בוקר טוב עולם

yuli139

New member
חברה טובה../images/Emo108.gif

צהרים טובים לכולם.אני רוצה לספר לכם על אדם נפלא שהיכרתי לאחרונה והיא הפכה להיות חברה טובה.אישה קטנה אבל בעלת לב גדול ורוח נפלאה ואמיצה.מי שעדין לא מכיר אותה זוהי בימבו.

yuli139

New member
את צודקת

אבל יש אנשים שצריך ורצוי לשבח יותר מפעם אחת נכון?

דרדרית

New member
מצטרפת לשבחים. כל המרבה הרי זה

משובח. יולי- בימבו היא באמת אישיות מיוחדת במינה
מכל ה
לבימבו

צהריים טובים חברים....

מישהו כבר הלך לנחם את פזי? אני מתכוונת ללכת ביום ראשון בבוקר בסביבות השעה 11.00 מישהו רוצה להצטרף?

offe

New member
משהו לא ברור נכנס לפורום ../images/Emo6.gif ציפי

ערב טוב לכולם, ערב טוב גם לך ציפי. בדרך כלל כשאשה או גבר נכנסים לפורום שלנו - מציגים את עצמם ואנו מקבלים אותם - בחום, ידידות, אהבה, לביתנו הלבבי. ציפי - אם את מוכנה להיות יותר מורחבת
מלבד מילה או שתיים שלא ברור למה את מתכוונת בהן - נשמח מאוד לקבלך לקהילתנו. ראיתי בכרטיס האישי שלך שאתה מאזור חיפה - (יש לנו רבים כאלה) גילך נכון לחברות בפורום 60+ למרות שיש לנו פה חבר'ה צעירים ומקסימים. ----------------------------------- יזוזו - טיול כייפי היה לך הלוואי וירבו כאלה. ------------------------------------ אמי'לה - שתהיה לך נסיעה נעימה ומנורה בוודאי כבר נסעה - גם לה. המשך ערב נעים לכולם. offe

emmy5

New member
טופינקה , יופי של ציור צירפת ,אהבתי

בקשר לציפי גם כתבת לעינין , הפעם לא היתי בבית , שמחתי לראות שיזו מקבל את החברים בצורה ידידותית מאוד ..

emmy5

New member
אופינקה ,היה לי המזל לשים אצבע

על אות ט במקום א אז יצאת טופינקה , מתוקה שלי ..

השעה 9, ורק עכשיו

האורחים שלי הלכו, מקווה שיש משהו בפורום גם בשעה כזאת, קראתי שחלק נוסע, אחל להם נסיע טובה ובילוי נעים, וחלק חזר אלינו בשעה טובה. ערב טוב לנשארים איתנו.!!!!! יהודית את מוזמנת אלינו, אעשה לך סיור בדרומה של תל-אביב, יש הרבה מה לראות, דרום תל-אביב יפה עם ריחות של תבלינים, ביגוד יפה, חנויות של גבינות וחמוצים כמו של פעם, ועוד............. בימבו חרוצה כתמיד, היית בין משכימי קום, אני גם קמה מאוד מוקדם אבל לא יוצא לי להכנס לפורום, כי אני עוזבת את הבית מוקדם בבוקר, ורק אחה"צ אני מצליחה להצטרף אליכם, אבל אז הרבה כבר לא בפורום, כנראה עסוקים. בידידות
ל כ ו ל ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה לאה שלום על ההזמנה. אני בהחלט

מתכוונת לממש אותה. נחשוב על זמן מתאים.

אממי, את היחידה

שנמצאת בפורום, מה קורה איפה החברה, כנראה שהם עסוקים בטלויזיה, לכן אגיד לכם לילה טוב, וחלומות פז בידידות

emmy5

New member
לאה שלום,מה שלומך?אני כבר רגילה ,

אני מחפשת מי כתב אחרון , אני כותבת כאילו כולם כאן , ומחכה שמשהו יראה אותי , אני די בולתת יש לי שני מ יש גם 5 אז בטח רואים שאממי נמצאת ... כנראה כולם רואים טלביזיה ,או מבשלים לשבת ..

אמי5, בטח שרואים אותך. רוצה להגיד

לך "לילה טוב" ולאחל חופשה נחמדה בים המלח.

emmy5

New member
ג'ודי ,לילה טוב ,חלומות מתוקים |חי

אני אשתולל עוד עד שבת בלילה ..אני אתגעגעה לפורום שלנו...לילה טוב ג'ודי

HAVA159

New member
לאה'לה גם אני כאן מוכנה לנהל דו סיח

מה שלומך יקירה, אני נכנסתי לקומונה של מקסימה, היא אכן מקסימה. אני מבינה שאת בדרך למיטה אז שיהיה לך לילה טוב ורגוע ותקומי מחר בבוקר אם שיר חדש בלב. אוהבת
חוה.

למעלה