ונראה לך שאתה מסוגל עלי... אני לא צריכה לגשת יביאו לי לא כמוך ....
ש שמנה משגעת New member 4/8/09 #44 ונראה לך שאתה מסוגל עלי... אני לא צריכה לגשת יביאו לי לא כמוך ....
ב בא לבד2 New member 4/8/09 #45 חחחחח משעשעת את על הבוקר שמנה.. אני אוכל כמוך עשרים לנשנוש של לפני האוכל.. שיביאו לך סבבית..
ב בא לבד2 New member 4/8/09 #50 חחחחחח איזה בדיחות על הבוקר פששש.. אני אתן לך שוב להנות מהספק שאת צודקת שמנה.. עד היום אין מצב שלא טעמתי ממי שרציתי. אז תיזהרי שאני לא אעמוד מאחורייך.. מממ...
חחחחחח איזה בדיחות על הבוקר פששש.. אני אתן לך שוב להנות מהספק שאת צודקת שמנה.. עד היום אין מצב שלא טעמתי ממי שרציתי. אז תיזהרי שאני לא אעמוד מאחורייך.. מממ...
ש שמנה משגעת New member 4/8/09 #55 מישהו קם במצב רוח מרומם ... מה קורה בא לבד ??? אם יש ספק אין ספק !!!! לא יקרה ולא יהיה מממממ אתה בעצמך
מישהו קם במצב רוח מרומם ... מה קורה בא לבד ??? אם יש ספק אין ספק !!!! לא יקרה ולא יהיה מממממ אתה בעצמך
ב בא לבד2 New member 4/8/09 #70 כן אני רוקד בחתונות של חברים.. יש פה הרבה פנויים אני מאמין.וגם פנויות. מה את מחפשת תלוי?
ש שמנה משגעת New member 4/8/09 #75 לא מחפשים מישהו אמר לי שאהבה יכולה לבוא ממקומות מפתיעים מחכה להפתעה
ב בא לבד2 New member 4/8/09 #76 מי שאמר לך את זה מאד צדק האמת.. זה נכון אהבה יכולה להגיע ממקומות מפתיעים.וברגעים שאת הכי לא מצפה.. אולי דווקא פה תכירי את אהבת חייך מי יודע.. גברים קדימה להתעורר..
מי שאמר לך את זה מאד צדק האמת.. זה נכון אהבה יכולה להגיע ממקומות מפתיעים.וברגעים שאת הכי לא מצפה.. אולי דווקא פה תכירי את אהבת חייך מי יודע.. גברים קדימה להתעורר..
ב בא לבד2 New member 4/8/09 #42 בוקר טוב. כמה רעש אתם עושים על הבוקר.יניב הבאת להן כבר את האייס קפה?? עד לפה הרחתי את הריר שנוזל להן.. ואני עכשיו שותה את ההפוך שלי עם הרבה קצף.. ואת הסיגריה הראשונה של הבוקר..
בוקר טוב. כמה רעש אתם עושים על הבוקר.יניב הבאת להן כבר את האייס קפה?? עד לפה הרחתי את הריר שנוזל להן.. ואני עכשיו שותה את ההפוך שלי עם הרבה קצף.. ואת הסיגריה הראשונה של הבוקר..