אני רב רק בלילה חתולה.. רק התעוררתי והמשגעת הזאת אעלק מי הוא.. חחחחחחחחחחחחחחחחח גדול..
ב בא לבד2 New member 4/8/09 #48 אני רב רק בלילה חתולה.. רק התעוררתי והמשגעת הזאת אעלק מי הוא.. חחחחחחחחחחחחחחחחח גדול..
ח חתולת דבש1 New member 4/8/09 #51 חחחחחחחחח אתם כמו חתול ועכבר ואני לא אציין מי פה החתול ומי העכבר אבל אתם משעשעים על הבוקר
ב בא לבד2 New member 4/8/09 #77 לא סתם החתימה שלי כפי שהיא.. אני בעד הומור,וצחוק תמיד.. אבוי לנו אם לא נצחק בחיים האלה..
ש שמנה משגעת New member 4/8/09 #49 כל אחד והמזל שלו ... החיים שלך יפים פאקינג 11 בבוקר ואתה רק התעוררת שחף צדקת שנת יופי ... פחחח ביזיון מה שהולך פה
כל אחד והמזל שלו ... החיים שלך יפים פאקינג 11 בבוקר ואתה רק התעוררת שחף צדקת שנת יופי ... פחחח ביזיון מה שהולך פה
ב בא לבד2 New member 4/8/09 #52 החיים שלי דבש וקינמון שמנה.. ושחף יודעת בדיוק מתי אני קם.לא איש של בוקר בכלל. אם לא הייתה לי פגישה עוד מעט הייתי ממשיך לישון גם עד אחת..
החיים שלי דבש וקינמון שמנה.. ושחף יודעת בדיוק מתי אני קם.לא איש של בוקר בכלל. אם לא הייתה לי פגישה עוד מעט הייתי ממשיך לישון גם עד אחת..
ב בא לבד2 New member 4/8/09 #63 אני לא צריך אישור מאף אחד שמנה.. והמינהלת היא אהממ.. אהממ.. ברור שיודעת הכל..
ש שמנה משגעת New member 4/8/09 #64 למי זה ברור ? חתולה באמת נראה כאילו יש משהו מסריח ... אכן חתול ועכבר
ש ש חף New member 4/8/09 #116 שגעת את יודעת מה ההבדל ביני ולבין מר בחור פה? שנינו אנשי לילה רק שאני קמה בבוקר לעבוד
ב בא לבד2 New member 5/8/09 #118 יש עוד המון הבדלים אליהו.. ../images/Emo3.gif גם אני קם בבוקר.אומנם לא בשעות שלך כפי שיודעת.אבל עדיין קם..
יש עוד המון הבדלים אליהו.. ../images/Emo3.gif גם אני קם בבוקר.אומנם לא בשעות שלך כפי שיודעת.אבל עדיין קם..