לי אין כלום שמנה.ומה יש לך?
ב בא לבד2 New member 4/8/09 #93 זה בסדר יקירתי אני מסתפק במה שיש לי וזה המון. רצות אותי תמיד מבלי להשתחצן.. אבל אני יודע את מי לבחור כמו שצריך..
זה בסדר יקירתי אני מסתפק במה שיש לי וזה המון. רצות אותי תמיד מבלי להשתחצן.. אבל אני יודע את מי לבחור כמו שצריך..
ב בא לבד2 New member 4/8/09 #101 קשה לצלם את העץ שלי יותר מדי גבוה והזום במצלמה לא יתפוס. אני נראה על הפנים שלא נדע מצרות..
ב בא לבד2 New member 4/8/09 #108 חחחחח מה רע למכור מלפפונים בשוק? עושים הכי הרבה כסף ושחור.. כל עבודה מכבדת את בעלייה מעצבת.. גמד אני ממש לא.שעיר גם לא.רגיל לגמרי. שמן עד כמה שידוע לי מבדיקה כרגע רחוק מזה.. אבל מי יודע..
חחחחח מה רע למכור מלפפונים בשוק? עושים הכי הרבה כסף ושחור.. כל עבודה מכבדת את בעלייה מעצבת.. גמד אני ממש לא.שעיר גם לא.רגיל לגמרי. שמן עד כמה שידוע לי מבדיקה כרגע רחוק מזה.. אבל מי יודע..
ב בא לבד2 New member 4/8/09 #111 את אמרת דוגמן שמנה.. אין הנחתו מעיד על איסתו.. בשוק היא לא תמצא אותי זה בטוח..
ב בא לבד2 New member 4/8/09 #113 למה לך לחפש מישהו אחר שיש לך פה את יניב וגם פלפל שמעצבת כבר שידכה ביניכם.ומי יודע מה יקרה..
ש שמנה משגעת New member 4/8/09 #114 מילא אני מתבלבלת בגלל מיגרנה , מהירות הקלדה , ציפורניים ארוכות מה התירוצ שלך ???
ש ש חף New member 4/8/09 #11 בוקר טוב אני עוד מעט יוצאת ליום ארוך של פגישות עוד לא התעוררתי,כולי הפוכה יפה לכם כל הפטפטת על הבוקר )
בוקר טוב אני עוד מעט יוצאת ליום ארוך של פגישות עוד לא התעוררתי,כולי הפוכה יפה לכם כל הפטפטת על הבוקר )