בוקר טוב עולם!

תשובה!

תשובה למילה "אש" זה פשוט נדחק יותק מדי לפינה! אז נתחיל בו "וכשרוחות קרות יסגרו בחוץ אשלח בך אש חמה...." (בוא- עברי לידר) והמילה שלי: חלון

קצת עקפו אותי בכמה שניות, אז אני

שולח שיר אחר "כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל אומרים לא כדאי. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך חיכיתי יותר מדי." (היא כל כך יפה של כוורת) ושוב פעם המילה היא גבעה

השרשור התארך, ממשיכים כאן מ"מתוק"

למרות שאני לא אוהב את השיר בכלל, ולכן לא אכתוב את כל השיר, אלא רק את השורה הרלוונטית "רואה אותך בחלום המתוק..." המילה שלי, טלפון.

אומנם סיבכת פה, כיוון ש"התקווה"

כבר ענתה פה על מתוק, אבל אני בכ"ז אמשיך עם המילה שלך, כיוון שמצאתי משהו הירואי של שלום חנוך: www.SING.co.il הדפסה אין מקום לשניים על עמוד חשמל ביצוע: דודי לוי מילים: חנוך לוין לחן: זוהר לוי אני רואה אותך מלמעלה גברת פוקס היקרה כשאת אוכלת עוגיות ומפהקת לתקרה אני רואה אותך נושאת אלי את מבטך, אבל אין מקום לשניים על עמוד חשמל אין מקום לשניים על עמוד חשמל אין מקום לשניים על עמוד חשמל אין מקום לשניים על עמוד חשמל אך אולי עוד ניפגש גברת פוקס אך אולי עוד ניפגש ביום אחרון רק את ואני וחצי עפיפון למעלה על חוט בין שני עמודי טלפון אני רואה אותך מלמעלה גברת קליין היקרה מגרדת את בטנך בלילה במיטה קרה אני רואה אותך נושאת אלי את מבטך, אבל אין מקום לשניים על עמוד חשמל... אך אולי עוד ניפגש גברת קליין אך אולי עוד ניפגש ביום אחרון רק את ואני וחצי עפיפון למעלה על חוט בין שני עמודי טלפון אך אולי עוד ניפגש גברת קליין אך אולי עוד ניפגש ביום אחרון רק את ואני וחצי עפיפון למעלה על חוט בין שני עמודי טלפון אני רואה אותך מלמעלה גברת בלום היקרה כשאת עוצמת את עינייך אבל פותחת חזרה אני רואה אותך נושאת אלי את מבטך, אבל אין מקום לשניים על עמוד חשמל... ואני אנסה לתקן קצת את המעוות, המילה שלי היא ים

אוווווו יופי

כבר כמה ימים אני במצב איום!!!! המילה שלי היא... טלפון(ולא...בלי שיר הטלפון טלפון שאם שרים אותו המון מבינים ת'עיקרון)

N i c o l e

New member
היי! אתה לא יכול לעשות כזה דבר!!!

אמרת ימים- מהמילה "יום" ולא "ים"...אז לי יש שיר יותר טוב!
ים שלך דמעות: ארוכים הלילות מיום שעזבת האביב כמו הסתיו כל כך אפור ובלב זכרונות מן הסתם כבר שכחת ותפילה תפילה כנה שתחזור ים של דמעות בשתי עיני ליבי זועק שובה אלי קולי שובר את הדממה התשמע התשמע מה שומם הוא חדרי מיום שעזבת השעון שעל הקיר לבו נדם ובודד בפינה הכסא שאהבת בלעדיך העולם כה מיותם ים של דמעות בשתי עיני... עוד אשוב ילדתי אתה כך הבטחת רק חכי ושלי הישארי עם הזמן רק מכתב יחידי לי שלחת הדפים דהו מזמן גם שערי ונמשיך עם המילה שלך: טלפון!

../images/Emo75.gif

טלפון איך טלפון אחד קטן מעורר שוב געגוע איך מתוך הסדק מבעבע תעתוע בדיוק שחשבתי ששכחתי ואיך שנגמלתי - התמכרתי כמו ארנב באור נלכדתי טפשונת שכמותי אני שנשבעתי לשמור לי אמונים איך לא ידעתי לא ליפול על הפנים על הפנים המילה שלי היא ים. (רמז: מרקו/חיל הים)(שתי התשובות יתקבלו בברכה)

דווקא תשובה אחרת....חהחה

"....ורק אני בבוקר קם בקו חמש נוסע אל הים" מתוך עתיד מתוק \ משינה המילה שלי היא- לבד

מצטער על הדיכאון הקל שבשיר

"כשעצובים הולכים לים, לכן הים מלוח. וזה עצוב שלהחזיר ציוד אפשר, לא געגוע" התקווה, מצטער על החוסר במשתפיו"ת... המילה שלי היא גוזל

treghs

New member
יש לי

" המלחמה ההשפלה".... עורי עור של אביב גפן המילה שלי היא.... קיר יש לי שאלה זה יכול ליהיות באנגלית?

יש לי יש לי יש לי!

"מי מכיר את האיש שבקיר..." ( ברי סחרוף) המילה שלי היא: בלון

נעם 16

New member
יש לי!

לקרטון אין כבוד הוא טיפוס מפוקפק חושב שהוא תותח אבל הוא סתם מלוקלק מדבר מתקתק חלקלק ונדבק יושב ומציק כמו שערה במרק תראה אותו מוקיון מלא אוויר כמו בלון מוכר את הנשמה בשביל מילה בעיתון האחרון בכישרון הוא הראשון בביזיון בפנים הוא מלוכלך בחוץ מריח מסבון (קרטון לילה של שבק ס) המילה האחרונה מוקדשת ל-יאנוש מאבא

הופה סוף סוף!!!

שיר של הפיג'מות! שקט שקט שקט שקט שקט שקט שקט שקט שקט שקט שקט אני אקרא למשטרה אנ אנ אנ אני אקרא למשטרה שקט שקט שקט שקט שקט שקט שקט שקט שקט שקט שקט המילה שלי היא: סוד

מאיפה ל**ל את מוציא את השירים האלה?

אני חושב שאתה ממציא אותם!! בכל מקרה השי שלי נוא אימ]ריות נופליות לאט, של חמי רודנר (ואח"כ בביצוע של דן תורן) "אמא לאבא סודות על האוזן לוחשת,ילד שומע קטעים בשיחה,ואלכסנדר מוקדון יש את חצי היבשת ואבא אומר שחצי המשכורת הלכה." המילה שלי היא פיצוץ

יאללה שבק ס'

יהיה פיצוץ, פיצוץ יהיה, יהיה פיצוץ במסיבה (עד כמה שזה הומור שחור, אחרי הפיגוע בדולפינריום השיר קיבל משמעות שונה...) המילה שלי היא: מחשב

אררר.. אין לי מה לכתוב בכותרת!

עברי לידר - "...ואיפה הילדות שלנו? בתוך מחשב, בתוך אתר של כמה מופרעים שכבר איבדו את הרצון שיהיו להם פנים..." מסכימים איתו? המילה שלי - קיבוץ

מבין מי שכותב בפורום, מי יוצא

לפולין? בלי קשר לשיר.... בלדה לעוזב הקיבוץ: "איך השנים חולפות, קשה להאמין הוא ללא בלורית, מפה לשם מעט מקריח אומרים חושב בשמאל, וחי לו בימין בוילה שבנה, אי ש/ם בהרצליה שפעם ביובל הוא לביקור מגיע על זרועו אישתו השחקנית יושבים עם ההורים על אבטיח הקיבוץ מביט במכונית" המילה שלי ייאוש

מתי כספי!!!

יאוש אחד פגש יאוש שאל אותו איך הוא מרגיש ענה יאוש בקול כבוש אני אדיש המילה שלי: מראה

למעלה