בוקר טוב עולם

izuizu

New member
בקר טוב אממי -בקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

אם אינני טועה כבר אמרתי לך אממי לפני שנסעתי שאני כן רוצה ומקווה להשתתף במפגש וביחוד שזה יום הולדת שלך.ובכן יש לך הסכמתי העקרונית אפילו שאינני יודע את הפרטים איפה זה . אני אתעדכן יותר מאוחר . כמובן אם נעדרים מהבעת מספר ימים כשחוזרים יש לחץ לפתרון בעיות שהתעוררו במשך הימים ושלא באו על פתרונן לכן אני עסוק בפתרון הבעיות הנ"ל .הנופשון/הטיול היה מוצלח ביותר ומזג האויר הגשום כלל לא הפריע . ביום הראשון בדרך לטבריה עצרנו בחצור הגלילית במפעל לייצור תבלינים וכן במפעל לייצור שיכר שם קיבלנו הסבר על הייצור וכן טעמנו מהמוצרים המוגמרים וכן רכשנו מוצרים שונים . ביום השני ערכנו סיור סובב כנרת סיור נחמד ומאלף סיור ברמת הגולן ביקור בעיירה הנחמדה והנקיה קצרין ביקור ביקבי הגולן ןכן ארוחת צהריים במסעדת הדגים בעין גב שם אכלנו ארוחת דגים מעולה . הסיור לא יהיה מושלם אם לא אציין את ההסבר המקיף המעניין של המדריך שלנו שהציון שאני יכול לתת לו הוא מעל ל-10 .חזרנו למלון עייפים אך מרוצים .יום השלישי היה מיועד לסיור חופשי ברחובות טבריה כל אחד לפי רצוני . בקור בקבר הרמבם{אני מצפה מיעל בהזדמנות הראשונה שתספר לנו קצת מידיעותיה על הרמבם } בקור בקברו של רבי עקיבא .סיור בשפת ימה של הכנרת ועוד כהנה וכהנה . יום רביעי כמובן הכנות ונסיעה הביתה. לא גומר את תאור הארועים לפני שאציין שהיה לנו כל ערב בידור באולמי המלון על ידי צוות הבידור של בית המלון שהיה על רמה די גבוהה רקודים כל ערב וכן הגשת שמפניה על חשבון המלון לכל הנופשים לקראת השנה החדשה . טוב לא אלעה אותכם יותר . אני מסתכל החוצה ורואה שמש יפה לכן אני חייב לצאת ולההנות מהשמש היפה . בזה אסיים לא לפני שאגיד בקר טוב לכל אלה שכתבו הבקר לפני ואציין את כינויהם אחד אחד. בקר טוב ל:יעלי--אמי היחיד-מנורה-מקסימה -בועז-דרדרית-maor-bimbo-lernebe- ואחרונה חביבה offe

izuizu

New member
בקר טוב אממי -בקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

אם אינני טועה כבר אמרתי לך אממי לפני שנסעתי שאני כן רוצה ומקווה להשתתף במפגש וביחוד שזה יום הולדת שלך.ובכן יש לך הסכמתי העקרונית אפילו שאינני יודע את הפרטים איפה זה . אני אתעדכן יותר מאוחר . כמובן אם נעדרים מהבעת מספר ימים כשחוזרים יש לחץ לפתרון בעיות שהתעוררו במשך הימים ושלא באו על פתרונן לכן אני עסוק בפתרון הבעיות הנ"ל .הנופשון/הטיול היה מוצלח ביותר ומזג האויר הגשום כלל לא הפריע . ביום הראשון בדרך לטבריה עצרנו בחצור הגלילית במפעל לייצור תבלינים וכן במפעל לייצור שיכר שם קיבלנו הסבר על הייצור וכן טעמנו מהמוצרים המוגמרים וכן רכשנו מוצרים שונים . ביום השני ערכנו סיור סובב כנרת סיור נחמד ומאלף סיור ברמת הגולן ביקור בעיירה הנחמדה והנקיה קצרין ביקור ביקבי הגולן ןכן ארוחת צהריים במסעדת הדגים בעין גב שם אכלנו ארוחת דגים מעולה . הסיור לא יהיה מושלם אם לא אציין את ההסבר המקיף המעניין של המדריך שלנו שהציון שאני יכול לתת לו הוא מעל ל-10 .חזרנו למלון עייפים אך מרוצים .יום השלישי היה מיועד לסיור חופשי ברחובות טבריה כל אחד לפי רצוני . בקור בקבר הרמבם{אני מצפה מיעל בהזדמנות הראשונה שתספר לנו קצת מידיעותיה על הרמבם } בקור בקברו של רבי עקיבא .סיור בשפת ימה של הכנרת ועוד כהנה וכהנה . יום רביעי כמובן הכנות ונסיעה הביתה. לא גומר את תאור הארועים לפני שאציין שהיה לנו כל ערב בידור באולמי המלון על ידי צוות הבידור של בית המלון שהיה על רמה די גבוהה רקודים כל ערב וכן הגשת שמפניה על חשבון המלון לכל הנופשים לקראת השנה החדשה . טוב לא אלעה אותכם יותר . אני מסתכל החוצה ורואה שמש יפה לכן אני חייב לצאת ולההנות מהשמש היפה . בזה אסיים לא לפני שאגיד בקר טוב לכל אלה שכתבו הבקר לפני ואציין את כינויהם אחד אחד. בקר טוב ל:יעלי--אמי היחיד-מנורה-מקסימה -בועז-דרדרית-maor-bimbo-lernebe- ואחרונה חביבה offe

izuizu

New member
בקר טוב judהיחידה לא שמתי לב

לא ראיתי אותך ולא הזכרתי אותך . סליחה מתנצל ואומר לך בקר טוב מיוחד

izuizu

New member
שלום לך jud- נכון שקטה ../images/Emo24.gif

אבל גם מים שקטים חודרים עמוק .lol

בקר טוב

אחרי בריכה מרעננת ורכיבת אופנים של בקר , אפשר להתחיל לפנק את החברה האישית

offe

New member
בוקר זוהר כנגד כל התחזיות ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif:

איזה כייף לקום לבוקר מלא אור אשר גרש את האפור. ברכות לסוחטי המיצים כדי לענג את החברים כוס מרעננת לגמתי המון ויטמין C רויתי. יזוזו ברוך שובך מהחופש תמיד בריא לקחת נופש אמילה ומנורה גם הן בנופשים תהנינה תתענגה תמלאנה מצברים. (המשך אין חרוזים) יום נפלא ומואר לכולם ליושבים מול מסך מואר המקרין חום ולבביות, היוצאים לעמלם יומם לסידורים, ללימודים איך שלא יהיה היו מרוצים ומאושרים. בידידות
offe

אנימו

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ומאיר פנים ולננה../images/Emo39.gif

זה עתה צפיתי בתמונות . מקסימות. הרבה נחת.

נֵנָה

New member
ערב טוב לכם חביבים שלי ../images/Emo24.gif

אממי'לה שתהיה לך נסיעה טובה ובילוי נעים בים המלח ואל תשכחי, לא לשתות את המים שלו, הם מלוחים ...
תודה על המיץ הנהדר שהכנת לנו... גם תפוזים וגם רימונים
חונושקה גם אני אוהבת מיץ רימונים וקוראת לו "נקטר האלים"
באותה קטגוריה עומד גם מיץ הפומלית, אבל רק כשהיא מוצלחת ומתוקה
בימים אלה אני משופעת באירועים משמחים. היום ביליתי עם כלתי והנכדים. הגדולים ערכו לי מופע שירה ותנועה על רקע המוסיקה של הפסטיגל, כשעומר הקטנה משתתפת פעילה במילמולים וקולות שירה. ובכלל, ניהלתי איתה היום שיחה ארוכה ארוכה, מלאה ציוצים, מלמולים, הגיות וחיוכים, ממש טוב על הנשמה
מחר יש לנו בריתה אצל חברים בעפולה ובמוצ"ש מסיבת הפתעה לחברה יקרה מאד שלי לכבוד יום הולדתה ה-60. בשבוע הבא התערוכה של אממי'לה ובשבוע שאחריו, גולת הכותרת
מפגש ימי ההולדת של אממי וחונושקה. איזה כיף
שנזכה כולנו רק לבריאות ושמחות כאלה
נהנית בחברתכם, מתי שאני רק יכולה

ננה'לה, אם תרגישי שאת מתבלבלת מרוב

ארועים, אז אני מתנדבת להיות המזכירה שלך....

HAVA159

New member
emmy5 צהרים טובים מחר אני נוסעת

לירושלים לבת לנכדים ולנינים המון זמן לא ראיתי אותם. אני כל כך מתגעגעת
עוד אכתוב היום, בינתיים יום נפלא והרבה בריאות לכל הפורום. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
חוואל'ה , שבת שלום , נסיעה טובה

תהני ,, אני לא הייה כאן כל השבוע ,אני נוסעת לים המלח .. תהני במשפחה,להתראות..שבת שלום ,אממי

HAVA159

New member
emmy5 ערב טוב נסיעה טובה ../images/Emo24.gif

תבלי ותהני, וחיזרי הביתה בשלום ובבריאות,אם המון שמחת חיים. אוהבת
אותך ו
לדרך, חוה

izuizu

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifשלום לך ציפי 40../images/Emo141.gif

אני קצת קשה הבנה . מוכנה להבהער לי משמעות הציטטה שכתבת ?? . תודה מראש

למעלה