חחחחחחחחחחחחח
ש שולינקה 27 New member 23/9/02 #14 חחחחחחח,,,,מיכל 31,,, סנובה...? אנא סנובה????? בוקר טוב יקירתי,,, בוקר מצויין חמדתי,, מה שלומך הבוקר,, ומה שלום בעלה,,
חחחחחחח,,,,מיכל 31,,, סנובה...? אנא סנובה????? בוקר טוב יקירתי,,, בוקר מצויין חמדתי,, מה שלומך הבוקר,, ומה שלום בעלה,,
מ מיכל31 New member 23/9/02 #19 שלומי מצוין ובעלה, בא זורק בוקר טוב ואפילו לא טורח לבדוק מי עונה לו. חחחחחחחחח
ש שולינקה 27 New member 23/9/02 #41 בעלההההההההה,,,,, אם שלומי טוב,, ושלך גם,, אז שלומנו,,,???? מצויין,,,
S sahr12 New member 23/9/02 #52 כמה נפשות אתם???חחחחחחח תביאי פיתות...כמה בקבוקי שתייה,סטיקים,שיפודי פרגיות,בקבוק יין, רדיו דיסק על בטריות,קערת סלט,כלים חד פעמיים..וזהו! טוב??????????
כמה נפשות אתם???חחחחחחח תביאי פיתות...כמה בקבוקי שתייה,סטיקים,שיפודי פרגיות,בקבוק יין, רדיו דיסק על בטריות,קערת סלט,כלים חד פעמיים..וזהו! טוב??????????
S sahr12 New member 23/9/02 #54 כמה נפשות אתם???חחחחחחח תביאי פיתות...כמה בקבוקי שתייה,סטיקים,שיפודי פרגיות,בקבוק יין, רדיו דיסק על בטריות,קערת סלט,כלים חד פעמיים..וזהו! טוב??????????
כמה נפשות אתם???חחחחחחח תביאי פיתות...כמה בקבוקי שתייה,סטיקים,שיפודי פרגיות,בקבוק יין, רדיו דיסק על בטריות,קערת סלט,כלים חד פעמיים..וזהו! טוב??????????
מ מייקי31 New member 23/9/02 #53 קודם כל אותי בענין הארגון אני לא בטוחה שאני הכתובת המועדפת הייתי מציעה לנסות את שולינקה (היא נראית טובה בארגונים)
קודם כל אותי בענין הארגון אני לא בטוחה שאני הכתובת המועדפת הייתי מציעה לנסות את שולינקה (היא נראית טובה בארגונים)
ק קורל המיסתורית New member 23/9/02 #59 ואני ... סיימתי את יום העבודה שלי (חוה"מ, חצי יום). אז ניפגש כאן מחר. אל תשכחו לקחת אותי בחשבון בפיקניק שלכם.
ואני ... סיימתי את יום העבודה שלי (חוה"מ, חצי יום). אז ניפגש כאן מחר. אל תשכחו לקחת אותי בחשבון בפיקניק שלכם.