בוקר טוב ליום שני!

Capelli Neri

New member
הלך ממש טוב

הדליפו לי שיש לי סיכויים מאוד טובים.

ועם קשר, או בלי קשר, כבר לא יודעת, נראה לי שנפלה ההחלטה ושאני מפסיקה את לימודיי הדוקטורט שלי. רע לי, נמאס לי, אני לא יכולה להמשיך עוד ככה, ויש לי בכל זאת אופציות אחרות, גב רגשי וכלכלי...נראה לי שיהיה בסדר. מפחדת, אבל יהיה בסדר.

אז די.

ואם את רוצה, מסררי אותי. יש לי הרבה מה להגיד על זה

Capelli Neri

New member
רק שחושבים שאני

תל אביבת פלצנית ו"אלטרנטיבית" בכאילו, כשאני הכי משתדלת שלא ליפול למקומות האלה...

לי וולף

New member

זה קטע כזה... גם לי זה קורה שנורא מופתעים- כמובן רק מחוץ לת"א- כשמגלים שאני "לא תל-אביבית"

איפה קנית משקפיים? יש סיכוי לתמונה?

האופטומטריסט אמר לי להתחיל ללכת עם המשקפיים ביום יום והן מזעזעות עלי, ובגלל שהפרצוף שלי... צר נקרא לזה... קשה לי למצוא מסגרת מחמיאה.

Capelli Neri

New member
הי

קניתי משקפיים מסתם חנות בירושלים, אבל הם של חברת gipsy. משקפי "גיק-שיק", אבל האמת היא שממש יושבים נכון על הפנים - גם מתאימים מבחינת הרוחב וגם מוסיף זה שהם עגולים (יש לי פנים ארוכים).

אני יכולה לשלוח לך תמונה בשבוע הבא, כרגע אין לי תמונה ולא מאמינה שיצא לי להצטלם קודם.
ובדיוק, גם אני חייבת ללכת עכשיו עם המשקפיים כל הזמן...באסה.

sheffys1

New member
מאתמול לחתונה

זה היה כבר אחרי, והאיפור לא היה במיטבו מלכתחילה אבל שוין.
כולל תמונה של דוגמן הבית, ושל הטבעת החדשה שלי

דלעת

New member
השמלה השחורה הורסת!!!

ממש ממש יפה עליך!

האמת שלחתונה לא הייתי הולכת עם הגרביונים האדומים והמגפיים החומים בגלל זה ממש מנמיך את המראה. הייתי הולכת על גרביון שחור מדוגם ונעלי סירה שחורות, ומפציצה באיזה תיק הורס...

sheffys1

New member
תודה מותק

השמלה חומה, ואני מסכימה שנעלי עקב היו עושות איתה יותר חסד, אבל תאמיני לי שהמראה היה יותר ממספיק בהתחשב באירוע

דלעת

New member
אני זוכרת ועוד איך!

התכוונתי באופן אובייקטיבי...

והחיוך אומר שעברת בשלום...

Capelli Neri

New member
בטח הייתה חתונה

כמו ששלי הולכת להיות :)
אהבתי את הטבעת! מזכירה לי טבעת שיש לי, מגומי ורוד, עם אור מנצנץ בתוכה - נתתי אותה לבנזוג בתור טבעת אירוסין גרוטסקית :)

sheffys1

New member
ומהיום

מכירות את זה שאתן בונות אאוטפיט שלם סביב פריט אחד ואז מגלות שמשהו לא מסתדר?
במקרה הזה מדובר על השרשרת (קנקן תה! וספל! וכל זאת בעשרה שקלים בלבד
).
ואז גילית שהיא ארוכה מדי, הקנקן מגיע לחצאית והולך לאיבוד בהדפס. אז פשוט עשיתי קשר מאחור כדי לסדר.
|אייקון של מרוצה מעצמו|

למעלה