בוקר טוב עולם!

יש לי

יש לי גלידה הכי טובה הכי טובה ומשובחה!
איי זכרונות ילדות... טוב, המלה הבאה- אהבה

כבר היה אהבה לא?

טוב אז.. אממ אהבתיה אני יודע זאת פתאום.. (דרך אגב איך השיר של האוטו גלידה הולך?) והמילה שלי: דממה :)

כבר היה אהבה, אגב

ברגע של געגועים, ברגע של דממה אקרא לך (בלעדייך, ולא בדיוק של מי השיר) המילה שלי היא חליל. אגב רציתי לשאול את ממציא המשחק, אפשר לעשות כולמיני הטיות למילה שניתנה או שצריך להשתמש בה בדיוק איך שהיא נכתבה?

תשובה!!!!!

אוקיי.... אפשר להשתמש המילה שנכתסה בהטיות שונות. אבל לא להגזים. שתהיה בערך אותה משמעות. מותר: המילה לקח - שירה לקחה עט! אסור: המילה לקח - לקח שנלמד מהסיפור (מצטער על ההדגמה האידיוטית!) והשיר שלי! החליל הוא פשוט ועדין וקולו כמו קול הלב (של לאה גולדברג!) גם אני לא מכיר אבל הוא קיים אני ידוע! המילה שלי- תמונה

התמונות שבאלבום

ה|דגש|תמונות שבאלבום ילדות שלא נגמרת אתה הבן אני האב ואמא שוב דואגת אתמול קיבלנו עוד מכתב אצלך הכל בסדר לא סיפרת על הקרב רק על כל היתר. וכשתצא לעוד שבת נחכה בפתח אמא לכבודך בישלה נישקה אותך כמו פרח גם נגהץ לך מדים אני זוכר מה שהבטחת ישמור עליך אלוהים רק חזור הביתה. תמונה שלך בגיל שנה עם סבתא מחייכת ושתי תמונות שלי גיל מצווה ואיך גדל הנכד תמונה אחרת על מדים עם הרובה ביד ואני הבטחתי כשתגדל לא תלחם באף אחד. וכשתצא לעוד שבת נחכה בפתח אמא לכבודך בישלה נישקה אותך כמו פרח גם נגהץ לך מדים אני זוכר מה שהבטחת ישמור עליך אלוהים רק חזור הביתה. (ולא. לא ישבתי לכתוב את כל זה..) המילה שלי-ירושלים.

ירושלים של זהב, בביצועה האגדי של

שולי נתן! אויר הרים צלול כיין וריח אורנים נישא ברוח הערביים עם קול פעמונים ובתרדמת אילן ואבן שבויה בחלומה העיר אשר בדד יושבת ובליבה חומה ירושלים של זהב ושל נחושת ושל אור הלא לכל שירייך אני כינור איכה יבשו בורות המים ככר השוק ריקה ואין פוקד את הר הבית בעיר העתיקה ובמערות אשר בסלע מיללות רוחות ואין יורד אל ים המלח בדרך יריחו ירושלים של זהב ושל נחושת ושל אור הלא לכל שירייך אני כינור אך בבואי היום לשיר לך ולך לקשור כתרים קטונתי מצעיר בניך ומאחרון המשוררים כי שמך צורב את השפתיים כנשיקת שרף אם אשכחך ירושלים אשר כולה זהב ירושלים של זהב ושל נחושת ושל אור הלא לכל שירייך אני כינור חזרנו אל בורות המים לשוק ולכיכר שופר קורא בהר הבית בעיר העתיקה ובמערות אשר בסלע אלפי שמשות זורחות - נשוב נרד אל ים המלח בדרך יריחו ירושלים של זהב ושל נחושת ושל אור הלא לכל שירייך אני כינור וכן, כתבתי את הכל לבד, מהזיכרון! המילה שלי - בית ספר

באנו חושך לגרש!

בידינו אור ואש כל אחד הוא אור קטן כולנו אור איתן אם אני לא טועה זה עממי.... ואטאבר המילה שלי- קופסא

שיניתי קופסא לקופסאות

הוא דווקא גבר רומנטי הוא דווקא גבר רומנטי הוא דווקא גבר רומנטי רוצה בלב להביא פרחים וקופסאות עם ממתקים אפליו אמוציונלי אפילו אמוציונלי אפילו אמוציונלי ולפעמים הוא מתעקש להסתיר את זה שמתרגש ויש סיכוי יותר מסביר שהוא אוהב אותך , כל כך הוא דווקא גבר רומנטי הוא דווקא גבר רומנטי הוא דווקא גבר רומנטי כשהוא רואה בווידיאו סרט כמעט נפלטת לו דמעה ויש סיכוי יותר מסביר שהוא אוהב אותך , כל כך טיפקס, קובי אוז המילה היא שולחן

בלללעעע

New member
לי יש!

ציפורי הצפון כבר הגיעו מתערבל האבק בגבעות אחותינו הרוח עברה בדרכים ואנחנו צמאים לאות. בוא בשלום החורשה מזכירה בטרם חלקה אחרונה תזרע ובטרם יוגף חלון אנא שוב אלינו בשלום. בוא בשלום נפתחות חצרות ערכנו שולחן והדלקנו נרות ובטרם יושר מזמור נחכה לך שתחזור. מתרפק האזוב על האבן כתינוק על אימו היחידה אחותינו הרוח עברה בשדות והגשם בכף ידה. בוא בשלום החורשה מזכירה... כוכבים ישבצו את האופק הירח ישלים מחסורו אחותנו תפגוש בטלה האובד בערגה תלטף צמרו בוא בשלום החורשה מזכירה... אז מה אם זה שיר נידח?... והמילה הבאה היא: דפים (ואם לא תקלעו בדיוק לשיר שאני רוצה- אני אכתוב איזה שיר התכוונתי כי זה פשוט שיר ממש ממש ממש יפה........)

קבל...

חלומות של אתמול הם, שלהבות נלהבות!לא יכול כל החושך לכבות................................. על מצע השלכת החלומות מלחשים כמו פרחים מיובשים, משו, בין הדפים..." המילה שלי: דשא!!! נראה אותכם!

מה כ"כ מסובך...

מאיר אריאל, אגדת דשא "יש ערמה של חברה על הדשא אני דברים כאלה מחבב בנים בנות ביחד, זה יפה ש- יש אומץ לפעמים להתערבב." המילה שלי היא טבע

טוב נו...

אם אתם לא רוצים לפתוח שרשור חדש אז... רוצה להיות חבר של קבע בחברה להגנת הטבע אין לי מושד מה ההמשך והשיר הוא של אריאל זילבר המילה שלי היא שיער

שירשורים כמו שאתה פותח, נוותר

באהייה ואחמד, הגמלים, בהקדשה אישית למיקי גבע. כפר קטן על ראש מצפור נולדה אחת לחופש דרור שיער יפה לה ושחור וכולה קורנת אור. וליד המדורה היא פורמת שיערה ופותחת בריקוד לצלילי תופים ועוד זו באהייה היפה כל אחד רוצה אותה אך ליבה תמיד שמור רק לאחמד בן מנצור הוא יביא לה מתנות תכשיטים ומחרוזות לאביה כבר גמל בשישים דבשות גמל. והמשך השיר, למי שיחפש אותו המילה הבאה היא ממטרה

הנה אחד טוב

אצא לי השוקה ממטרה קטנה אקנה לי והממטרה פש פש פש פש פש פשששש היא תרטיב עד אור הבוקר המילה שלי היא: אש

לא יודע איך עליתי על זה אבל...

"חנוכיה יפהפיה נותנת לנו אור. מספרת לי, משוררת לי על חופש ועל דרור. עושה אני חנוכיה, הנה אדליקה אש, זרת מימין וזרת משמאל -" (לוין קיפניס, חנוכיה יפיפייה) המילה היא גבעה

בשבילך, ה ת ק ו ו ה

"היה אז בוקר היום השני למלחמה בירושלים. האופק החוויר במזרח. היינו בעיצומו של הקרב על גבעת התחמושת. לחמנו שם זה שלוש שעות. התנהל קרב עקשני. קטלני. הירדנים נלחמו בעקשנות. זה היה יעד מבוצר בצורה בלתי רגילה. בשלב מסוים של המלחמה נשארו לידי רבעה חיילים בלבד. עלינו לשם בכוח של שתי פלוגות. לא ידעתי היכן האחרים, כיון שהקשר עם דודיק המ"פ ניתק עוד בתחילת הקרב. באותו רגע חשבתי שכולם נהרגו. בשתיים, שתיים ושלושים נכנסו דרך הטרשים לשדה האש והמוקשים של גבעת התחמושת. מול בונקרים מבוצרים ומרגמות מאה עשרים מאה וכמה בחורים על גבעת התחמושת. עמוד השחר עוד לא קם חצי פלוגה שכבה בדם אך אנו כבר היינו שם בגבעת התחמושת בין הגדרות והמוקשים השארנו רק את החובשים ורצנו אבודי חושים אל גבעת התחמושת. "באותו רגע נזרק רימון מבחוץ. בנס לא נפגענו. חששתי שהירדנים יזרקו רימונים נוספים. מישהו היה צריך לרוץ מלמעלה ולהשגיח. לא היה לי זמן לשאול מי מתנדב. שלחתי את איתן. איתן לא היסס לרגע, עלה למעלה והתחיל להפעיל את המקלעון. לפעמים היה עובר אותי, והייתי צריך לצעוק לו שיישאר בקו שלי. ככה עברנו איזה 30 מטר. איתן היה מחפה מלמעלה ואנחנו טיהרנו את הבונקרים מבפנים, עד שנפגע בראשו ונפל פנימה". ירדנו אל התעלות אל הכוכים והמסילות ואל המוות במחילות של גבעת התחמושת. ואיש אי אנה לא שאל מי שהלך ראשון נפל צריך היה הרבה מזל על גבעת התחמושת. מי שנפל נסחב אחור שלא יפריע לעבור עד שנפל הבא בתור על גבעת התחמושת אולי היינו אריות אך מי שעוד רצה לחיות אסור היה לו להיות על גבעת התחמושת. "החלטנו לנסות לפוצץ את הבונקר שלהם בבזוקה. הבזוקה עשתה רק כמה שריטות לבטון. החלטנו לנסות בחומר נפץ. חיכיתי מעליהם עד שחזר הבחור עם חומר הנפץ. הוא היה זורק לי חבילות-חבילות, ואני הייתי מניח אותן בפתח הבונקר שלהם. להם היתה שיטה: קודם זרקו רימון, אח"כ ירו צרור ואח"כ נחו. אז בין צרור לרימון, הייתי ניגש לפתח הבונקר שלהם וזורק את חומר הנפץ. הפעלתי את חומר הנפץ והתרחקתי כמה שיכולתי. היו לי 4 שניות לתמרן, כי גם מאחורי היו ליגיורנים. אני יודע למה קיבלתי צל"ש, בסה"כ רציתי לחזור הביתה בשלום". בשבע, שבע ועשרים אל ביה"ס לשוטרים אספו את כל הנשארים מגבעת התחמושת. עשן עלה מן הגבעה השמש במזרח גבהה חזרנו על העיר שבעה מגבעת התחמושת. חזרנו אל העיר שבעה עשן עלה מן הגבעה השמש במזרח גבהה על גבעת התחמושת. על בונקרים מבוצרים ועל אחינו הגברים שנשארו שם בני עשרים על גבעת התחמושת. של יורם טהרלב, בביצוע להקת פיקוד המרכז. המילה הבאה - מתוק.

*מתרגשת*../images/Emo13.gif

מתוק=> אשליות מתוקות.. אם כל האנשים שבעולם, יתנו פתאום ידיים שרשרת ענקית של אנשים, מכאן ועד מחר. אם כל המטוסים של העולם, ימריאו לשמיים ויפיצו מסרים טובים, של תום ואהבה. אם על כל אי צדק שנוצר, נשפריץ סבון ומים, לא יהיה קיפוח וגם לא יהיה במה למרוד אם כל המנהיגים של העולם, ירימו כוס לחיים, את כל החיילים שבעולם ילבישו בוורוד. אשליות, אשליות מתוקות כשאני רואה, כשאני עוצמת עין אשליות, אשליות מתוקות שאני שומעת, כשנרדמת מול החדשות אם נשתול פרחים צבעוניים, יפים בכל השטח, אז לכל שדה וסתם מדבר, יהיה סגנון. אם אביר חתיך על סוס לבן, ידהר ימתין בפתח, אז אני אהיה לנסיכה ולו יהיה ארמון. אם לכל רעב שבעולם, ניתן רק שק של קמח, אז יתחיל לחיות חיי כבוד בתוך המציאות. אם נפסיק את השעון, עכשיו יזרום לי זמן לנצח, כל האנשים יחיו חיים של אושר וחרות. אשליות, אשליות מתוקות... המילה שלי- ים. (רמז-מרקו/חיל הים)(שתי התשובות יתקבלו בברכה)

למעלה