אני חייב להגיב כאן.
אז ככה. כשם שיש נחש עם 9 ראשים וחתולים עם 9 נשמות, כך גם בן.
זרוק אותו מהדלת? הוא יופיע בחלון. תשליך אותו מהחלון ויצוץ מהארובה. תחסום לו את הארובה, ואז הוא כבר ימצא חרך בקיר ויעבור דרכו. כזה הוא.
אז הסיפור התחיל זה מכבר.
האיש (תחת הכינוי החביב "סבא"), החל לנהל כאן מריבה רבת משתתפות. הוא תקף בה לפחות 3 מנשות הפורום, קילל, גידף, השמיץ, קבע קביעות פסיכיאטריות ועוד כיוצא באלה.
רק לאחר מספר ימים של חגיגת נאצות מבחילה, החליטה המנהלת לחסום את האיש "לצמיתות".
איני יודע איך קרה ה"נס" אבל 3 או 4 ימים לאחר מכן, חסימתו בוטלה מידי שמיים. מה שברור הוא, שלא אני הייתי זה שביטל את החסימה, כי אין לי כל רצון לשבור מילה של מנהל שכן. אז אותי אפשר להוציא כעת מהמשוואה. זה לא הייתי אני.
בכל מקרה, האיש הנקלה הזה, לא שקט על שמריו. הוא יצר לעצמו פרופיל חדש, בניגוד מוחלט לנוהלי האתר והפורומים, והוא החל לכתוב בפורום שאותו אני מנהל: אקטואליה.
והיו בידי 2 ברירות: האחת, להתיישר עם נהלי האתר ולחסום את שמו החדש כנדרש, והאחרת, להעלים עין, תוך ידיעה שאיני פועל כשורה.
בחרתי באפשרות השנייה, וזאת משום שהיה קשר ידידותי "של אמת" ביני לבין ה"דבר ההוא".
לא חלף יום, ו'הדבר ההוא' החל להעביר "אצלי" מסרים על המריבות שהיו לו בפורום המכובד הזה, ואני כמי שמכבד את מנהלת הפורום ואת רצונותיה, מחקתי את העברת התככים הזו לאלתר. במקביל, ביקשתי מ'הדבר ההוא', שיחדל להכניס תככים לפורום שלי ולהעביר שינאות מפורום לפורום. הזהרתי אותו במקביל, שאם ימשיך כך, איאלץ לחסום אותו. אלא שהוא לא חדל והוא נחסם לתקופה סמלית בת 3 ימים. כל מי שמכיר אותי כמנהל, ירים כעת גבה: "מה? רק 3 ימים? זה לא מתאים למשה 53. זה לא הוא". אבל עובדה. רק רציתי להראות לו, שיש דרכים לעצור את הגועל שהוא מפיץ, וכשאין ברירה, זה מה שעלול לקרות ואף להתארך.
עברו הימים ו'הדבר ההוא' שב לסורו. הוא כתב בפורום שלי 2 תגובות, ובהן הוא קרא לכל באי הפורום להתאגד ולהגיש תלונה נגדי ונגד דרכי הניהול שלי להנהלת הפרדס. כן. 'הדבר ההוא', שלמעשה ניצל את טוב ליבי, שבכלל איפשרתי לו להופיע אצלי בפורום, בא להסית את באי הפורום, ו'הדבר ההוא' גם מעז לאיים שהוא יהיה הראשון שיחתום. הוא ולא אחר. הוא. שכניסתו לפרדס אסורה בתכלית, יהיה הראשון. הבנתם?
אז פניתי להנהלת הפרדס והודעתי להם חד משמעית: "זה או הוא או אני" הודעתי שם, שהוא חוטא לתקנון ומופיע בעוד ועוד כינויים, תוך שהוא מנצל את עצימת העיניים וכל מה שמסביב. אז מילא, אילו היה מדובר באדם שפוי, שאפשר לשוחח עמו. אבל עם 'הדבר הזה'? חייבים לעצור את הטירוף. נקודה.
אז כעת אני רואה שחסימתו שוחררה, אבל עדיין לא זכיתי לקבל מענה מהנהלת הפרדס.
אז מבחינתי הוא חסום והוא יישאר חסום עד שההנהלה תחליט, אם היא תוותר על מנהל וותיק שמנהל כאן בנאמנות 3 פורומים, או שהיא תוותר על אדם שקשה לחיות במחיצתו. ועד שזה יקרה, הוא ייחסם, אם בברכתה של מנהלת הפורום החביבה ואם לא.
אין לי כל כוונה לשחק בהורדת ידיים או להביא גולש כלשהו לכלל סיפוק, שהנה ה'דבר ההוא' נחסם. אבל כמנהל שיש לו סמכות לחסום, אשתמש בסמכותי, כל עוד היא קיימת בידי. והלוא הנהלת הפורומים לא הייתה מותירה בידי את האפשרות לחסום כל משתמש בכל פורום, אילו היה הדבר מנוגד לכללים שעליהם הם אמונים.
זהו. כולי תקווה, שלפחות עד לרגע שהנהלת הפרדס תחליט על מי היא מוותרת, מנהלת הפורום לא תשוב ותרפה אי ידיי. כי אני אחזור על המעשה בכל זמן נתון.
ולא. אל תנסו לשכנע אותו, שאם אני איפשרתי ל'דבר ההוא' להופיע אצלי בפורום תחת כינוי חדש ובלתי חוקי. אומר הדבר שגם כעת אני אמור לוותר לו, כי "נתתי כבר תקדים". נהפוכו. נתתי תקדים. נכוויתי והבנתי ששגיתי ולא עוד. סוף דבר.