. וחוץ מזה, רציתי להכנס לרוח השרשור על שגיעות כתיב. (סתם. בו זמנית אכלתי, דברתי בטלפון, הקלדתי, וקיותי שיניחו לי לרבע שעה כדי שאני אוכל לקרוא מסרים לרגע)

אופס מנהלת למה להכניס מילים?...

לריב עם מצו'? ואת מנהלת זוכרת את המחיקות שטענת שלנושאים כמו אלא אין כל קשר לפורום ואינם ראויים להתנוסס מה איתם היום ביחס להודעה של מצו'? מצו' זה לא אישי זה עיקרוני ו...מנהלת תזכירי את הנושא של מצו' באחת השיחות העתידיות בינינו סתם רק רציתי להשיב את תשומת ליבך

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif אילנה))))))))))))

ממך הכל אני לוקחת ומקבלת Rק באהבה...... יודעת יש לך מלאי אין סופי ממנה במיוחד עבורי ובשVילי

../images/Emo41.gifהידעת שאני ../images/Emo23.gifרק אבוקדו עם

לימון ומלח?? זהו שום תוספת! ולא שותה קפה רק קפוצ'ינו עם קצפת עכשיו סתכלי בתמונה ותנסי לנחש מה זה?

למעלה