בוקר טוב לכולם

היתה מישהי שהתקיפה אותי

שאלתי שאלה שלא היתה לטעמה והיא מיהרה להציג אותי באורח שגוי. רק סער מיהר להגן עלי ועל כך שמורה לו תודתי.

מיכל31

New member
אה עכשיו נזכרתי מי את

טוב מה שנכון נכון, גם לי הוא שימש משענת לא מעט פעמים ועל זה היום אנחנו חברים טובים!

גם לי הוא שימש משענת

קנה רצוץ

צהריים טובים ../images/Emo25.gif

מצאתי ת´תחתונים שלך... היו זרוקות אצלי באוטו עם שקית של סוכריות קופצות...

sahr12

New member
עכשיו נזכרתי..........

נכון, היא לא תקפה אותך היא הייתה במחזור.....בעיקרון כולם-ו חביבים-ות פה..... תרגישי בנוח... מייקי????????????????קח ממנה תמעיל שים בקולב... פנטום??????????תפרום את חולצתה.....חחחחחחחח חני???????קח תגרביונים שלה..... בעלה של מיכל???? בא תראה איזה יופי.........חחחחחחחח

sahr12

New member
זה היה בלי כוונה מיכל.......

בדיוק יצאתי מהאמבטיה בלי חלוק........סליחה אם נבהלת...חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........

מיכל31

New member
טוב זה קורה לי לי בעלי

או בסביבת נשים יפות, תסיקו את המסקנה גברים!

קורל המתוקה, השנונה והסקסית !!!

ברוכה הבאה !!! איך ? איך ? איך פיספסתי אותך בפעם הראשונה ? אני בוש ונכלם !!! זכית בארוחה זוגית איתי על חשבונך !!! תביאי נשיקה ויהיה בסדר... וסער...תוריד ת´יד שלך מהאגו שלה...

מיכל31

New member
תמשיכי לנסות לא להתייאש!

גם אותי הם ניסו לזרוק ואני כאן על אפם ועל חמתם נכון סער?

sahr12

New member
כן,חמותי לא סובלת אותך....חחחח

אבל את "נעץ"........חחח

מיכל31

New member
תיכף אני אנעץ בך

את הציפורניים שאין לי, מפרגנת לו וזה משתין עליי בקשת לך, לך תהיה זמר מזרחי עדיף לך!

הסינגל הראשון בדרך... ../images/Emo79.gif

היא תקעה ציפורניה בליבי שחטה את הציפור שבי, חשבה שמשתין עליה בקשת איך לא נפלה לי ברשת. אההההההיייייי... אההההההייייי... תחזרי אלי, תחזרי בשבילך אחתוך את אברי כי שמעתי שנשים עושות לך את זה אני הולך לעשות הגדלת חזה. אל תלכי מיכל אל תלכי בלעדייך אאבד את כוחי, את יא עייני יא רוחי את משגעת את מוחי. אל תלכיייייייייייייייי

למעלה