ברור , רק זה מה שיש ליחוש הומור לא חסר לך![]()
ברור , רק זה מה שיש ליחוש הומור לא חסר לך![]()
לפי האייקון צריך לבדוק מה עוד יש לךברור , רק זה מה שיש לי![]()
את מוזמנת לבדוקלפי האייקון צריך לבדוק מה עוד יש לך![]()
ברוך הבא סבוש. גם אני אפתח דף חדש.זה 'סבא'..
בשיחה שהיתה לי אמש עם חורזת הילבנו בינינו את העניינים וסוכם שנפתח כאן דף חדש.
היגיע הזמן לשים את החתול השחור שעבר כאן, הרחק מאחור.![]()
הלו נסיך מזה ? אתה שלי לא?את מוזמנת לבדוק
באמת? לא ידעתי..הלו נסיך מזה ? אתה שלי לא?
מקבלת את ההזמנה אם שמלת תחרה מרשהאת מוזמנת לבדוק
אני אמור לאשר לא?מקבלת את ההזמנה אם שמלת תחרה מרשה![]()
תאשר, למה לאאני אמור לאשר לא?
אני מאד שמח שהילבנו.ברוך השב לקומונה חורזים וכותבים ה-שלך!
שמחה שהילבנו את העניינים!
דייייייייי כי מה? חייבם להזמין תור כדי להפריד את לשונך ממקום רגיש אצל בן? לא ראוי... שנינו וכל באי הפורום יודעים במפורש, שמשתמש שנחסם, אינו רשאי לשוב ולככב בפרדס תחת כינוי חדש. הדבר קבוע בנוהלי האתר ואת מפירה זאת ביודעין. אז חלאס. דיי. רדי ממנו. לא ראוי שהוא יתנהל בפרדס כל עוד הוא חסום תחת כינויים אחרים, ורק ההנהלה תחליט אם לשבט או לחסד. יוחלט שיותר לו להישאר? הם יפסידו אותי. ואם יוחלט להותיר אותי, לו לא תהיה זכות לבקר בפרדס. אז לידיעת כולם. איני משחק בהורדת ידיים, אבל לאיש ההוא לא תותר הכניסה לפרדס כל עוד כוח הניהול נותר בידי.ברוך השב לקומונה חורזים וכותבים ה-שלך!
שמחה שהילבנו את העניינים!
ברוך השב סבאזה 'סבא'..
תודה מקסים.ברוך השב סבא
חסרת לנו, לא יפה לרעות בשדה של אחרים.
שמח שאתה כאן.זה 'סבא'..
שמח שאתה כאן.שמח שאתה כאן.
אין תחליף לקומונה שלנו.
ברוך החוזר❤ עדיף להשאער מתחים מאחורזה 'סבא'..
אנ'לא יודע מה ליבנתם אתם ביניכם, אבל איתי לא ליבנת דבר ואין לי כל כוונה ללבן אתך מאום. אתה נזרקת מהדלת ושבת דרך החלון. נזרקת מהחלון ובאת מהארובה. נזרקת מהארובה ותגיע מחרך הכותל... כזה אתה?זה 'סבא'..
אין דבר כזה בתפוז. אולי חוק שמישהו אישי המציא, אבל לא הנהלת תפוז.אנ'לא יודע מה ליבנתם אתם ביניכם, אבל איתי לא ליבנת דבר ואין לי כל כוונה ללבן אתך מאום. אתה נזרקת מהדלת ושבת דרך החלון. נזרקת מהחלון ובאת מהארובה. נזרקת מהארובה ותגיע מחרך הכותל... כזה אתה?
והלוא כל מערכת החסימות באתר, נסמכת על כך, שאדם שנחסם אינו רשאי לחזור תחת כינוי חדש. כי אחרת. אין כל טעם לחסום.
אתה יודע זאת כמנהל פורום לשעבר, וגם חורז בשקיקה יודעת זאת כמנהלת נוכחת. וכן. גם אני יודע זאת, אבל למרות הכל, עצמתי עין ואיפשרתי לך להשתתף בפורום שאותו אני מנהל, תחת כינוי חדש שהמצאת לעצמך.
אלא שאז, אתה התחלת להפיץ מידע מפורום לפורום, שגם זה נוגד את הנהלים (לפחות של הפורום בו שנינו נמצאים כעת), ואני נאלצתי למחוק חלק מהתגובות הפוגעניות שלך שם. הזהרתי אותך אז, שאם תמשיך. אתה תיחסם אך אתה לא נשמעת לי ועל כן נחסמת באופן סמלי בלבד ל-3 ימים. אבל זה לא הועיל. אתה שבת, וישר נכנסת כדי להסית את באי הפורום שלי כנגדי.
אז עד כאן. נחסמת כסבא? באת כ"זה עומד לי". נחסמת כעומד לי? אינך רשאי לשוב כבן 3345. אז אם תרצה. נבדוק זאת גם מול המשטרה. בא לך? כי אם כן, ראוי שכבר עכשיו אכין את עצמי להגיש נגדך תלונה.
נו באמת... את הרי לא מנהלת את הפורום מאתמול בבוקר והרי ברור לך, שאם את כבר באה וחוסמת את יענקלה' את לא תרצי לגלות שתוך שעה הוא יופיע כצביקה וימשיך ויחרב לך את הפורום. אם את חוסמת, יש לכך סיבה, ואם האיש חוזר ומופיע, הרי שהוא הרס לך את עילת החסימה. האם הנהלת הפורומים תיתן למנהל סמכות לחסום, כאשר מנגד, יבוא החסום ויצוץ לו שוב? או... האם זה תקין, שמנהל אחד יחסום והאחר יחרבן עליו בעמידה ויבטל לו את החסימה? ככה גדלת? ככה חינכו אותך? מאיפה זה בא לך? בחיאת חורזת. רק תגידי ותסבירי לכולם מאיפה זה בא לך.אין דבר כזה בתפוז. אולי חוק שמישהו אישי המציא, אבל לא הנהלת תפוז.
"שאדם שנחסם אינו רשאי לחזור תחת כינוי חדש. כי אחרת. אין כל טעם לחסום"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.