בוקר טוב עולם

bimbo.

New member
בוקר טוב עולם../images/Emo141.gif

שוב אני ראשונה? מה קרה לכם? צפוניים, איך עברתם את המבול? ננה חמודה, לא פלא שהנכדות שלך מקסימות כל כך. עם סבתא כזו....
מנורה יקרה, שתהיה לכם החופשה הכי הכי בעולם
ולכל חברי הפורום - יום נפלא ומלא שמחה
שתו קצת
. זה עוזר

דרדרית

New member
../images/Emo39.gifבוקר טוב לבימבו ולעולם../images/Emo24.gif

בימבו-כן, את הראשונה. וזה נפלא לראות חיוך ופרחים בבוקרו של היום. איך היה הגשם באיזור המרכז? איך הייתה האחות בקופת חולים? נתת לה ורד במקום וריד? מאחלת לכולנו יום נפלא ו- סופרת ת'דקות עד לתחילת סופשבוע זה שיביא עימו מעט מנוחה לעמֵלים
חגית

lernerbe

New member
|בקר טוב../images/Emo185.gif

בקר טוב כולם,ולך הראשונה bimbo בצפון עבר ה"מבול" יחסית לא רע, אם זה נהריה הם היו כמו בונציה מה לעשות שפרנסי העיר יבינו- גם הגעתון הקטן יכול לגעוש ולעלות על גדותיו. לכן יש לטפל בו באופן יסודי בקיץ, כמו בכל מדינה מתוכנת. אצלנו בחיפה היה מאד גשום, הגעתי בשעות הצהרים הביתה רטובה מאד מאד. ביי לכולם בת-שבע

izuizu

New member
בוקר טוב ללללכולם ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אתמול בערב חזרתי משהות של 4 ימים בטבריה במלוןקיסר . טיילנו באזור וכן ברמת הגולן ובמקומות שונים באזור . צרי לי היה לקרוא שאביו של חברינו פזי הלך לעולמו ואני משתתף בצערו . שלא נדע צער.רציתי לתאר את פרטי השהות והטיול אך מפאת המקרה אני אמנע מזה ואסתפק בזה .

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לבימבו דרדרית ואיזוזו../images/Emo23.gif

איזוזו ברוך שובך מי ששאל איך הייתה הסופה. הייתי חייבת לצאת מהבית (במכונית), הגעתי למקום, מצאתי חניה טובה ורחבה
פתחתי את הדלת ו.. הכנסתי את הרגל לשלולית בעומק עשרה ס"מ, הנעליים, הגרביים המכנסיים ואני עם רגל אחת בתוך אגם ורגל שניה באוטו, מה עושים??? הכנסתי את הרגל השניה וכך עם חלק תחתון תחתון שלי רטוב רטוב המשכתי בסידורים. את הרטוב החלפתי תוך שעה אבל רק בלילה הגעתי למיטה לחמם את עצמי. (ויתרתי על סרט שכבר שולם, לטובת המיטה). לכן אני מאחלת בריאות לכולנו מכל הלב ובכל פינה. הרבה אושר ונחת מהצאצאים המשפחה הסביבה והעיקר מעצמנו. יום טוב

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם ,אני נהניתי מהגשם

גם הצחיק אותי ...אתמול יצאתי לקוון המועדון ..לא נורה ...היתי מרוצה שהלכי לצייר .בחזרה ,אממי רקדה בגשם מבול ,בתוך כל השלוליות,צוחקת שסוף כל סוף אני רואה גשם אמיתי בחיפה .בטח הגעתי רטובה אבל מרוצה ... עכשיו אני עוד יותר מרוצה ,לראות באון ליין את בימבו ..סימן שאת מרגישה יותר טוב .. יזו שחזר אלינו ,דרדרית ,בת-שבע יעלי יזו ובימבו ,בוקר טוב לכם ...קפה עוד לא מוכן ..חשבתי שמשהו יכין לי ..אבל אני ארוץ למטבח להכין ..הבטחתי לג'ודי להכין לה מיץ ..אז בוקר טוב לכולם ..מצטרפת לכל ברכות של בוקר טוב

חיכיתי וחיכיתי לך, אמי, שתקיימי את

הבטחתך ותכיני לי מיץ. כעת אני שמחה ורגועה ורווייה ויכולה לאחל לכולנו בוקר נפלא. אני מצרפת תמונה שלי שמתארת את הרגשתי אחרי כוס המיץ הראשונה של הבוקר.
ו... כן, אל תשכחי להשאיר מעט מיץ לבועז, לננה ולמקסימה. לפזי נסחוט טרי כשיחזור אלינו.

maxima

New member
בוקר טוב כולם....../images/Emo186.gif../images/Emo42.gif

זורחת לנו שמש קרה...
לי יש היום יום עמוס בבוקר מיכללה ומהצהריים עד מאוחר בליה עם הנכדים איזו ברוך שובך אני חושבת שפזי לא יפגע אם תספר חוויות מהטיול יום נהדר לכולם

מנורה

New member
בוקר טוב חברים יום שמח יום נעים|שמש

לפני
מאחלת לכולם סוף שבוע יפה יזו ברוך שובך ספר חוויות בטוחה שפזי מעריך את הגישה שלך וגם ישמח לראות שכולנו ממשיכים עם שמחת החיים שלנו כמו שהוא אוהב.

emmy5

New member
מנורה ,בוקר טוב , נסיה טובה ובלוי

אנחנו נפגש רק בשבוע הבא , אני נוסעת יום ראשון לים המלח .. מקווה לפגוש אותך בתערוכה 15 לינואר ,הפתיחה בשעה 11.00 .רחוב הזית5 על יד האסטדיון קרית אליעזר . מנורה ,תהני ותחזרו בריאים הביתה ..דש לאורי

lernerbe

New member
תערוכת ציורים

שלום אמי מתי בדיוק פתיחת התערוכה? לי כתבת ב-13/1/05 ובהודעה אחרת כתבת ב-15/01/05 וכן צייני בבקשה עד מתי תהיה התערוכה פתוחה, לי אישית נוח יותר להגיע באמצע השבוע להתראות בת-שבע

lernerbe

New member
ל-emmy5

emmy5 אנא צייני מתי נפתחת תערוכת הציורים במועדון הגימלאים ברח' הזית 5 קרית אליעזר בת-שבע

emmy5

New member
בת-שבע,התערוכה רק ליום אחד

בשבת 15 לינואר החל משעה 1100 בבוקר ,אני מאוד אשמח לפגוש אותך

HAVA159

New member
מנורה יקרה נסיעה טובה תבלי../images/Emo24.gif

שולחת לך
חזק וחיזרי אלינו בשלום, אם מצברים חדשים כי כולנו זקוקים לזה. אוהבת
אותך חוה.

boaz31

New member
|חיבורק בגלל המיץ חזרתי -פעם רביעית

הבוקר כבר הייתי כאן 3 פעמים ועכשו תודה על המיץ,כלכך טעים שבא להשאר כאן...אבל אולי בפעם הבאה תודה וברכת יום טוב לכולם !!!

ג'וד יש פה תורנות מיץ? המיץ המועדף

שלי הוא מיץ רימונים...אומרים שהוא גם עושה כל מיני דברים טובים לגוף- אבל גם בלי - לי הוא הכי טעים...

ערב טוב חונה. כן, יש כאן תורנות מיץ

אני תמיד התורנית הראשית. זאת שעושה הכי הרבה בלגן... מיץ רימונים ביקשת? אין בעיה חמודה. מוגש בחום ובאהבה, במיוחד לך. מתגעגעת

emmy5

New member
יזויזו ,חכיתי לך עם הרשימה..../images/Emo24.gif

אתה מוזמן למפגש שלנו בהרצליה ..מאוד נשמח לראותכם ..

למעלה