בוקר טוב ליום שני.

מאממת

תקשיבי, את צריכה פה איזה נעל עקב הורסת Aניס-סטייל!
והמשקפיים -

צהריי שני טובים!

האמת שאני בבית, קז'ואל. בבוקר הייתי בחוץ אבל הסקיני שלבשתי הוחלף כעת בשורטס פרחוניים שרציתי שתראו, עם החולצה המקסימה הזו שקניתי בעוד שני צבעים - שמנת וקורל. הגב העליון שלה גם הוא תחרה, ממש יפה. נקנתה בסטוצ'י באלנבי, לא יאומן איזה מציאות יש שם לעתים - 30 שקלים! והמכנסיים גם נקנו שם , ב 40 שקלים! קניתי בעוד צבע - שחור-ורוד-ירוק-שמנת פרחוני גם הוא.

ומה אם

תכניסי את החולצה למכנסיים? יעבוד? פשוט כי חבל, בקושי רואים את המכנסיים המדליקים האלה!

לדעתי לא, כי החולצה הזו היא סוג של טוניקה

מתרחבת עם קשירה מאחור, וזה לא איך שלובשים אותה...
מה גם שאני לא סובלת חולצה בפנים, מציק לי...
אבל תודה!

אם היו לי כאלה רגליים גם אני הייתי הולכת

עם שורטס.
אבל קניתי השבוע שורטס פרחוניים עם תחרה לבת שלי ב12.5 ש"ח מגלגל בחנות מקומית שלנו שיש בו תמיד 4 פריטים בחמישים ש"ח.
היא לקחה משם מציאות מעולות שמלה, חולצת מחוך שורטס ועוד משהו שאני כבר לא זוכרת מהו והקפדנו לקחת רק דברים שנראים תפורים יפה ואיכותי .
אים כמו קניות כאלה

innocence

New member
היום לגמרי יצאתי מהקומפורט זון שלי

ומכמה סיבות.הראשונה היא הצבע.נדיר מאוד למצוא אצלי ורוד בארון, וגם אם כן, הוא בד"כ בכמויות קטנות מאוד, ובטוח שלא ניאוני כמו זה.

innocence

New member
והסיבה הרצינית יותר..

:O
גב חשוף!!

אמא שלי קנתה לי את החולצה כשהיא בטוחה ששמים אותה הפוך, כלומר, עם הפתח מלפנים ושמים גופיה מתחת. אחרי שהראיתי לה את המיקום של הטקט, היא הבינה את הטעות, ואמרתי שננה בכל זאת.
היא אמרה שזה נראה טוב (והיא אומרת שהגב שלי לא יפה בדרך כלל, ויש בזה משהו, הוא עקום וכפוף) אז כנראה שהחולצה אכן מחיאה:)

עם גוף כמו שלך

את יכולה להרגיש בנוח עם החולצה הזאת גיברת!!

מצחיק שכשאת לובשת דברים כאלה יחסית פשוטים, זה מרגיש לי כאילו התחפשת

innocence

New member
XDD

זה מצחיק שזה מרגיש כמו תחפושת, כי בתכלס, רוב הזמן אני לבושה ככה, אבל מכיוון שזה "משעמם" בעיני, אני פשוט לא טורחת לצלם.

המון תודה.

את נראיית מעולה!!

ויש לך גב מקסים
ניסיתי להבין אם החלק השחור הוא חצאית( כך זה נראה מקדימה) או שמלת סטרפלס ( ככה זה נראה מאחור כאילו השמלה מציצה מתחת לחולצה.
אנא פיתרי לי את החידה

innocence

New member
תודה:))

החלק השחור הוא גוזיה (כי אני לא אוהבת את המראה של חזיה חשופה), אבל אהבתי את זה שזה לא ברור אם זו חלק מהחצאית או ווטאבר:)

innocence

New member
נראה לי שהיא קנתה אותה בשוק..

השוק של נתניה שיש באיזור תעשיה הישן, אם זה עוזר לך.

את החצאית גם כן נראה לי שהיא קנתה שם, אבל זה היה בקיץ הקודם, מה גם שזו כולה חצאית טריקו שחורה, לא משהו מיוחד:)

למעלה