בוקר טוב לכולם.

מצב
הנושא נעול.

מ ש ה 53

Well-known member
2. למי מותר להשתמש באתר?

כל גולשת מוזמנת להשתמש באתר, כל עוד היא מקבלת על עצמה את התנאים של תקנון זה [ככל שהנך מתחת לגיל 18, אנא שימי לב לתנאים המיוחדים החלים לגביך, בהמשך התקנון].

5.2 יחד עם זאת, תפוז רשאית למנוע השתתפות של גולשת כלשהי (בכל האמצעים העומדים לרשותה) בחלק מהשירותים או בכולם, לתקופה מוגבלת או בלתי מוגבלת, בהתאם לשיקול דעתה הבלעדי ומכל סיבה שהיא. אף על פי שבדרך כלל אנחנו נשתמש בזכותנו זו (כאמור על פי שיקול דעתנו) רק במקרים מיוחדים - למשל מקרים בהם יעלה חשש שהפרת את הוראות התקנון (או כל תקנון אחר באתר) או הוראות הדין, או במקרה בו תפגעי או תנסי לפגוע בהתנהלותו התקינה של האתר או בצד שלישי כלשהו, אנו נהיה רשאים לעשות כן ככל שנהיה סבורים, לפי שיקול דעתנו הבלעדי, כי נכון לעשות כן ולא נהיה חייבים להסביר או לנמק החלטה שלנו בעניין.

5.3 גולשת שהשתתפותה נמנעה כאמור, לא תהיה רשאית לשוב ולהשתתף תחת שם משתמש אחר בתקופת ההגבלה

האם הבנת את זה מנהלת נכבדה?

פנינה10כחולה

Well-known member
2. למי מותר להשתמש באתר?

כל גולשת מוזמנת להשתמש באתר, כל עוד היא מקבלת על עצמה את התנאים של תקנון זה [ככל שהנך מתחת לגיל 18, אנא שימי לב לתנאים המיוחדים החלים לגביך, בהמשך התקנון].

5.2 יחד עם זאת, תפוז רשאית למנוע השתתפות של גולשת כלשהי (בכל האמצעים העומדים לרשותה) בחלק מהשירותים או בכולם, לתקופה מוגבלת או בלתי מוגבלת, בהתאם לשיקול דעתה הבלעדי ומכל סיבה שהיא. אף על פי שבדרך כלל אנחנו נשתמש בזכותנו זו (כאמור על פי שיקול דעתנו) רק במקרים מיוחדים - למשל מקרים בהם יעלה חשש שהפרת את הוראות התקנון (או כל תקנון אחר באתר) או הוראות הדין, או במקרה בו תפגעי או תנסי לפגוע בהתנהלותו התקינה של האתר או בצד שלישי כלשהו, אנו נהיה רשאים לעשות כן ככל שנהיה סבורים, לפי שיקול דעתנו הבלעדי, כי נכון לעשות כן ולא נהיה חייבים להסביר או לנמק החלטה שלנו בעניין.

5.3 גולשת שהשתתפותה נמנעה כאמור, לא תהיה רשאית לשוב ולהשתתף תחת שם משתמש אחר בתקופת ההגבלה

לא יודעת מה קרה קראתי מה שהבאת וכתוב תפוז רשאית. מי היא תפוז חורזת ?

GoldenEyes

Well-known member
2. למי מותר להשתמש באתר?

פנינוש היזהרי לך פן תיחסמי ע"י אלוף החסימות בתפוז

מ ש ה 53

Well-known member
לא יודעת מה קרה קראתי מה שהבאת וכתוב תפוז רשאית. מי היא תפוז חורזת ?
נו באמת. כשנרשם 'תפוז', הכוונה היא להנהלת תפוז ו/או לכל מי שהוסמך על ידה, שהרי אילולא כן, לשם מה נחוצים המנהלים?
המנהלים מקבלים הסמכה לפעול בשם ההנהלה ובשם התקנון, למען שמירה על הסדר הטוב.
ללא הסמכה זו, לא היית מצפה שיגיע אדם כלשהו שיטען כי סמכות תפוז בידו והוא יהא רשאי למחוק תגובה, לערוך תגובה או לחסום משתמש רק כי בא לו...
דע עקא, כי למנהל ישנן אפשרויות שלא נמצאות בידי כל גולש אחר, ומסמכותו להפעילן עפ"י שיקול דעתו הנדרש.
נכון. זכותך כגולשת לפנות אל הנהלת האתר, ולהלין על מנהל, שהחליט להתעמר בך, וכהוכחה לדברייך, תציגי רשומות שהוא הסיר או ערך, או שתאמרי שהוא חסם אותך לחודשיים ויום. מאד ייתכן מצב, שבו מנהלי האתר, שסמכותם גבוהה מזו של מנהל הפורום, שהוא למעשה פועל כאן בהתנדבות מלאה, יחליטו שהמנהל הגזים והם ימתיקו את העונש.
לי דווקא קרה דבר הפוך. ההנהלה חסמה משתמש לצמיתות, ואני התחננתי שייתנו לו עוד צ'אנס ויקצרו את תקופת החסימה. המנהל סירב והחסימה נותרה בעינה עד ליום שבו התחלף מנהל האשכול. יש לציין, כי המנהל החדש הסכים להמתיק את העונש כאות של רצון טוב.
מקווה שסיפקתי את סקרנותך.

Sara 40

Active member
נו באמת. כשנרשם 'תפוז', הכוונה היא להנהלת תפוז ו/או לכל מי שהוסמך על ידה, שהרי אילולא כן, לשם מה נחוצים המנהלים?
המנהלים מקבלים הסמכה לפעול בשם ההנהלה ובשם התקנון, למען שמירה על הסדר הטוב.
ללא הסמכה זו, לא היית מצפה שיגיע אדם כלשהו שיטען כי סמכות תפוז בידו והוא יהא רשאי למחוק תגובה, לערוך תגובה או לחסום משתמש רק כי בא לו...
דע עקא, כי למנהל ישנן אפשרויות שלא נמצאות בידי כל גולש אחר, ומסמכותו להפעילן עפ"י שיקול דעתו הנדרש.
נכון. זכותך כגולשת לפנות אל הנהלת האתר, ולהלין על מנהל, שהחליט להתעמר בך, וכהוכחה לדברייך, תציגי רשומות שהוא הסיר או ערך, או שתאמרי שהוא חסם אותך לחודשיים ויום. מאד ייתכן מצב, שבו מנהלי האתר, שסמכותם גבוהה מזו של מנהל הפורום, שהוא למעשה פועל כאן בהתנדבות מלאה, יחליטו שהמנהל הגזים והם ימתיקו את העונש.
לי דווקא קרה דבר הפוך. ההנהלה חסמה משתמש לצמיתות, ואני התחננתי שייתנו לו עוד צ'אנס ויקצרו את תקופת החסימה. המנהל סירב והחסימה נותרה בעינה עד ליום שבו התחלף מנהל האשכול. יש לציין, כי המנהל החדש הסכים להמתיק את העונש כאות של רצון טוב.
מקווה שסיפקתי את סקרנותך.
אני לא נוהגת לכתוב כאן הרבה-. אבל לעניות דעתי אתה מתעסק יותר מדי בנושא הזה שקשור לניהול הפורומים-.
איך שאני רואה את זה-. התעסקות שלך נועדה להאדיר את שמך ברבים-. ולזרות אימה בלב הגולשים-.
תעשה טובה- תחסום את מי שתחסום- אבל בבקשה תן שקט לאנשים-.

GoldenEyes

Well-known member
אני לא נוהגת לכתוב כאן הרבה-. אבל לעניות דעתי אתה מתעסק יותר מדי בנושא הזה שקשור לניהול הפורומים-.
איך שאני רואה את זה-. התעסקות שלך נועדה להאדיר את שמך ברבים-. ולזרות אימה בלב הגולשים-.
תעשה טובה- תחסום את מי שתחסום- אבל בבקשה תן שקט לאנשים.
תיזהרי גם את :)

מ ש ה 53

Well-known member
תעשה טובה- תחסום את מי שתחסום- אבל בבקשה תן שקט לאנשים.
שרה יקרה!
כשאני חוסם, יש סיבה לחסימה.
אני חוסם כשאנשים מתבטאים לגופו של כותב, מקללים, מנאצים או קובעים עבורו קביעות רפואיות או פסיכיאטריות.
אין לי שום עניין לחסום משתמש שמתנהל כראוי אבל יש כללים ואחד מהם, הוא שלנחסם אסורה כניסה תחת כינוי חדש.
אין כל שיניים לחסימה, כאשר הנחסם שב ומופיע. על זה יקום וייפול דבר ועל זה ועל זה בלבד כל הדיון שכאן.

מ ש ה 53

Well-known member
פנינוש היזהרי לך פן תיחסמי ע"י אלוף החסימות בתפוז
חבר יקר, אין לי שום כוונה או עילה לחסום משתתפים שאינם מגיבים בפורום שאותו אני מנהל. לפורום זה יש מנהלת, ואני מכבד את החלטותיה.
היה זה מקרה יחיד ונדיר במיוחד, בו חסמתי משתתף שלא בפורום שלי, אבל הייתי עושה זאת גם אילו הייתי מוצא אותו בכל פורום אחר, מנוהל או שלא מנוהל.
התנהלותו של אותו נחסם הייתה ונותרה מחפירה ואין שום סיבה שבעולם לאפשר לו לשוב ולהופיע תחת עוד ועוד כינויים. זה כל הסיפור.

2. למי מותר להשתמש באתר?

כתבתי לך כבר את זה מזמן, ראה תגובה #69 שלי שבאה בעקבות תגובה #38 שלי וגם הבהרה בתגובה #43 שלי.

Sara 40

Active member
שרה יקרה!
כשאני חוסם, יש סיבה לחסימה.
אני חוסם כשאנשים מתבטאים לגופו של כותב, מקללים, מנאצים או קובעים עבורו קביעות רפואיות או פסיכיאטריות.
אין לי שום עניין לחסום משתמש שמתנהל כראוי אבל יש כללים ואחד מהם, הוא שלנחסם אסורה כניסה תחת כינוי חדש.
אין כל שיניים לחסימה, כאשר הנחסם שב ומופיע. על זה יקום וייפול דבר ועל זה ועל זה בלבד כל הדיון שכאן.
משה יקירי-, אתה לא חושב שאתה לוקח את התפקיד הזה של הניהול יותר מדי רחוק-?
הרי מאחורי השמות של המשתמשים- יושבים אנשים בשר ודם- כמוך וכמוני-.
לדעתי ניתן ואפשר במסגרת התפקיד החשוב שלקחת על עצמך- לנסות להתפשר-.
יכולת להיות בקלות- חביבם של כולם-. אתה יודע שזה לא כך-. האנשים ממורמרים-.
תאמין לי שעדין לא מאוחר-. אתה יכול לשנות דברים לטובה-.

ben3211

Member
זה 'סבא'..|אליהו|
בשיחה שהיתה לי אמש עם חורזת הילבנו בינינו את העניינים וסוכם שנפתח כאן דף חדש.
היגיע הזמן לשים את החתול השחור שעבר כאן, הרחק מאחור. |חתול|

Ahava42

Active member
זה 'סבא'..|אליהו|
ברוך הבא
ואכן טוב להשאיר חתולים שחורים מחוץ לקומנה שלנו.
התגעגעתי

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
זה 'סבא'..|אליהו|
ברוך השב לקומונה חורזים וכותבים ה-|בית| שלך!
שמחה שהילבנו את העניינים!

מצב
הנושא נעול.
למעלה