בוקר טוב ליום שני!

@יעל@

New member

כתבת שאת ממחזרת. חשבתי שמיחזרת את הלבוש הזה.

לי וולף

New member
טוב... אי אפשר להשוות

אאוטפיט כזה נראה הרבה (!) יותר טוב לא עם אגס

Zorikit

New member
אני דיי בטוחה שלא,

המשקל שלי יציב (או שמא נאמר "תקוע") אבל בטח זה פשוט כמויות האימונים והתזונה שחיטבו אותי :)) וכמובן העובדה שאני לא נועלת אגס שזה הדבר הכי משמין ביקום :)
תודה רבה מקסימה!

marjorie m

New member
הרבה יותר מוצלח כשרואים את הפנים

ועדיין - לדעתי כדאי לנסות תסרוקת אסופה. קוקו גבוה עם קצת נפח למעלה (רוקאבילי סטייל) יהיה נורא יפה.

עוד רעיון - בגלל שאת כל כך רזה ועם רגליים כאלו ארוכות ומעוררות קנאה, את יכולה להתפרע עם נעליים שהן לא בובה קלאסיות. מגפונים למשל, שאותי מקצרים נורא
יתנו לך טוויסט מאוד מגניב.

@יעל@

New member

גם אותי מגפונים יקצרו. אני גמדה 160.

השיער שלי באורכו הנוכחי לא יראה טוב עם קוקו. יצאו ממנו כל מיני שוונצים וכו'.
מחר אני הולכת לגזור אותו שוב.

marjorie m

New member
אני לא חושבת שהם יקצרו אותך

הרגליים שלך הן ארוכות מאוד באופן פרופורציונלי לגוף. לגבי השיער - סיכות סבתא יחזיקו אותו וגם יעזרו לתת את הנפח ללמעלה של הקוקו (יש לי שיער לא ארוך במיוחד, טיפטיפה יותר משלך, וסיכות עוזרות לי פלאים).

יעל, המראה הזה פשוט מקסים לך

הייתי מנסה לשלב אותו עם נעליים כאלו
בהפוך על הפוך
משהו יותר מחוספס
אולי משהו גס יותר
שיער אסוף, יעשה לך פלאים
אבל חוצמזה, פשוט מקסים

Black Star

New member
בוקר אור! מזמן לא עדכנתי...

האמת שאפילו חזרתי למתכונת של צילומים במעלית בעבודה, אבל במשרד שאני בו כבר כמה חודשים המעלית הרבה פחות מוארת ויותר קטנה, אז רואים פחות טוב ולא יצא לי להעלות בינתיים תמונות...

בכל מקרה, היום שילוב שאני עושה פעם ראשונה, אפודה בורוד עתיק שמחוברת לחולצה לבנה מחויטת (נו, אתן יודעות על איזה סגנון חולצה אני מדברת), עם חצאית קצרה, שחורה עם פרחים בגווני ורוד, צהוב וטורקיז (שמאוד 'משנמכת' את הלוק כולו - ניסיתי בהתחלה עם חצאית שחורה מחויטת יותר ונראיתי לחלוטין כמו עו"דית
אבל החלטתי שבא לי קצת יותר שמייח ואביבי), גרביונים שחורים ונעלי עקב שחורות. עגילי נקודה בירוק-מנטה, איפור די כבד בעיניים כדי לנסות להסיח את דעת המתבוננים מאפי האדום אחרי שבוע וחצי של צינון שמסרב לעזוב אותי.

Capelli Neri

New member
בספריה!

לבושה די רגיל, ג'ינס, סוודר שמנת ונעלי סירה שחורות (מבד, עלו 40 ש"ח והן סבבה). מאז שיש לי משקפיים חדשים שאני מרכיבה קבוע, גם בלי שום מאמץ אני נראית כאחרונת ההיפסטריות, לטובה ולרעה...

למעלה